• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kuzucuklaaaaar :)
Bir gün ara verdim yine özledim sizi yahu :KK70:

Yaaa tabaklarına ba-yıl-dım! :KK70: O kadar diyeyim :KK70:
Güle güle kullan verdiğin para da helal hoş olsun bence çok güzelmiş bunlaaar :KK70:
Ayrıca tam çerezlikler ne güzelmiş diye iç geçirirken Trpst Trpst sorup kaynağını öğrenmiş onu gördüm :KK70:
Tam da çerezliğe ihtiyacım olduğunu fark etmişken ne iyi geldi bilemezsin, ben de saldırıcam onlara sanırım :KK70: :KK70:
Ya böyle daha da bi içime siniyorr çok iyi yaptım değil mii :D Al kuzu çerezlikler de ambalajı da bi harika, keşke iki tane alsaydım diyorum. Bu aradabugün 50tl üzeri kargo ücretsizin son günü, haberin olsun :)
Haha yeter mi dersin, kesmiyor beni kuzu :KK70: :KK70:
Bir de kuaförden çıktık eşim aldı beni. Yolda onun bi arkadaşı gördü bizi arabanın içine soktu kafasını "siz hala gelin damat şeklinde mi geziyosunuz yaa " diye şoka girdi haha son bıraktığında da öyleydik tabi. :KK70:
Güzel geçti kuzu yaa, çekim esnasında ablamın çektiği kareler var şuan elimde onlardan şey edicem size .
Ama sabah gözlerimi bi açım uyanır uyanmaz aklıma kullanamadığımız aksesuarlar geldi. İçimde kaldı çok üzgünüm şuan :KK43:
Ya merakla bekliyordum ben bunu işte, ayrıca olaya da çok güldüm ya hahah :D

Ya böyle daha da bi içime siniyorr çok iyi yaptım değil mii :KK70: Al kuzu çerezlikler de ambalajı da bi harika, keşke iki tane alsaydım diyorum. Bu aradabugün 50tl üzeri kargo ücretsizin son günü, haberin olsun :)

Ya merakla bekliyordum ben bunu işte, ayrıca olaya da çok güldüm ya hahah :KK70:
Hihii alıcam vallahi bayıldım çünküsü :D Kredi kartlarıma bir süre el konuldu ama bilgi vermeden alamıcam ona yanıyorum şimdi :D
Olay cidden komikti ama ya, kuaför de kızım sen evlenmedin mi ne habire gelin oluyosun diyo. Bıktılar benim gelin halimden. :D :D Takribi 2 haftada bir gelin oluyorum ben dedim , ne iyi olurdu ah ahh :D

Hihii alıcam vallahi bayıldım çünküsü :KK70: Kredi kartlarıma bir süre el konuldu ama bilgi vermeden alamıcam ona yanıyorum şimdi :KK70:
Olay cidden komikti ama ya, kuaför de kızım sen evlenmedin mi ne habire gelin oluyosun diyo. Bıktılar benim gelin halimden. :KK70: :KK70: Takribi 2 haftada bir gelin oluyorum ben dedim , ne iyi olurdu ah ahh :KK70:
harikasınız :) çok beğendim :)

Hihii alıcam vallahi bayıldım çünküsü :KK70: Kredi kartlarıma bir süre el konuldu ama bilgi vermeden alamıcam ona yanıyorum şimdi :KK70:
Olay cidden komikti ama ya, kuaför de kızım sen evlenmedin mi ne habire gelin oluyosun diyo. Bıktılar benim gelin halimden. :KK70: :KK70: Takribi 2 haftada bir gelin oluyorum ben dedim , ne iyi olurdu ah ahh :KK70:
HAhah iyi demişsin kime ne mahallenin delisisin belki :P
Çok güzelsiniz maşallah ya, ama benim oyum şu an minik kuşa, o rolü çalmış sizden :KK48:

çokkk beğendimm ki maşallah kuzu :) hele o minnoş yerim onu yaaa
Teşekkür ederim kuzuu, minikkuş da duysa o da teşekkür ederdi :D
Ay ama insanın iştahını açar bu kuzu yani şuna bak maşallah aman nazar değirmeyelim yavruya :nazar:
Bi süre önceye kadar kıyamıyodum da artık baya ısırıyorum elden başka bişey gelmez :D

günaydın kuzular
Mrs Pink Mrs Pink yine mi gelin oldun sen çok güldüm eşinin arkadaşına adam şok olmasında ne yapsın yani:KK70:
:KK70:
fotoğraflar çok güzel tabi bunlar kesmez devamını bekliyoruz
minik kuş number one:nazar::nazar::nazar:

günaydın kuzular
Mrs Pink Mrs Pink yine mi gelin oldun sen çok güldüm eşinin arkadaşına adam şok olmasında ne yapsın yani:KK70:
:KK70:
fotoğraflar çok güzel tabi bunlar kesmez devamını bekliyoruz
minik kuş number one:nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ediyoruz kuzucum, orjinalleri ulaşsın hemen onlarla devam edicem tabiki :D
Minikkuş sizi yer ayrıca, dişlerimiz de yolda zaten ! :D

Teşekkür ediyoruz kuzucum, orjinalleri ulaşsın hemen onlarla devam edicem tabiki :KK70:
Minikkuş sizi yer ayrıca, dişlerimiz de yolda zaten ! :KK70:
ay biz onu yeriz dişerim kamaştı kucağına almışssın ya hani teyze olmak istemedim değil doğrusu :KK70:
teyzesi gibi çok güzel ne tatlı olmuşssunuz

ay biz onu yeriz dişerim kamaştı kucağına almışssın ya hani teyze olmak istemedim değil doğrusu :KK70:
teyzesi gibi çok güzel ne tatlı olmuşssunuz
Kız kardeş varsa umarım olursun, inanılmaz güzel bişey çünkü. Bak görmeyeli 12 saat oldu nasıl özledim bilemezsin :)

Kız kardeş varsa umarım olursun, inanılmaz güzel bişey çünkü. Bak görmeyeli 12 saat oldu nasıl özledim bilemezsin :)
var kız kardeş kuşum evli hemde ama daha erken diyor birde senin düğününü hamile geçirmek istemiyorum diye koymuş kafaya özlenmez mi yaa

Back