Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya böyle daha da bi içime siniyorr çok iyi yaptım değil miiGünaydın kuzucuklaaaaar :)
Bir gün ara verdim yine özledim sizi yahu
Yaaa tabaklarına ba-yıl-dım!O kadar diyeyim
Güle güle kullan verdiğin para da helal hoş olsun bence çok güzelmiş bunlaaar
Ayrıca tam çerezlikler ne güzelmiş diye iç geçirirkenTrpst sorup kaynağını öğrenmiş onu gördüm
Tam da çerezliğe ihtiyacım olduğunu fark etmişken ne iyi geldi bilemezsin, ben de saldırıcam onlara sanırım![]()
![]()
Ya merakla bekliyordum ben bunu işte, ayrıca olaya da çok güldüm ya hahahHaha yeter mi dersin, kesmiyor beni kuzu![]()
Bir de kuaförden çıktık eşim aldı beni. Yolda onun bi arkadaşı gördü bizi arabanın içine soktu kafasını "siz hala gelin damat şeklinde mi geziyosunuz yaa " diye şoka girdi haha son bıraktığında da öyleydik tabi.
Güzel geçti kuzu yaa, çekim esnasında ablamın çektiği kareler var şuan elimde onlardan şey edicem size .
Ama sabah gözlerimi bi açım uyanır uyanmaz aklıma kullanamadığımız aksesuarlar geldi. İçimde kaldı çok üzgünüm şuan![]()
Hihii alıcam vallahi bayıldım çünküsüYa böyle daha da bi içime siniyorr çok iyi yaptım değil miiAl kuzu çerezlikler de ambalajı da bi harika, keşke iki tane alsaydım diyorum. Bu aradabugün 50tl üzeri kargo ücretsizin son günü, haberin olsun :)
Ya merakla bekliyordum ben bunu işte, ayrıca olaya da çok güldüm ya hahah![]()
harikasınız :) çok beğendim :)Hihii alıcam vallahi bayıldım çünküsüKredi kartlarıma bir süre el konuldu ama bilgi vermeden alamıcam ona yanıyorum şimdi
Olay cidden komikti ama ya, kuaför de kızım sen evlenmedin mi ne habire gelin oluyosun diyo. Bıktılar benim gelin halimden.![]()
Takribi 2 haftada bir gelin oluyorum ben dedim , ne iyi olurdu ah ahh
![]()
HAhah iyi demişsin kime ne mahallenin delisisin belkiHihii alıcam vallahi bayıldım çünküsüKredi kartlarıma bir süre el konuldu ama bilgi vermeden alamıcam ona yanıyorum şimdi
Olay cidden komikti ama ya, kuaför de kızım sen evlenmedin mi ne habire gelin oluyosun diyo. Bıktılar benim gelin halimden.![]()
Takribi 2 haftada bir gelin oluyorum ben dedim , ne iyi olurdu ah ahh
![]()
harikasınız :) çok beğendim :)
Teşekkür ediyorum kuzulaaar :) Ay rolu çalan minikkuş olsun yeter ki , teyzesi de ağzını yesin! Yine iştahım kabardıHAhah iyi demişsin kime ne mahallenin delisisin belki
Çok güzelsiniz maşallah ya, ama benim oyum şu an minik kuşa, o rolü çalmış sizden![]()
çokkk beğendimm ki maşallah kuzu :) hele o minnoş yerim onu yaaaYeni fotolar hazıııır :)
Ay ama insanın iştahını açar bu kuzu yani şuna bak maşallah aman nazar değirmeyelim yavruyaTeşekkür ediyorum kuzulaaar :) Ay rolu çalan minikkuş olsun yeter ki , teyzesi de ağzını yesin! Yine iştahım kabardı![]()
Vallahi gönlümüzü fethetti zilliçokkk beğendimm ki maşallah kuzu :) hele o minnoş yerim onu yaaa
Teşekkür ederim kuzuu, minikkuş da duysa o da teşekkür ederdiçokkk beğendimm ki maşallah kuzu :) hele o minnoş yerim onu yaaa
Bi süre önceye kadar kıyamıyodum da artık baya ısırıyorum elden başka bişey gelmezAy ama insanın iştahını açar bu kuzu yani şuna bak maşallah aman nazar değirmeyelim yavruya![]()
Teşekkür ediyoruz kuzucum, orjinalleri ulaşsın hemen onlarla devam edicem tabikigünaydın kuzular
Mrs Pink yine mi gelin oldun sen çok güldüm eşinin arkadaşına adam şok olmasında ne yapsın yani
fotoğraflar çok güzel tabi bunlar kesmez devamını bekliyoruz
minik kuş number one![]()
Allahım küçük çocuk gördümü dayanmıyorum zaten, bizdede var bi tane minnoş ye ye doyulmuyoVallahi gönlümüzü fethetti zilli![]()
ay biz onu yeriz dişerim kamaştı kucağına almışssın ya hani teyze olmak istemedim değil doğrusuTeşekkür ediyoruz kuzucum, orjinalleri ulaşsın hemen onlarla devam edicem tabiki
Minikkuş sizi yer ayrıca, dişlerimiz de yolda zaten !![]()
resimleri merakla bekliyorum çok güzel ya ne hissettin tekrar gelinlik saç makyaj falanAaa bu aradaa kullanmayı unutmadığım bir aksesuarım vardı kii o daAuralee ciimin ellerinden çıkan canım davetiyem
![]()
![]()
Kız kardeş varsa umarım olursun, inanılmaz güzel bişey çünkü. Bak görmeyeli 12 saat oldu nasıl özledim bilemezsin :)ay biz onu yeriz dişerim kamaştı kucağına almışssın ya hani teyze olmak istemedim değil doğrusu
teyzesi gibi çok güzel ne tatlı olmuşssunuz
Yaa evett bizde de var nasıl özledim bak şimdi tontişiAllahım küçük çocuk gördümü dayanmıyorum zaten, bizdede var bi tane minnoş ye ye doyulmuyo![]()
Ayy ciddi misinnAaa bu aradaa kullanmayı unutmadığım bir aksesuarım vardı kii o daAuralee ciimin ellerinden çıkan canım davetiyem
![]()
![]()
var kız kardeş kuşum evli hemde ama daha erken diyor birde senin düğününü hamile geçirmek istemiyorum diye koymuş kafaya özlenmez mi yaaKız kardeş varsa umarım olursun, inanılmaz güzel bişey çünkü. Bak görmeyeli 12 saat oldu nasıl özledim bilemezsin :)