Kuzu valla düğün gününden çok daha iyi hissediyodum o net. İyi ki sonra yapmışım dedim. Hem istediğim gibi tekrar gelin olmuş oldum. Hem stres yoktu falan. Ama gelinliği giyince heyecan tekrar bi yokluyor tabii :)resimleri merakla bekliyorum çok güzel ya ne hissettin tekrar gelinlik saç makyaj falan
aslında çok mantıklı ama tekrar tekrar uğraşmak zor olur mu ki bilemedim tecrübelerinizi kullanıyorum burdaKuzu valla düğün gününden çok daha iyi hissediyodum o net. İyi ki sonra yapmışım dedim. Hem istediğim gibi tekrar gelin olmuş oldum. Hem stres yoktu falan. Ama gelinliği giyince heyecan tekrar bi yokluyor tabii :)
Kauför kısmı da daha eğlenceliydi stres olmayınca.
Yani fırsat varsa sonra yapılmalı diyorum kesinlikle
Ay o yok ama maleseeefAyy ciddi misinnBen onu hiç düşünmemiştim bile hani nerede
Yani işte duruma göre kuzu izin durumları vs müsaitse kesinlikle değerlendirilmeli diyorum. İlk başta bi zor geldi ama hazırlanma saç makyaj gelinlik falan derken baya heyecanlı ve eğlenceli oldu bence :)aslında çok mantıklı ama tekrar tekrar uğraşmak zor olur mu ki bilemedim tecrübelerinizi kullanıyorum burda
yani kaygı olmadan daha iyi iş çıkabilir tabi
Şimdi görebilirsin sanıyoruum :))
O zaman bekliyoruzz :))Ay o yok ama maleseeefAblam bunları çekim esnasından kaçak çekmiş
Ama o esnada yoktu herhalde o yok elimde. Onun için biraz bekliciiz
eminim eğlenceli olmuştur ayy tekrar o heyecanı yaşamak falan kıyamamYani işte duruma göre kuzu izin durumları vs müsaitse kesinlikle değerlendirilmeli diyorum. İlk başta bi zor geldi ama hazırlanma saç makyaj gelinlik falan derken baya heyecanlı ve eğlenceli oldu bence :)
Doğru kuzu doğru, bana da alırken aynı şeyi söylediler :)Bernardoyu aradım yemek takımını değiştirmek istediğimi söyledim kutusunda duruyor kullanılmamış ve faturası varsa 5 yıl içinde değişim oluyor dedi şaka mı bu acaba
adamların iyi niyetini sorgulamaktan yılmadık yaDoğru kuzu doğru, bana da alırken aynı şeyi söylediler :)
İnsan inanamıyoradamların iyi niyetini sorgulamaktan yılmadık ya
http://www.bernardo.com.tr/carnation-yemek-takimi-p1001639
nasılll??
evet yakından bakmam lazım canım şuan netten bakıyorumİnsan inanamıyorKuzu bilemedim bu galiba düz tabaklılardandı. Yakından incelemeni öneririm.
İlk izin günümden günaydıııınnGünaydınn Güzell gelinlerr :)
Görmesemde hayırlı olsun eminim güzel olmuşsun dur kızlar beğendiyse tahmin edebiliyorumYeni fotolar hazıııır :)
Tencerenin şekline bayıldımm . Deseni bilemedim ama kuzu ya en iyisi yakından görmen dediğiniz gibiadamların iyi niyetini sorgulamaktan yılmadık ya
http://www.bernardo.com.tr/carnation-yemek-takimi-p1001639
nasılll??
İlk izin günümden günaydıııınn
Yine sizlerleyim
Teşekkürler canım sende görebilirsin ama:)Görmesemde hayırlı olsun eminim güzel olmuşsun dur kızlar beğendiyse tahmin edebiliyorum
Güzell gelin farkı :)Şimdi görebilirsin sanıyoruum :))
Benimde öyle düğünden sonra çekşm olacak çünkü kumsalda deniz kenarı ve ata bineceğim o yüzden senin duyguları bende tadacağım güzel fikirKuzu valla düğün gününden çok daha iyi hissediyodum o net. İyi ki sonra yapmışım dedim. Hem istediğim gibi tekrar gelin olmuş oldum. Hem stres yoktu falan. Ama gelinliği giyince heyecan tekrar bi yokluyor tabii :)
Kauför kısmı da daha eğlenceliydi stres olmayınca.
Yani fırsat varsa sonra yapılmalı diyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?