• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya ben de onu çok araştırdım. Rendeleme, dilimleme, çırpma, hamur yoğurma, buz kırma, meyve suyu yapma gibi pek çok özellik vardı dedim bu tam benlik :KK70: Bir de motor ısınma problemi olmuyormuş normalde blenderlarda o problem çok oluyor, çok fazla olumlu yorum okudum bu seriyle ilgili, öyle aldım o yüzden memnunum :KK70: Kullanınca ne olacak bilemiyorum tabi.
Senin işin zor ama keyifli de bir yandan :) Güzel güzel halledersin sen :)

Benim internet paketim bitmisti. Yenilendi geldim kii cosmus buralar:KK57:

22 eylulde nikahim vardi. Resmi tatil sebebiyle cuma gunune alindi. :KK57:

Mobilyalarimiz da gelmedi cumartesiye kaldi. Hali ve perdeyi mobilya gelince sececektik. Galiba bir sure emanet perde takmak durumundayiz.:KK51:

Bende istanbulda yaşıyorum sözüm geçen sana kurban bayramında oldu bu sene şeker bayramın 3.günüde yani seninle aynı gün 19 temmuzda nişanım oldu benim nişanlımın tüm aileside adanada o yüzden gidip gelmeleri sorun oluyor ailede kalabalık olunca herkesin müsaitliği kollanıyor olan da bize oluyor 1 er sene beklemek zorunda kaldık her sene bir şey için gelinebildi. Ama sonunda artık düğün mayısta olacak onada bayramı beklemicez bizde mobilyamızı aldık önümüzdeki ayda beyaz eşya bakalım hızla çeyiz alışverişi devam ediyor önemli büyük çeyiz ihtiyaçları alındı zaten bakalım bizde nikah istiyoruz kınamızı düğün gibi yapmak istiyoruz nişanımızıda düğün gibi yaptık baya bir harcamalarımz oldu şükğr allah yardım ediyor. Sende farklı bir memlekete gideceksin bebek gibi olursun herşeye sil baştan zor olur belki ama zamanla herşey alışılıyor huzurlu mutlu olda gerisi boşver de gel geç bende herşeyimi kendim yaptım bu konuda ustayımdır azıcık tasarımcıyım ama sağlık sektöründeyim tablolar yapıyorum kaftanlar yapıyorum baktım işler ilerledi kendi kurabiyelerimİ nişan süslerimim nişan vesöz tepsimim el çiçeğimi hep kendim süsledim hemde istediğim gibi oldu allah sanada kolaylık versin çabucak geçer dediler inanmadım ama nasıl 2 ay geçti şaşıyorum dün gibi söz nişan arası geçmedi ama nişan evlilik hızla geçiyor aradaki zaman
Benim de anne tarafim istanbulda. Isteme soz istanbulda olsun istedik. Anneannem rahatsiz. Gelemezdi konyaya. Oyle olunca 1 geliste isteme soz nisan bir arada oldu :KK48:
Cok yeni olacak benim icin her sey evet alismaya calisacagim artik:KK51:

Ayni gun nisanlanmisiz:KK50:
Ay ne guzel her sey senin el emegin olmus. Cok da zevkle hazirlamissindir:KK68:

Bu zaten senin baktığın balıklı sepetin elma versiyonuu :)

Merhaba, hoşgeldin :) Ben de mayıs geliniyim. Yer konusunda acele edin derim tarihler hızla doluyor. 21 mayıs da kandile denk geldiği için sıkıntılı bir tarih, haftasonu yapacaksanız acele edin derim. Bize herkes çok geç kalmışsınız dedi yer bakarken.

Beyaz eşyalar ne zaman indirime giriyormuş peki :KK48:

Merhaba, düğüne bir şey kalmamış o zaman :KK57:

Beyaz eşya konusunda ben de dertliyim :KK43:

Bir şey söyleyeyim, o markaları alacağıma o fiyata bosch almayı tercih ederdim çünkü çok uçuk fiyatlar. Bekoyla Arçelik'in fabrikaları aynı o yüzden bütün ürünleri de aynı.
Evet aynen oyle hic zaman kalmadi:KK17:
Beyaz esya ben lg aldim. Firin da siemens oldu. Beko ve arcelik alip da memnun olan gormedim acikcasi.o_O

herkese günaydınlar :)

ben sadece camlı salata kasesini beğendim. diğerleri gereksiz bence :)

kızlar bizlerin düğün trahileri geldiğin için baya yoğun geçiyor bu yüzden çok fırsat bulunamıyor birde cumartesi çoğu çalışmıyor bundanda kayanklanıyo :) onun dışında hoş geldin aramıza.

ben buraya geldiğimde yeni nişan olacaktı 10 ay nişanlı kaldım bir aydır evliyim :KK70: öyle hızlı geçiyorki hele son hafta nasıl yetişecek onca şey diye söylenip duruyorsun :KK70:
Benim de yaklasti dugun. Ama isler hep ankarada. Burada yapilacak bir sey kalmadi cok fazla. Onun icin boyle bos bos hissediyorum kendimi:KK48:
Hosbuldum canim tesekkurler:KK200:

ben de senin bildiklerini biliyorum kadın ilerde isterse almayabilir ama erkek alma diyemez.. boşanmazsa da ölmeden önce vermesi gerekiyor borçlu oluyor.. süre de bayan belirliyor bildiğim kadarıyla isterse düğünle birlikte yada evlilik aşamasında da olabilir. Birde aklımda kalan kadının en helal kazancı bu mehir.. hatta eskiler kefenlerini bu mehir parasından ayırırlarmış diye duymuştum
Aynen oyle canim kadin hediye etmedikce erkegin odemesi lazim. Zamani da bosanma durumlari olmadigi muddetce aralarinda kararlastirabiliyorlar.

Iyi aksamlar kizlar:KK76: kina icin muzik bakarken gelinle babasinin son dansi diye video izledim.ferhat ocer beni affet kizim da dans ettiler.icim cikti aglamaktan:KK61:ben dayanamam herlde evden cikarken :(

Ya ben de onu çok araştırdım. Rendeleme, dilimleme, çırpma, hamur yoğurma, buz kırma, meyve suyu yapma gibi pek çok özellik vardı dedim bu tam benlik :KK70: Bir de motor ısınma problemi olmuyormuş normalde blenderlarda o problem çok oluyor, çok fazla olumlu yorum okudum bu seriyle ilgili, öyle aldım o yüzden memnunum :KK70: Kullanınca ne olacak bilemiyorum tabi.
Senin işin zor ama keyifli de bir yandan :) Güzel güzel halledersin sen :)
Sıkıntı yok kullanışıda güzel ben denedim :D :D @zeroglu

Günaydın kuzucuklaaaaar :)
Bir gün ara verdim yine özledim sizi yahu :D
Günaydın kızlarr :)

Hehh ben demiştim memnunum diye :KK70:
Yaaa tabaklarına ba-yıl-dım! :D O kadar diyeyim :D
Güle güle kullan verdiğin para da helal hoş olsun bence çok güzelmiş bunlaaar :D
Ayrıca tam çerezlikler ne güzelmiş diye iç geçirirken @zeroglu sorup kaynağını öğrenmiş onu gördüm :D
Tam da çerezliğe ihtiyacım olduğunu fark etmişken ne iyi geldi bilemezsin, ben de saldırıcam onlara sanırım :D :D

Günaydın kuzucuklaaaaar :)
Bir gün ara verdim yine özledim sizi yahu :KK70:

Yaaa tabaklarına ba-yıl-dım! :KK70: O kadar diyeyim :KK70:
Güle güle kullan verdiğin para da helal hoş olsun bence çok güzelmiş bunlaaar :KK70:
Ayrıca tam çerezlikler ne güzelmiş diye iç geçirirken @zeroglu sorup kaynağını öğrenmiş onu gördüm :KK70:
Tam da çerezliğe ihtiyacım olduğunu fark etmişken ne iyi geldi bilemezsin, ben de saldırıcam onlara sanırım :KK70: :KK70:
Aaaa çekime gittin sen dimiii

Nasıl geçtiii ayy çok meraklandım şu andaa :KK70: tamam 2 kere yeter artık :KK70:
Haha yeter mi dersin, kesmiyor beni kuzu :D :D
Bir de kuaförden çıktık eşim aldı beni. Yolda onun bi arkadaşı gördü bizi arabanın içine soktu kafasını "siz hala gelin damat şeklinde mi geziyosunuz yaa " diye şoka girdi haha son bıraktığında da öyleydik tabi. :D
Güzel geçti kuzu yaa, çekim esnasında ablamın çektiği kareler var şuan elimde onlardan şey edicem size .
Ama sabah gözlerimi bi açım uyanır uyanmaz aklıma kullanamadığımız aksesuarlar geldi. İçimde kaldı çok üzgünüm şuan :(

Haha yeter mi dersin, kesmiyor beni kuzu :KK70: :KK70:
Bir de kuaförden çıktık eşim aldı beni. Yolda onun bi arkadaşı gördü bizi arabanın içine soktu kafasını "siz hala gelin damat şeklinde mi geziyosunuz yaa " diye şoka girdi haha son bıraktığında da öyleydik tabi. :KK70:
Güzel geçti kuzu yaa, çekim esnasında ablamın çektiği kareler var şuan elimde onlardan şey edicem size .
Ama sabah gözlerimi bi açım uyanır uyanmaz aklıma kullanamadığımız aksesuarlar geldi. İçimde kaldı çok üzgünüm şuan :KK43:
ayyy ne güldüm :D :D merakla bekliyorukkk , telaştan unutuyo insan kuzu sıkma canını onlarsızda güzeldir

Haha yeter mi dersin, kesmiyor beni kuzu :KK70: :KK70:
Bir de kuaförden çıktık eşim aldı beni. Yolda onun bi arkadaşı gördü bizi arabanın içine soktu kafasını "siz hala gelin damat şeklinde mi geziyosunuz yaa " diye şoka girdi haha son bıraktığında da öyleydik tabi. :KK70:
Ama sabah gözlerimi bi açım uyanır uyanmaz aklıma kullanamadığımız aksesuarlar geldi. İçimde kaldı çok üzgünüm şuan :KK43:
canım ya benimde aklıma birsürü bişi vardı hepsi uçtu gitti :D olsun artık napalım o heyecan bile güzel :)

ayyy ne güldüm :KK70: :KK70: merakla bekliyorukkk , telaştan unutuyo insan kuzu sıkma canını onlarsızda güzeldir
canım ya benimde aklıma birsürü bişi vardı hepsi uçtu gitti :KK70: olsun artık napalım o heyecan bile güzel :)

O kadar da beyin fırtınası yaptım düşündüm başka bişey varmıydı diye ama yok gelmedi. SAbah alarmın çalmasıyla onları düşünmem bir oldu :D. Sağlık olsun artık ne yapayım başka bir çekimde inşallah :D

O kadar da beyin fırtınası yaptım düşündüm başka bişey varmıydı diye ama yok gelmedi. SAbah alarmın çalmasıyla onları düşünmem bir oldu :KK70:. Sağlık olsun artık ne yapayım başka bir çekimde inşallah :KK70:
bende diyorum bebek çekiminde falan artık haahah :D

Back