hahah tamam anladım salon var nişan var para yok
engilish home mutfak grubuda %50 inidirmli zaten içim dağlandı şuan
hayır komik olan bişey varsa o da annem yıllar sonra cumartesi lise arkadaşlarımla görüşeyim dedim o da der ki benim lise arkadaşıma beraber gideceğiz ben sana diyor muyum sen benimle geleceksin diye hayrette bişey ben diyorum iki yıldır görmedim o diyor 20 yıldır görmedim
Ben mandal kullanmıyorum hiç onu fark ettimyaaa bbiz böyleyizmandalın varmı mesela bak bende oda yokmuş geçen hafta aldım
Kız o kadar mobilyalarını tasarladı misler gibi oldu :))ahahah bencedeNasılll blmiyosunn iç mimarım canım
hahah resmen çıktıkça çıkıyor eksikyaaa bbiz böyleyizmandalın varmı mesela bak bende oda yokmuş geçen hafta aldım
sonra cinnet geçireyim balkon yıkamaktan ekledim listeyealma sen o zaman
onu bende isterim annemin çok güzel çiçekleri varbenim taburemde yokkiayrıca balkona bi sürü saksı alıp çiçek dikmek istiyorum hala onuda yapamadım
ya ciddi miisn valla bilmiyordum kuşum ama öğrendiğim iyi oldu başına ekşiyeceğim bir içmimarım oldu artıkahahah bencedeNasılll blmiyosunn iç mimarım canım
ayıbımı suratıma çarpma ah ah dost musun düşman mısın bilemedim utandırmaKız o kadar mobilyalarını tasarladı misler gibi oldu :))Trpst
bende yemek odasnda kurutuyorum ama geçen balkona çıkarttım baktım düşmüşlerHeeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da oTrpst burası bir nevi ansiklopedi kıvamında bak
ay bende ama fırsat yok ona gelene kadarbenim taburemde yokkiayrıca balkona bi sürü saksı alıp çiçek dikmek istiyorum hala onuda yapamadım
Bugün biraz uyuzumayıbımı suratıma çarpma ah ah dost musun düşman mısın bilemedim utandırma
kesinlikle yeni ve en taze tecrübeler edinip uyguluyorumHeeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da oTrpst burası bir nevi ansiklopedi kıvamında bak
fark ettim zaten onuBugün biraz uyuzum
Sen benden önce gidiceksin amakesinlikle yeni ve en taze tecrübeler edinip uyguluyorumhem şanslıyımda ben evlenen kadar herkes evlenmiş olur benim çeyizi düzeceğiz daha
fark ettim zaten onu
en çokk bana varr :) hepinizden ben toplayacagımm :)Sen benden önce gidiceksin ama
yok kuzu babam ağrıza çıkarıyor temmuz diyeSen benden önce gidiceksin ama
Böyle diyen hemen evlenir genelde ama :)en çokk bana varr :) hepinizden ben toplayacagımm :)
Valla bence o kadar uzamaz baban pazarlık payı bırakmışyok kuzu babam ağrıza çıkarıyor temmuz diye
diğer tarafa kalsa hemen evleneyim
Hahaha hatun çıldırmışValla bence o kadar uzamaz baban pazarlık payı bırakmış
Al al benim 3 tane varhahah resmen çıktıkça çıkıyor eksikmandal almakta valla aklıma gelmezdi attım listeye bunuda
sonra cinnet geçireyim balkon yıkamaktan ekledim listeyeyada evdeki terliğe kıy gitsin
onu bende isterim annemin çok güzel çiçekleri var
ya ciddi miisn valla bilmiyordum kuşum ama öğrendiğim iyi oldu başına ekşiyeceğim bir içmimarım oldu artık
Bayram tatilinde yapiim baribende yemek odasnda kurutuyorum ama geçen balkona çıkarttım baktım düşmüşlerhemencecik mandal aldım artık balkondalar ve çabucak kuruyorlar
ay bende ama fırsat yok ona gelene kadar
Böyle diyen hemen evlenir genelde ama :)
Valla bence o kadar uzamaz baban pazarlık payı bırakmış
az varrr merak etme öyle bir geçer zamankiiii:) gönlüm hemen olsun isterrrgercekler Ağustoss diye haykırıırrrr
Valla 1 yıldan az kalmış. Ben daha yeni diyordum sanki 1 yıldan az var diye. Ne ara geçti o zaman hiç anlamadım, geçiyor yani:) gönlüm hemen olsun isterrrgercekler Ağustoss diye haykırıırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?