2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yaaa bbiz böyleyiz mandalın varmı mesela bak bende oda yokmuş geçen hafta aldım
Ben mandal kullanmıyorum hiç onu fark ettim Hadi bi masraftan daha yırttık

yaaa bbiz böyleyiz mandalın varmı mesela bak bende oda yokmuş geçen hafta aldım
hahah resmen çıktıkça çıkıyor eksikmandal almakta valla aklıma gelmezdi attım listeye bunuda

alma sen o zaman
sonra cinnet geçireyim balkon yıkamaktan ekledim listeyeyada evdeki terliğe kıy gitsin

benim taburemde yokki ayrıca balkona bi sürü saksı alıp çiçek dikmek istiyorum hala onuda yapamadım
onu bende isterim annemin çok güzel çiçekleri var

Heeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da o Trpst burası bir nevi ansiklopedi kıvamında bak
bende yemek odasnda kurutuyorum ama geçen balkona çıkarttım baktım düşmüşler hemencecik mandal aldım artık balkondalar ve çabucak kuruyorlar
benim taburemde yokki ayrıca balkona bi sürü saksı alıp çiçek dikmek istiyorum hala onuda yapamadım
ay bende ama fırsat yok ona gelene kadar

Heeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da o Trpst burası bir nevi ansiklopedi kıvamında bak
kesinlikle yeni ve en taze tecrübeler edinip uyguluyorumhem şanslıyımda ben evlenen kadar herkes evlenmiş olur benim çeyizi düzeceğiz daha

Bugün biraz uyuzum
fark ettim zaten onu

Al al benim 3 tane var ne güzell bende istiyorum rengarenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…