• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: ekstra deilkii amaaa terlik önemli cidden toz olunca terlikle çıkman lazım hee diosan ki 7-24 yıkarım temiz kalır o ayrı :KK70:
tabi canım balkon kurudumu çıkar su dökerim kurumasına fırsat kalmaz o derece yıkarım adamına söyledin:KK70::KK70::KK70:

ne aldın hadi itiraf et çoktan almışssındır ben yokken sağolsunlar öyleler ya
Almadım kızım yaa bağırıyorum burada param yok diye :D
tabi kuzu evlendin kurtuldun zeroglu yeni başlıyor lazım indiirm ama bu ay değil çok battım
Heh işte bak sen nişan yaptın biz salon tuttuk, ikimiz de batığız alamıyoruz anla halden :D
ay ne tatlısın sen ya eşim diyor ya
Değil mi yaa ben de öyle düşünüyordum :))
normal yani sürekli bişey çıkar hala içimde kelebekler uçuşuyor modundayım normal hayat dönemedim henüz:KK70::KK70::KK70:
Dönme ya zaten bişey yok normal hayatta :D
annem haftasonu balkon terliğine takmış :KK70: eksikmiş alacakmış :KK70:
Annen yaratıcılıkta bizi de aşmış :D

Ya ben bişey almadım da annem almış bana. El havlusu, masa örtüsü mutfak önlüğü falan almış. :KK36:

Almadım kızım yaa bağırıyorum burada param yok diye :KK70:

Heh işte bak sen nişan yaptın biz salon tuttuk, ikimiz de batığız alamıyoruz anla halden :KK70:

Değil mi yaa ben de öyle düşünüyordum :))

Dönme ya zaten bişey yok normal hayatta :KK70:

Annen yaratıcılıkta bizi de aşmış :KK70:

Ya ben bişey almadım da annem almış bana. El havlusu, masa örtüsü mutfak önlüğü falan almış. :KK36:
hahah tamam anladım salon var nişan var para yok:KK70::KK70::KK70:
engilish home mutfak grubuda %50 inidirmli zaten içim dağlandı şuan:KK70::KK70::KK70:
hayır komik olan bişey varsa o da annem yıllar sonra cumartesi lise arkadaşlarımla görüşeyim dedim o da der ki benim lise arkadaşıma beraber gideceğiz ben sana diyor muyum sen benimle geleceksin diye hayrette bişey ben diyorum iki yıldır görmedim o diyor 20 yıldır görmedim:KK70::KK70::KK70:

Aaa ama sensin çok tatlıııı hahah :KK70: :KK70:

Hahah ay bayılıciim. Haklı ama bak balkon terliğim yoktu diye geçen balkona giremedim ıslaktı yerler. Kapadım kapıyı girdim içeri sonra :KK70:
vay arkadaş sizden yakalıyorum detayları sarımsak şeysi saklama kapları ve balkon terliği hemen edinmeli

Back