• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahah tamam anladım salon var nişan var para yok:KK70::KK70::KK70:
engilish home mutfak grubuda %50 inidirmli zaten içim dağlandı şuan:KK70::KK70::KK70:
hayır komik olan bişey varsa o da annem yıllar sonra cumartesi lise arkadaşlarımla görüşeyim dedim o da der ki benim lise arkadaşıma beraber gideceğiz ben sana diyor muyum sen benimle geleceksin diye hayrette bişey ben diyorum iki yıldır görmedim o diyor 20 yıldır görmedim:KK70::KK70::KK70:

yaaa bbiz böyleyiz :KK70: mandalın varmı mesela :KK70: bak bende oda yokmuş :KK70: geçen hafta aldım :KK70:
Ben mandal kullanmıyorum hiç onu fark ettim :D Hadi bi masraftan daha yırttık :D

yaaa bbiz böyleyiz :KK70: mandalın varmı mesela :KK70: bak bende oda yokmuş :KK70: geçen hafta aldım :KK70:
hahah resmen çıktıkça çıkıyor eksik:KK70::KK70:mandal almakta valla aklıma gelmezdi attım listeye bunuda:KK70::KK70:

alma sen o zaman :KK70:
sonra cinnet geçireyim balkon yıkamaktan ekledim listeye:KK70::KK70:yada evdeki terliğe kıy gitsin

benim taburemde yokki :KK43: ayrıca balkona bi sürü saksı alıp çiçek dikmek istiyorum hala onuda yapamadım
onu bende isterim annemin çok güzel çiçekleri var

Heeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da o :KK70: Trpst Trpst burası bir nevi ansiklopedi kıvamında bak :KK70:
bende yemek odasnda kurutuyorum ama geçen balkona çıkarttım baktım düşmüşler :D hemencecik mandal aldım :D artık balkondalar ve çabucak kuruyorlar :D
benim taburemde yokki :KK43: ayrıca balkona bi sürü saksı alıp çiçek dikmek istiyorum hala onuda yapamadım
ay bende ama fırsat yok ona gelene kadar :(

Heeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da o :KK70: Trpst Trpst burası bir nevi ansiklopedi kıvamında bak :KK70:
kesinlikle yeni ve en taze tecrübeler edinip uyguluyorum:KK70::KK70::KK70:hem şanslıyımda ben evlenen kadar herkes evlenmiş olur benim çeyizi düzeceğiz daha:KK70:

Bugün biraz uyuzum :KK70:
fark ettim zaten onu :KK11:

hahah resmen çıktıkça çıkıyor eksik:KK70::KK70:mandal almakta valla aklıma gelmezdi attım listeye bunuda:KK70::KK70:

sonra cinnet geçireyim balkon yıkamaktan ekledim listeye:KK70::KK70:yada evdeki terliğe kıy gitsin

onu bende isterim annemin çok güzel çiçekleri var
Al al benim 3 tane var :D ne güzell bende istiyorum rengarenk

Back