• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ing bank nu konuda çok iyi benim tercihim o arkadaşım hesap açtı brikimini oraya koydu 2 ay sonra 200 tl vade aldı bence ing bank araştırın hoş geldin faizide var baya katlıyor paranı
Ben o işi hallettim canım başka bankayla ama yinede teşekkürler :)

son 4 yılın en yüksek zamanları diyolar bence öylede :) gecen yıl 80 liraydı bileziğin gramı
tabi canım. hayatımda ilk defa altın almıştım :D bir işten çıktığımda tazminat almıştım o parayla dedim gidim altın alım piyasayı kontrol etmiyorum ya meğer en yüksek zamanmış :D 3 sene önceydi düşün sonra düştü tabi taa bu sene başında aldığın paraya denk geldi :D şimdi yükseldi die onlardan kar edicem yoksa zarardaydım :D oyüzdende korkuyorum ben böyle yatırımlık işlerden :D

tabi canım. hayatımda ilk defa altın almıştım :KK70: bir işten çıktığımda tazminat almıştım o parayla dedim gidim altın alım piyasayı kontrol etmiyorum ya meğer en yüksek zamanmış :KK70: 3 sene önceydi düşün sonra düştü tabi taa bu sene başında aldığın paraya denk geldi :KK70: şimdi yükseldi die onlardan kar edicem yoksa zarardaydım :KK70: oyüzdende korkuyorum ben böyle yatırımlık işlerden :KK70:
:D :D ayyy inanmıyorum neyse iyi bari şimdi kar edersin

şimdi asıl bozdurmak istediğim yeri aradım 174 yeni 171 eski. tamada 705 dedi. bilzeikleride gr 97 tl den alıyor. nasıl sizce
iyi gibi kuzu. Ama bileziğin gramı düşük geldi bana sanki bilemedim ya.
Bir de eşimin sorduğu kuyumcunun elinde 2015 altın yokmuş o yüzden ona iyi fiyat vermiş aslında .
Az önce döviz burosuna sordum çıkmışken öldürdü yani.
yeni 170 eski 165 dedi . Oldu o zaman dedim :D

iyi gibi kuzu. Ama bileziğin gramı düşük geldi bana sanki bilemedim ya.
Bir de eşimin sorduğu kuyumcunun elinde 2015 altın yokmuş o yüzden ona iyi fiyat vermiş aslında .
Az önce döviz burosuna sordum çıkmışken öldürdü yani.
yeni 170 eski 165 dedi . Oldu o zaman dedim :KK70:
ay ne tatlısın sen ya eşim diyor ya

Back