- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese,Bu pazar evleniyorum kocaeliden ankaraya gelind gidicem bendeson hafta zor geciyor aileden ayrilmak cok kotu umarim kolay alisirim
![]()
yaşayacağın yerin belli olup olmamasıyla benim saydığım çeyizle alakası yok o mobilya için geçerli ve bu büyükler okadar çok para tutuyorki en örnek yemek takımı klasik 12 kişilik 1500-2000 arası tencere takımı yine 1.000 yakın çatal bıçak takımı bir okadar da o var yani bu büyükler önemli ki zaten çeyizin çıkacak evindencanım daha yaşayacağımız yer net değil birde su anki evim küçük alsam koyacak yer yok şehir şehirde taşımayayım diyorum açıkçası siz büyükleri alınca da bir panik oldum yetişmez mi diye..
aahhh ahh sizin anladığınız gibi o da beni anlasa rutin masraf yapmak istemeyen bir damat adayı var düğüne gerek yok boşa masraf ona göre bir kerede benden yüz aldı ya bu konuda yandık.. onlar dediki bir düğün nerden baksan 10.000 dedi ona yapılacak masraf parasını altın alır takarız dediler ama benim güvencim nişanımda söndü çünkü kendilerini belli ettiler bende bu yüzden vazgeçtim madem yapmayacaklar niye hayalimden vazgeçeyim. işte sırf yapmamak için düğünü ağustos eylüle atıyor sırf kabul edeyimde düğün masrafından kurtulalım diye ama uzasada ben istiyorum kararımdan dönmeyeceğim. zaten hiç bir şey ne ben nede ailem istemedik. herşeyin makulü uygunu alındı. belki en fazla yükü ben kaldırdım.canım fazla altın takalım demişler ne kadar takılacağı belli mi yuvarlak rakamla bir geçiştirmemiydi sonuçta nişanlınla açık konuşmak en iyisi o altınları yapmama karşılığında düğün istiyorsun neden ertelensin ki...
bizde iki kişide daha var bendede var al al çok güzel takımkızlar bu arada bernardodan haber geldi şuanda tüm ürünlerde %50 indirim başlamış ve şu mit yeşili buttrfly takımı varya o normalde %50 indirimle 349 tl idi ya şuanda 237 tl olmuşş ben bugün hemen almaya gidiyorum. hatta bizim kızlardan biri çeyizine almıştı vardı resimlerde unuttum şimdi zeroğlumuydu sanırım o aldı
al canım güzel takım pasta standı ve kurabiyeliğinide al bak onlarda indirimde bende bakıyorum şimdi %50 inidirim iyi alırım belki bişeyler daha günlük yemek takımım duruyordoğru tahmin etmişim evet alıyım dimi çok istiyordum aylardır peşinden koştum bernardoda ki kızı arkadaş yaptım düşün o kadar yani dedim numaram bu indirime girer girmez bana hemen haber ver alacağım baktım dün akşam mesaj atmış allahım nasıl heyecanlandım kızlar sabahlar olmadı bana bugün çok almak istiyorum ama kına gecesi var akşama oraya gideceğim diğer günde endoskopiye gireceğim biraz rahatsızım zaten diğer gün bavul hazırla ve adanaya gitmeden son 1 akşamı da arkadaşımızın nişanı var derken bu hafta bitti zaten sonra 1 hafta adanadayımbeyaz eşya bakacağız.
E o zaman biz boşuna panikliyoruzAma yok ya zor işler başla işte sen hazırlığa :)
ya zeroğlu bir arkadaşım dediki pembesi daha canlı güzel bence ou al dedi ama o renk aynı havayı katmıyor geldi bana mit yeşilde farklı duruyor diğer renk sanki rutin modellere benziyor gibi geldi. aynen standla kurabiyeliğinide alıcam sen kaça almıştın canmal canım güzel takım pasta standı ve kurabiyeliğinide al bak onlarda indirimde bende bakıyorum şimdi %50 inidirim iyi alırım belki bişeyler daha günlük yemek takımım duruyor
sakin ol şampiyonyok yokk panik baslar bende de ...bu rahatlıgın sonu bommmm :)
![]()
ben sevmedim pembesini kesinlikle yeşil diyorum pembe çok karışık geldi bana ben 200 aldım ama anneler günü inidirmi vardı ekstra tabi kurabiye ve standa fazla vermiştim o zamanya zeroğlu bir arkadaşım dediki pembesi daha canlı güzel bence ou al dedi ama o renk aynı havayı katmıyor geldi bana mit yeşilde farklı duruyor diğer renk sanki rutin modellere benziyor gibi geldi. aynen standla kurabiyeliğinide alıcam sen kaça almıştın canm
hmmm ben bir 39.00 cuk kadar fazla vereceğim ama stand ve kurabiyeliği sanırım sen pahalıya aldın bende onları indirimden alacağım. tamamdır bu akşam kına gecesinden sonra yetişirsen carrefour natiliusa alacağımben sevmedim pembesini kesinlikle yeşil diyorum pembe çok karışık geldi bana ben 200 aldım ama anneler günü inidirmi vardı ekstra tabi kurabiye ve standa fazla vermiştim o zaman
ben nişanımda bana düşenleri yazayım sana;Günaydın gelinler gelin adayları:) nişan için neler alınıyor elbise dışında siz neler yaptınız yazabilir misniz
biz herşeyi aldık yani şöyle oldu onlar hazırlamışlar kozmetiktenten tarağıma kadar bizde şimdi nişanlıma yapacağız bayramdan sonra çanta ayakkabı kozmetik ne bileyim takılar çeyizlik herşey geldi bana bende aynı şekilde ona yapacağımGünaydın gelinler gelin adayları:) nişan için neler alınıyor elbise dışında siz neler yaptınız yazabilir misniz
aynen öyle canım git al güzel indirim kaçırma bencehmmm ben bir 39.00 cuk kadar fazla vereceğim ama stand ve kurabiyeliği sanırım sen pahalıya aldın bende onları indirimden alacağım. tamamdır bu akşam kına gecesinden sonra yetişirsen carrefour natiliusa alacağım
Ay yeni görmüş deli
Yaa çok güzel günlük bi takım beğenmiştim ben ama pahalıydı falan almadım, sonra zaten sarı bi takım buldum hemen kaptım bekliyorum gelsin diye :)al canım güzel takım pasta standı ve kurabiyeliğinide al bak onlarda indirimde bende bakıyorum şimdi %50 inidirim iyi alırım belki bişeyler daha günlük yemek takımım duruyor
Ya bi ara ben de bırakmıştım yapmıyordum bir şey ama sonra çok fena dank ediyor.yok yokk panik baslar bende de ...bu rahatlıgın sonu bommmm :)
![]()
Açıkçası pembesini hiç sevmedim, o takımı pembe görsem bakmazdım ama mint yeşili olanı görünce bayıldım, çok çok daha güzel duruyor. Pembe çok boğucu ve güzel bir pembe tonu da değil benceya zeroğlu bir arkadaşım dediki pembesi daha canlı güzel bence ou al dedi ama o renk aynı havayı katmıyor geldi bana mit yeşilde farklı duruyor diğer renk sanki rutin modellere benziyor gibi geldi. aynen standla kurabiyeliğinide alıcam sen kaça almıştın canm
kızlar bu arada bernardodan haber geldi şuanda tüm ürünlerde %50 indirim başlamış ve şu mit yeşili buttrfly takımı varya o normalde %50 indirimle 349 tl idi ya şuanda 237 tl olmuşş ben bugün hemen almaya gidiyorum. hatta bizim kızlardan biri çeyizine almıştı vardı resimlerde unuttum şimdi zeroğlumuydu sanırım o aldı
bende almıştım bu takımdan canım. anneler günü indiriminden almıştım bende :) gayette memnunum pembesini hiç düşünmedim bunu gördüğüm anda aşık olmuştumhmmm ben bir 39.00 cuk kadar fazla vereceğim ama stand ve kurabiyeliği sanırım sen pahalıya aldın bende onları indirimden alacağım. tamamdır bu akşam kına gecesinden sonra yetişirsen carrefour natiliusa alacağım