2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ekstra deilkii amaaa terlik önemli cidden toz olunca terlikle çıkman lazım hee diosan ki 7-24 yıkarım temiz kalır o ayrı
tabi canım balkon kurudumu çıkar su dökerim kurumasına fırsat kalmaz o derece yıkarım adamına söyledin

ne aldın hadi itiraf et çoktan almışssındır ben yokken sağolsunlar öyleler ya
Almadım kızım yaa bağırıyorum burada param yok diye
tabi kuzu evlendin kurtuldun zeroglu yeni başlıyor lazım indiirm ama bu ay değil çok battım
Heh işte bak sen nişan yaptın biz salon tuttuk, ikimiz de batığız alamıyoruz anla halden
ay ne tatlısın sen ya eşim diyor ya
Değil mi yaa ben de öyle düşünüyordum :))
normal yani sürekli bişey çıkar hala içimde kelebekler uçuşuyor modundayım normal hayat dönemedim henüz
Dönme ya zaten bişey yok normal hayatta
annem haftasonu balkon terliğine takmış eksikmiş alacakmış
Annen yaratıcılıkta bizi de aşmış

Ya ben bişey almadım da annem almış bana. El havlusu, masa örtüsü mutfak önlüğü falan almış.

hahah tamam anladım salon var nişan var para yok
engilish home mutfak grubuda %50 inidirmli zaten içim dağlandı şuan
hayır komik olan bişey varsa o da annem yıllar sonra cumartesi lise arkadaşlarımla görüşeyim dedim o da der ki benim lise arkadaşıma beraber gideceğiz ben sana diyor muyum sen benimle geleceksin diye hayrette bişey ben diyorum iki yıldır görmedim o diyor 20 yıldır görmedim

Aaa ama sensin çok tatlıııı hahah

Hahah ay bayılıciim. Haklı ama bak balkon terliğim yoktu diye geçen balkona giremedim ıslaktı yerler. Kapadım kapıyı girdim içeri sonra
vay arkadaş sizden yakalıyorum detayları sarımsak şeysi saklama kapları ve balkon terliği hemen edinmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…