- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Balkon terliğin yokmu çok ayıpannem haftasonu balkon terliğine takmışeksikmiş alacakmış
ya utanma öyle değil mi ama çok tatlısın napıyımihihi deme öyle utandım
Zor yazıyorum zaten mecburiyetten
amannn maşallah :) boşver kal böyle gerçek hayat çokta iyi deilnormal yani sürekli bişey çıkar hala içimde kelebekler uçuşuyor modundayım normal hayat dönemedim henüz
sizi gidi çılgınlar bunlar ekstra bi kere hıhhhBalkon terliğin yokmu çok ayıpbende balkonda oturmak istiyorum plastik masa sandalyelere taktım
az daha kalırsam işten atacaklar erimiş jöle kıvamında koltuğumda sırıtıp duruyorumamannn maşallah :) boşver kal böyle gerçek hayat çokta iyi deil
sizi gidi çılgınlar bunlar ekstra bi kere hıhhh
:)) ay nee güzell yaaz daha kalırsam işten atacaklar erimiş jöle kıvamında koltuğumda sırıtıp duruyorum
tabi canım balkon kurudumu çıkar su dökerim kurumasına fırsat kalmaz o derece yıkarım adamına söyledinekstra deilkii amaaa terlik önemli cidden toz olunca terlikle çıkman lazım hee diosan ki 7-24 yıkarım temiz kalır o ayrı
dün uyuyamadım bide sersem gibiyim bence bana bu haftayı tatil etsinler aklıma ne geldi sen ne iş yapıyordun seni bilmiyorum kuşum:)) ay nee güzell ya
al işte benim töbe aklıma gelmez balkon terliği
ay ayrıca terliğe ne gerek varBalkon terliğin yokmu çok ayıpbende balkonda oturmak istiyorum plastik masa sandalyelere taktım
Almadım kızım yaa bağırıyorum burada param yok diyene aldın hadi itiraf et çoktan almışssındır ben yokken sağolsunlar öyleler ya
Heh işte bak sen nişan yaptın biz salon tuttuk, ikimiz de batığız alamıyoruz anla haldentabi kuzu evlendin kurtuldun zeroglu yeni başlıyor lazım indiirm ama bu ay değil çok battım
Değil mi yaa ben de öyle düşünüyordum :))ay ne tatlısın sen ya eşim diyor ya
Dönme ya zaten bişey yok normal hayattanormal yani sürekli bişey çıkar hala içimde kelebekler uçuşuyor modundayım normal hayat dönemedim henüz
Annen yaratıcılıkta bizi de aşmışannem haftasonu balkon terliğine takmışeksikmiş alacakmış
hahah tamam anladım salon var nişan var para yokAlmadım kızım yaa bağırıyorum burada param yok diye
Heh işte bak sen nişan yaptın biz salon tuttuk, ikimiz de batığız alamıyoruz anla halden
Değil mi yaa ben de öyle düşünüyordum :))
Dönme ya zaten bişey yok normal hayatta
Annen yaratıcılıkta bizi de aşmış
Ya ben bişey almadım da annem almış bana. El havlusu, masa örtüsü mutfak önlüğü falan almış.
ya utanma öyle değil mi ama çok tatlısın napıyım
Hahah ay bayılıciim. Haklı ama bak balkon terliğim yoktu diye geçen balkona giremedim ıslaktı yerler. Kapadım kapıyı girdim içeri sonraannem haftasonu balkon terliğine takmışeksikmiş alacakmış
vay arkadaş sizden yakalıyorum detayları sarımsak şeysi saklama kapları ve balkon terliği hemen edinmeliAaa ama sensin çok tatlıııı hahah
Hahah ay bayılıciim. Haklı ama bak balkon terliğim yoktu diye geçen balkona giremedim ıslaktı yerler. Kapadım kapıyı girdim içeri sonra
yaaa bbiz böyleyizvay arkadaş sizden yakalıyorum detayları sarımsak şeysi saklama kapları ve balkon terliği hemen edinmeli
alma sen o zamantabi canım balkon kurudumu çıkar su dökerim kurumasına fırsat kalmaz o derece yıkarım adamına söyledin
Heeh evet işte o da yok. Sadece koltuğun olduğu odaya koyuyorum çamaşır askılığını diye idare ediliyor şimdilik ama bir ihtiyaç da oyaaa bbiz böyleyizmandalın varmı mesela bak bende oda yokmuş geçen hafta aldım
benim taburemde yokki@Conchiglia plastik tabule almışrım taaa evi temizlemeye gittiğimde onlara oturuyoz balkonda
ahahah bencededün uyuyamadım bide sersem gibiyim bence bana bu haftayı tatil etsinler aklıma ne geldi sen ne iş yapıyordun seni bilmiyorum kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?