• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sağol kuzum heyecandan sen herkesi öp annemi öpmeyi unutmusum çok üüzldüm
saçım konusunda bi tereddüt ettim iyi geldi sonra banada çiçeğimi çok beğendim
ahhh bende öyle oldum kahveleri dağıttım yengesine vermemişim kadın boş oturuyor halam hatırlattı nasıl kötü olmuştum sonrasında yaptım getirdim meğer kelpten ameliyat olmuş içmiyormuş hadi onu geçtim annesinin elini öpmemişim videolardan bir baktım şoook nasıl öğrendim dersin ben benimkine kızdım sen annemi babamın elini öptünmü ben sanki görmedim dedim evet dedi ama sen öpmedin o neolacak dedi videoyu bi izletti reziliik :KK22:

ay şimdi bir yeri aradım eski 169 yeni 172 dedi :KK43:
Çok gıcıklar ya herkes kafasına göre bişey söylüyo ne güzel iş valla.
Kuzu ben de tam olunca 4 çeyrek diye düşünüyorum mesela ama bilemedim şimdi. Yani hepsini çeyrek gibi sorduk biz. Kuyumcu da fark etmez aynı demiş

Çok gıcıklar ya herkes kafasına göre bişey söylüyo ne güzel iş valla.
Kuzu ben de tam olunca 4 çeyrek diye düşünüyorum mesela ama bilemedim şimdi. Yani hepsini çeyrek gibi sorduk biz. Kuyumcu da fark etmez aynı demiş
şimdi asıl bozdurmak istediğim yeri aradım 174 yeni 171 eski. tamada 705 dedi. bilzeikleride gr 97 tl den alıyor. nasıl sizce

ben geldim ara ara bakıyorum dün iiznliydim işler karışmış biraz M Mrs_Angel canım teşekkür ederim
yine alışveriş kokusu aldım kim ne alıyor hep @Conchiglia başının altından çıkıyor bunlar ama biliyorum

Zaten vadeliye atsan daha çok getirisi olur kuzu altın ne kadar artıcakta ne kadar değerlenecek
ing bank nu konuda çok iyi benim tercihim o arkadaşım hesap açtı brikimini oraya koydu 2 ay sonra 200 tl vade aldı bence ing bank araştırın hoş geldin faizide var baya katlıyor paranı

Back