tekrar dene kuzu istersen gizli değil bu arada ezgi burkay kim o takibe almış beniçıkmıyorsun gizlimi acab a
normal gibi aslında kuzuu bundan sonra sanmıyorum daha artacağınışimdi asıl bozdurmak istediğim yeri aradım 174 yeni 171 eski. tamada 705 dedi. bilzeikleride gr 97 tl den alıyor. nasıl sizce
ben geldim ara ara bakıyorum dün iiznliydim işler karışmış biraz M Mrs_Angel canım teşekkür ederim
yine alışveriş kokusu aldım kim ne alıyor hep @Conchiglia başının altından çıkıyor bunlar ama biliyorum
Ben o işi hallettim canım başka bankayla ama yinede teşekkürler :)ing bank nu konuda çok iyi benim tercihim o arkadaşım hesap açtı brikimini oraya koydu 2 ay sonra 200 tl vade aldı bence ing bank araştırın hoş geldin faizide var baya katlıyor paranı
Almaaa ilerde dersin ahh indirim söyle de alayım diyeParam yok kii
Kimse bir şey almıyor
ekledim canım bende senii ... :)takibe aldım seni benide ekleyebilirsiniz kızlar instadan sevdug-2012
Bizden değil :) Burayı herkes okuyor o yüzden sayfayı gören herkes takibe alabilir.tekrar dene kuzu istersen gizli değil bu arada ezgi burkay kim o takibe almış beni
İleride derim ama şu an istesem de alamam kiiAlmaaa ilerde dersin ahh indirim söyle de alayım diye
yani bazen güneşlikler falan buruşuk çıkabiliyor gömleği ve perdeyi olduğu yerde ütüleyebiliyorsun
ekledim canımpardon sevtug_2012 olacak
bencede şuan 175 yazıo nette ne fena düştü böylenormal gibi aslında kuzuu bundan sonra sanmıyorum daha artacağını
son 4 yılın en yüksek zamanları diyolar bence öylede :) gecen yıl 80 liraydı bileziğin gramıekledim canım
bencede şuan 175 yazıo nette ne fena düştü böyle
tabi canım. hayatımda ilk defa altın almıştımson 4 yılın en yüksek zamanları diyolar bence öylede :) gecen yıl 80 liraydı bileziğin gramı
tabi canım. hayatımda ilk defa altın almıştımbir işten çıktığımda tazminat almıştım o parayla dedim gidim altın alım piyasayı kontrol etmiyorum ya meğer en yüksek zamanmış 3 sene önceydi düşün sonra düştü tabi taa bu sene başında aldığın paraya denk geldi şimdi yükseldi die onlardan kar edicem yoksa zarardaydım oyüzdende korkuyorum ben böyle yatırımlık işlerden
iyi gibi kuzu. Ama bileziğin gramı düşük geldi bana sanki bilemedim ya.şimdi asıl bozdurmak istediğim yeri aradım 174 yeni 171 eski. tamada 705 dedi. bilzeikleride gr 97 tl den alıyor. nasıl sizce
ne aldın hadi itiraf et çoktan almışssındır ben yokken sağolsunlar öyleler yaHayırr alamıyorum
Ay ne güzel ya ne sıcak insanlar :)
tabi kuzu evlendin kurtuldun zeroglu yeni başlıyor lazım indiirm ama bu ay değil çok battımindirimli alın diye hep bu çabalarım
evlensende eksik bitmiyokine aldın hadi itiraf et çoktan almışssındır ben yokken sağolsunlar öyleler ya
tabi kuzu evlendin kurtuldun zeroglu yeni başlıyor lazım indiirm ama bu ay değil çok battım
ay ne tatlısın sen ya eşim diyor yaiyi gibi kuzu. Ama bileziğin gramı düşük geldi bana sanki bilemedim ya.
Bir de eşimin sorduğu kuyumcunun elinde 2015 altın yokmuş o yüzden ona iyi fiyat vermiş aslında .
Az önce döviz burosuna sordum çıkmışken öldürdü yani.
yeni 170 eski 165 dedi . Oldu o zaman dedim
normal yani sürekli bişey çıkar hala içimde kelebekler uçuşuyor modundayım normal hayat dönemedim henüzevlensende eksik bitmiyoki
annem haftasonu balkon terliğine takmışevlensende eksik bitmiyoki
ihihi deme öyle utandımay ne tatlısın sen ya eşim diyor ya
al işte benim töbe aklıma gelmez balkon terliğiannem haftasonu balkon terliğine takmışeksikmiş alacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?