Hahah hepiniz bu denli tanıdınız artık beniAyyy tam sinir işte bende ondan yıkatiim diyorum kirlenir zaten benim 2 aya heraldeahahhaha sende bu gidişle yıkatırsın
benimkilerde fena. arkadşaım demişti 2 sefer yıkattıktan sonra kurtuldum diebencede daha sıcak olur salonuda açmassın faturada daha az gelirbende korktum senden ben iki ay sonra yıkatıcam halıları ya çok tüy oluyo, sizinkilerdemi öyle
Sepete atınca 100 lira üzerine 22 lira veren başka bi kampanya gördümGörmedim işte olsun ya görmeyeyimDaha çook indirim olur
ahhh bende öyle oldum kahveleri dağıttım yengesine vermemişim kadın boş oturuyor halam hatırlattı nasıl kötü olmuştum sonrasında yaptım getirdim meğer kelpten ameliyat olmuş içmiyormuş hadi onu geçtim annesinin elini öpmemişim videolardan bir baktım şoook nasıl öğrendim dersin ben benimkine kızdım sen annemi babamın elini öptünmü ben sanki görmedim dedim evet dedi ama sen öpmedin o neolacak dedi videoyu bi izletti reziliiksağol kuzum heyecandan sen herkesi öp annemi öpmeyi unutmusum çok üüzldüm
saçım konusunda bi tereddüt ettim iyi geldi sonra banada çiçeğimi çok beğendim
Kış girmeden yıkatmak lazım o zaman, ayy banyo bile toz oluyo tüy oluyo siliyorum süreklibenimkilerde fena. arkadşaım demişti 2 sefer yıkattıktan sonra kurtuldum die
takibe aldım seni benide ekleyebilirsiniz kızlar instadan sevdug-2012ınstagram hesaplarınız nedir kızlarr bende eklesem sizleri .... benı eklemek isterseniz glshljacic olarak bulabılırsınız :)
çıkmıyorsun gizlimi acab atakibe aldım seni benide ekleyebilirsiniz kızlar instadan sevdug-2012
düşükmüş diğeri daha iyiydiay şimdi bir yeri aradım eski 169 yeni 172 dedi
evet canımdüşükmüş diğeri daha iyiydi
Çok gıcıklar ya herkes kafasına göre bişey söylüyo ne güzel iş valla.ay şimdi bir yeri aradım eski 169 yeni 172 dedi
şimdi asıl bozdurmak istediğim yeri aradım 174 yeni 171 eski. tamada 705 dedi. bilzeikleride gr 97 tl den alıyor. nasıl sizceÇok gıcıklar ya herkes kafasına göre bişey söylüyo ne güzel iş valla.
Kuzu ben de tam olunca 4 çeyrek diye düşünüyorum mesela ama bilemedim şimdi. Yani hepsini çeyrek gibi sorduk biz. Kuyumcu da fark etmez aynı demiş
Param yok kiiSepete atınca 100 lira üzerine 22 lira veren başka bi kampanya gördümalıcaksssssınnnn
"Back to School 22 TL 2. Dönem " bak bu
Kimse bir şey almıyorben geldim ara ara bakıyorum dün iiznliydim işler karışmış biraz M Mrs_Angel canım teşekkür ederim
yine alışveriş kokusu aldım kim ne alıyor hep @Conchiglia başının altından çıkıyor bunlar ama biliyorum
sen alıyosun demi çok çakalsınParam yok kii
Kimse bir şey almıyor
yani bazen güneşlikler falan buruşuk çıkabiliyor gömleği ve perdeyi olduğu yerde ütüleyebiliyorsuncanım benim perdeleri ütüleniyormu ya. annemin evindeki ütülenmiyor yıkanıp asılıyo dümdüz. benim aldıklarımda öyle yani ne bilim.
ing bank nu konuda çok iyi benim tercihim o arkadaşım hesap açtı brikimini oraya koydu 2 ay sonra 200 tl vade aldı bence ing bank araştırın hoş geldin faizide var baya katlıyor paranıZaten vadeliye atsan daha çok getirisi olur kuzu altın ne kadar artıcakta ne kadar değerlenecek
Hayırr alamıyorumsen alıyosun demi çok çakalsınaradım annesiyle babasını çok mutlu oldular
pardon sevtug_2012 olacaktakibe aldım seni benide ekleyebilirsiniz kızlar instadan sevdug-2012
Yok kuzu tam altın heryerde 4 katı şeklinde alıyolar ata yı daha fazlaya alıyolarevet canımbirde tam altın içinde 4 katını düşünün dedi. ama netten baktığımda tam altın 4 katı değil daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?