- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Gazlamayın beniOnu da bi ara şaaparsın artık haha bi çözüm bulamadım da
Bunlar hep ihtiyaç yavrimu hepsi sırayla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazlamayın beniOnu da bi ara şaaparsın artık haha bi çözüm bulamadım da
Bunlar hep ihtiyaç yavrimu hepsi sırayla
tabikide kaçırdık hani foto ay birde akşam eve gititğinde nasıldı merak ettimAaa ben köşe koltuk aldığımı söyledim mi size yaaa
Düğünden bir gün önce geldi kaçmıştır muhtemelen o arada
Haha hemen whatsap yoluyla alıp albüme atıcam az sonratabikide kaçırdık hani foto ay birde akşam eve gititğinde nasıldı merak ettim
kuzucum düğün akşamını sormamıştım ama olsun anlatmış oldun hihihi dün akşamı merak ettim mutfak temizlenmişmiydi :)Haha hemen whatsap yoluyla alıp albüme atıcam az sonra
Ayy eve gittiğimde ayaklarım bana Allah cezanı evrsin diyodu resmen bu bir
İkincisi de bir tel toka izdihamı zaten. Eşim kuaföre sevgi dolu sözler söyledi durdu , ben de ağlicamtım artık neredeyse Sanki çivilemiş bi de çıkmıyo
Ay hahaha Düğün öncesi dedim ya ben o geldi aklıma birdenkuzucum düğün akşamını sormamıştım ama olsun anlatmış oldun hihihi dün akşamı merak ettim mutfak temizlenmişmiydi :)
alabilirsin benceYapma ama yaa kenara para atamıyorum Ütüyü alsam mı hediyelik mi saklasam
İyi ki var valla
ayyyy hayır söylemedin nasılllAaa ben köşe koltuk aldığımı söyledim mi size yaaa
Düğünden bir gün önce geldi kaçmıştır muhtemelen o arada
amannn maşallah :) ayy örtü dedin bizim örtü geliyo aklıma benden sonra çıktığı için örtü işi onda ama her akşam odaya girdiğimde gülme krizine giriyorumAy hahaha Düğün öncesi dedim ya ben o geldi aklıma birden
Vallahi bir gittim mutfak parlıyor. Evde yemek kokuları
Yere dökülen çayları temizlerken canım bezi de çöpe atmış bizimki ama o kadar zarar olur.
Bir de bulaşık makinasını boşaltmış onları da alakasız yerlere yerleştirmiş ama onu da yok sayabilirim. Yatağın örtüsü bile örtülüydü düşün
Hahaha asimetrik bi şekilde örtüyo di miamannn maşallah :) ayy örtü dedin bizim örtü geliyo aklıma benden sonra çıktığı için örtü işi onda ama her akşam odaya girdiğimde gülme krizine giriyorum
Az sonra koyucam albüme foto gelsin deayyyy hayır söylemedin nasılll
ay maşallah bende bir gün bu manzarayla karşılaşırmıyım acabaAy hahaha Düğün öncesi dedim ya ben o geldi aklıma birden
Vallahi bir gittim mutfak parlıyor. Evde yemek kokuları
Yere dökülen çayları temizlerken canım bezi de çöpe atmış bizimki ama o kadar zarar olur.
Bir de bulaşık makinasını boşaltmış onları da alakasız yerlere yerleştirmiş ama onu da yok sayabilirim. Yatağın örtüsü bile örtülüydü düşün
ahahha aynenn öyleHahaha asimetrik bi şekilde örtüyo di mi
Ay ilk gün benimkide öyle yapmıştı düzelttim dün kontrol ettim şahaneydi tam puan aldın dedim
Az sonra koyucam albüme foto gelsin de
Haha darısı başına kuzu inşallah karşılaşırsın diyorumay maşallah bende bir gün bu manzarayla karşılaşırmıyım acaba
Ay çok iyi valla ya hahahahahha aynenn öyle
Ben aldığını bile bilmiyodum ne güzelmiş kuzu çiçekli yastıklarını yesinler güle güle kullanın :) eee tv öbür odada ama dimiKöşe koltuk fotosu da geldi kuzular.
Söz verdikleri tarihten baya erken getirdiler şaşkına uğradım. Resmen getiricez diye tutturdular da o güne zor ertelettim yok böyle bişey
Kuzu bu arada eşim sormuş şimdi kuyumcuya yeni 176 eski 170 demiş. Yeni için verdiği fiyat çok iyi geldi de eskiyle arasında çok fark var sanki. Bi diğeri de yeniye 175 demiş. Şimdilik borsada durumlar böyleay maşallah bende bir gün bu manzarayla karşılaşırmıyım acaba
Bence bozdurun kuzu düşmeden :) eskiyle yeni arasında 2-3 lira oynar normalde aslındaKuzu bu arada eşim sormuş şimdi kuyumcuya yeni 176 eski 170 demiş. Yeni için verdiği fiyat çok iyi geldi de eskiyle arasında çok fark var sanki. Bi diğeri de yeniye 175 demiş. Şimdilik borsada durumlar böyle
nettede 173 gözüküyor canım ozaman iyi fiyatlarKuzu bu arada eşim sormuş şimdi kuyumcuya yeni 176 eski 170 demiş. Yeni için verdiği fiyat çok iyi geldi de eskiyle arasında çok fark var sanki. Bi diğeri de yeniye 175 demiş. Şimdilik borsada durumlar böyle
Evet kuzu salonda tv. Bu koltuk düğünden bi gün öcne geldi ya odanın daha halısı da yok bi ara onu da halledicem. Biraz rahatlayınca bi tv de oraya koyarız dedik. Ondan sonra daha çok orası kullanılır zaten.Ben aldığını bile bilmiyodum ne güzelmiş kuzu çiçekli yastıklarını yesinler güle güle kullanın :) eee tv öbür odada ama dimi
Kuzu bu arada eşim sormuş şimdi kuyumcuya yeni 176 eski 170 demiş. Yeni için verdiği fiyat çok iyi geldi de eskiyle arasında çok fark var sanki. Bi diğeri de yeniye 175 demiş. Şimdilik borsada durumlar böyle
okadar fark normal ya dedim ya burdakiler 160 diyordu eskiyiBence bozdurun kuzu düşmeden :) eskiyle yeni arasında 2-3 lira oynar normalde aslında