2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok hafif hemde baya güzel ütülüyo biz alırken 500 falandı heralde onuda ben almamıştım neyseki hediyeydi, bunu almışlar ben alsam annemin vardı bi tane phlipsin yine buhar kazanlı 250-300 civarıydı o da çok iyiydi ondan düşünüyodum

Buhar kazanlı al gerçekten nasıl rahatlık ya jilet gibi yapıyo
Ay öyle yapayım madem
Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani
curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim
Kabullenmeli madem napalım Ayrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani
Ne güzel hediyeler aldılar size öyle Ben de istiyorum öyle tanıdık

saolsunlar ütü masamda hediyeydi demişmiydim

Kabullenmeli madem napalım Ayrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani
Aa evet hatırladıııım haha evet yapmaz yoksa öyle şeyler , bir açıklaması olmalı demiştim kendi kendime

Ne güzel hediyeler aldılar size öyle Ben de istiyorum öyle tanıdık
Valla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım!
Bana da süpürge ütü fırın ütü masası ev çamaşır askılığı gelmişti hediye.
Hatta birde sornadan ek olarak 1 çift 1 tek kilişlik yorganla nevresim gelmişti.
En sevdiğim eşyalarım

aaa kuzu yaparmıyım ben öyle şeyler
Yuh deseydin, bozan adamlarda şu an zamanı seçim tarihide belli oldu o yüzden yükselmez diyolar zaten 185 e satıyolar adamlar ama bozarken 175 diyolar
sorma valla içimen küfür ederek çıktım zaten az kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha
hafıza kuvvetli düğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için

ahahah benimde var baya özellikle beyaz eşyaların bazıları çok iyi oldu

lütfen salon kadını çizgimizi bozmuyoruz asla içimizden küfürler ediyoruz

yanlız kuzu o takılan altınlar gelen misafirler varya onlar evlenmeye başlayınca kötü oluyo geçen biz birine katıldıkta
Hahah ama onu demeyeydin iyidi ya. Keşke en sonda olsaydık
Şuan yakında yok gibi sanki ya. İnşallah cümbür cemaat evlenmezler hiç hazır değilim buna

saolsunlar ütü masamda hediyeydi demişmiydim
Dememiştin sanki Oh maşallah
Ütüyü almasam mı Son ana kadar bekleyeyim madem belki bi alan çıkar
sorma valla içimen küfür ederek çıktım zaten az kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha
Çizgini bozmamanı takdir ettim
hafıza kuvvetli düğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için
Evett hatırlıyorum ütü konuşmalarımızı
ahahah benimde var baya özellikle beyaz eşyaların bazıları çok iyi oldu
bazıları derken kaç beyaz eşya var zaten Gerçi benimkini almaya da çok talip çıktı da ben istemedim Bir kişi alacak sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…