- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Çok hafif hemde baya güzel ütülüyo biz alırken 500 falandı heralde onuda ben almamıştım neyseki hediyeydi, bunu almışlar
Evet haklısın kuzu sormak lazım bi kaç yere öyle yapalım en iyisiBi kaç yere sorun ama kuzu birisi bize 170 e 173 demişti o gün değişiyo yani
Ay öyle yapayım mademBuhar kazanlı al gerçekten nasıl rahatlık ya jilet gibi yapıyo
Kabullenmeli madem napalımHaha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani
curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim
Ne güzel hediyeler aldılar size öyleÇok hafif hemde baya güzel ütülüyo biz alırken 500 falandı heralde onuda ben almamıştım neyseki hediyeydi, bunu almışlarben alsam annemin vardı bi tane phlipsin yine buhar kazanlı 250-300 civarıydı o da çok iyiydi ondan düşünüyodum
Ay öyle yapayım madem
Kabullenmeli madem napalımAyrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani
Ne güzel hediyeler aldılar size öyleBen de istiyorum öyle tanıdık
Aa evet hatırladıııım haha evet yapmaz yoksa öyle şeyler , bir açıklaması olmalı demiştim kendi kendimeKabullenmeli madem napalımAyrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani
Valla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım!Ne güzel hediyeler aldılar size öyleBen de istiyorum öyle tanıdık
aaa kuzu yaparmıyım ben öyle şeylerHahaha o zaman sen kendine güzel bir ütü alacaksın ve kaderine boyun eğeceksin
Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani
curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim
sorma valla içimen küfür ederek çıktım zatenYuh deseydin, bozan adamlarda şu an zamanı seçim tarihide belli oldu o yüzden yükselmez diyolar zaten 185 e satıyolar adamlar ama bozarken 175 diyolar
hafıza kuvvetliAy öyle yapayım madem
Kabullenmeli madem napalımAyrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani
Ne güzel hediyeler aldılar size öyleBen de istiyorum öyle tanıdık
Valla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım!
Bana da süpürge ütü fırın ütü masası ev çamaşır askılığı gelmişti hediye.
Hatta birde sornadan ek olarak 1 çift 1 tek kilişlik yorganla nevresim gelmişti.
En sevdiğim eşyalarım
Ooo hediye beyaz eşya candır eminimkiahahah benimde var baya özellikle beyaz eşyaların bazıları çok iyi oldu
aaa kuzu yaparmıyım ben öyle şeyler
sorma valla içimen küfür ederek çıktım zatenaz kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha
hafıza kuvvetlidüğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için
Ooo hediye beyaz eşya candır eminimki
Hahah ama onu demeyeydin iyidi ya. Keşke en sonda olsaydıkyanlız kuzu o takılan altınlar gelen misafirler varya onlar evlenmeye başlayınca kötü oluyo geçen biz birine katıldıkta
benimkiler önceden evlendi ya rahatım bu konudayanlız kuzu o takılan altınlar gelen misafirler varya onlar evlenmeye başlayınca kötü oluyo geçen biz birine katıldıkta
Dememiştin sankisaolsunlar ütü masamda hediyeydi demişmiydim
Ütüyü almasam mıValla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım!
Bana da süpürge ütü fırın ütü masası ev çamaşır askılığı gelmişti hediye.
Hatta birde sornadan ek olarak 1 çift 1 tek kilişlik yorganla nevresim gelmişti.
En sevdiğim eşyalarım
Çizgini bozmamanı takdir ettimsorma valla içimen küfür ederek çıktım zatenaz kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha
Evett hatırlıyorum ütü konuşmalarımızıhafıza kuvvetlidüğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için
bazıları derken kaç beyaz eşya var zatenahahah benimde var baya özellikle beyaz eşyaların bazıları çok iyi oldu
Ayy benimkilerinde çoğu bekar yaa. Çok mutusum şuan çok borcum varmış gibi hissediyorumbenimkiler önceden evlendi ya rahatım bu konuda
yanlız kuzu o takılan altınlar gelen misafirler varya onlar evlenmeye başlayınca kötü oluyo geçen biz birine katıldıkta
Hahah ama onu demeyeydin iyidi ya. Keşke en sonda olsaydık
Şuan yakında yok gibi sanki ya. İnşallah cümbür cemaat evlenmezler hiç hazır değilim buna
benimkiler önceden evlendi ya rahatım bu konuda
Haha valla deneyebilirsin şansını kuzu öyle şeylere talipler çıkıyor mutlaka yaÜtüyü almasam mıSon ana kadar bekleyeyim madem belki bi alan çıkar
İyi akşamlar kuzucuum , yarın kaldığımız yerden devam ediciizkızlar mesai biter ben kaçar güzel bir gündü iyi akşamlar hepinize :)
Hahah ama onu demeyeydin iyidi ya. Keşke en sonda olsaydık
Şuan yakında yok gibi sanki ya. İnşallah cümbür cemaat evlenmezler hiç hazır değilim buna
ne kadar şanslısınbenimkiler önceden evlendi ya rahatım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?