mantıklı şeyler amaCanım şimdi bi kaç tanesi hatıra işte babam taktı çok sevdiğim bi tanıdığımız taktı falan diğerlerinide bozdurup napıcaz dedik şimdi zaten altınları bozduk onları hesaba attık kendimizi rahat hissettiğimizde o parayla uygun 2.el bi araba alalım diyoruz eğer bu bilezikleride bozup koysaydık gidip pahalı bi araba alırdık kendimize güvenemedikbirde bi kaç sene sonra çocuk düşünürsek ben 1 sene çalışmicam elimizin altındada bulunsun bişeyler dedik :) ne yazmışım heee
Sizde kasa da belli olmuş demek kibanada tuhaf geldi. bizimki nişandada şimdide ne var diye sormadı bile. ben araştırıyorum bankaları falan adamın umru değilnişandan sonrada bir kere sıkışırsak bozarız falan demiştim sen bilirsin onlar senin ne istersen yap demişti bana galiba oda bana güvenio bu konuda.
Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzakYoook deme öyle. Yani ben kırmızı kar yağar bu olmaz derdim. Öyle bir beklentim de yoktu zaten hiç. Alıştırmıştım kendimi buna ütüler sende üsteleme diye.
Bir deneme ile inanılmaz bir sonuç elde ettim.
Allahtan ümit kesilmiyor yani
haha sanırımSizde kasa da belli olmuş demek ki
Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak
Bak şöyle oluyo "ayyyy yalnız ütüyü bi sürüyorum ikinciyi geçmiyor resmen bi kaç saniye sürdü ütülemem gördün müüü"Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak
Canım şimdi bi kaç tanesi hatıra işte babam taktı çok sevdiğim bi tanıdığımız taktı falan diğerlerinide bozdurup napıcaz dedik şimdi zaten altınları bozduk onları hesaba attık kendimizi rahat hissettiğimizde o parayla uygun 2.el bi araba alalım diyoruz eğer bu bilezikleride bozup koysaydık gidip pahalı bi araba alırdık kendimize güvenemedikbirde bi kaç sene sonra çocuk düşünürsek ben 1 sene çalışmicam elimizin altındada bulunsun bişeyler dedik :) ne yazmışım heee
O zaman azuru eledim hadi 2ye indikcanım azur vardıda anneme verdim ya ikiside kullanmış biri olarakkazanlı diyorum hahaha
eski 173 yeni 175 di canımŞuan çeyrekleri sorduk bir tanıdığıa 173e alırım dedi. Sen bozduğunda neydi durum.
Aman ortalık da o kadar karışık ki ne olacağı belli değil
Hahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konudahaha sanırım
ya o deneme olayı bendede olmuyordiyorum bak bil şöyle çalışıo hani bek yokken işin düşer adam dönüp bakmıyor bile ya ütüsüz giyerim nolcak diyor umrunda değil mecbur ütülüyorum
http://www.hepsiburada.com/philips-...ozellikli-buhar-kazanli-utu-pm-evphilgcgc8650 bu kuzu ne kadar artmış fiyatıAy yok baktım şimdiAzur mu? O da kafamdaki modellerdendi çünkü. Neyse hangisi uygun olursa alırım artık :)
Bi parça daha iyiymiş o zaman sen bozarken. Bunu yeni için verdi sanıyorum adameski 173 yeni 175 di canım
nette 174 gözüküyor hemen hemen netl aaynı alıyorlar ozmaan iyimiş. geçen sordum burdakine pis adamlar eskiyi 160a alırım dedi. işyerinin yakındakiler çok fena yaeski 173 yeni 175 di canım
Oysaki teknolojiyi severlerdi peh pehhhaha sanırım
ya o deneme olayı bendede olmuyordiyorum bak bil şöyle çalışıo hani ben yokken işin düşer adam dönüp bakmıyor bile ya ütüsüz giyerim nolcak diyor umrunda değil mecbur ütülüyorum
Hahahaha ay nasıl güldüm belli değilBak şöyle oluyo "ayyyy yalnız ütüyü bi sürüyorum ikinciyi geçmiyor resmen bi kaç saniye sürdü ütülemem gördün müüü"
Aaa ne güzel falan gibi bir cevaptan sonra " Ama bak bi bak Allah aşkına" diyosun ve olay patlıyo hahah
benim işim zor nerelere gidem bilmiyorumHahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konuda
Heh bak işte olayın sebebi çözüldüHahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konuda
Bu ütü görüntü olarak da süper biliyorum ama hep pahalı bu biraz bütçemi aşar ne yazık ki :/http://www.hepsiburada.com/philips-...ozellikli-buhar-kazanli-utu-pm-evphilgcgc8650 bu kuzu ne kadar artmış fiyatı
en iyisi kuzuu güvensizlik kötü bişey ya , yani eşim bana öyle bişey dese napardım bilmiyorumbanada tuhaf geldi. bizimki nişandada şimdide ne var diye sormadı bile. ben araştırıyorum bankaları falan adamın umru değilnişandan sonrada bir kere sıkışırsak bozarız falan demiştim sen bilirsin onlar senin ne istersen yap demişti bana galiba oda bana güvenio bu konuda.
Dimii bence kenarda biraz bırakmak lazım ama şu anda çok bölük pörçükler ben gidiim birleştiriim kalınlaştıriim en azından toparlansın çok gözüme batıyolar böylemantıklı şeyler ama
Buhar kazanlı al gerçekten nasıl rahatlık ya jilet gibi yapıyoYa kızlar benim çok gömlek ütülemem lazım da, buhar kazanlı mı yoksa o braun mu kafa gidip geliyor
Hahaha o zaman sen kendine güzel bir ütü alacaksın ve kaderine boyun eğeceksinHahahaha ay nasıl güldüm belli değilAma yok hala senaryoyu kendime uyarlayamıyorum uymuyor yani oyuncular uygun değil
Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yaniHeh bak işte olayın sebebi çözüldü
Bi kaç yere sorun ama kuzu birisi bize 170 e 173 demişti o gün değişiyo yaniBi parça daha iyiymiş o zaman sen bozarken. Bunu yeni için verdi sanıyorum adam
Yuh deseydin, bozan adamlarda şu an zamanı seçim tarihide belli oldu o yüzden yükselmez diyolar zaten 185 e satıyolar adamlar ama bozarken 175 diyolarnette 174 gözüküyor hemen hemen netl aaynı alıyorlar ozmaan iyimiş. geçen sordum burdakine pis adamlar eskiyi 160a alırım dedi. işyerinin yakındakiler çok fena ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?