2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mantıklı şeyler ama

Sizde kasa da belli olmuş demek ki
Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak

Sizde kasa da belli olmuş demek ki

Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak
haha sanırım
ya o deneme olayı bendede olmuyor diyorum bak bil şöyle çalışıo hani ben yokken işin düşer adam dönüp bakmıyor bile ya ütüsüz giyerim nolcak diyor umrunda değil mecbur ütülüyorum

Bak şöyle oluyo "ayyyy yalnız ütüyü bi sürüyorum ikinciyi geçmiyor resmen bi kaç saniye sürdü ütülemem gördün müüü"
Aaa ne güzel falan gibi bir cevaptan sonra " Ama bak bi bak Allah aşkına" diyosun ve olay patlıyo hahah

curlygirl e katılıyorum çok mantıklı bi plan olmuş :)
canım azur vardıda anneme verdim ya ikiside kullanmış biri olarak kazanlı diyorum hahaha
O zaman azuru eledim hadi 2ye indik

Hahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konuda

Oysaki teknolojiyi severlerdi peh pehh
Hahahaha ay nasıl güldüm belli değil Ama yok hala senaryoyu kendime uyarlayamıyorum uymuyor yani oyuncular uygun değil

Hahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konuda
Heh bak işte olayın sebebi çözüldü
Bu ütü görüntü olarak da süper biliyorum ama hep pahalı bu biraz bütçemi aşar ne yazık ki :/ curlygirl ve Mrs Pink in önerdikleri ikisi de 180 küsür bir şey, ben de öyle ayarladım kendimi açıkçası.

en iyisi kuzuu güvensizlik kötü bişey ya , yani eşim bana öyle bişey dese napardım bilmiyorum maşallah benim sevdiceğimde çok güvenir bana bizim ev alırken onun evraklarda sorun çıktı diye ortak yapamamıştık aman senin üzerine olsun nolcak demişti

Ya kızlar benim çok gömlek ütülemem lazım da, buhar kazanlı mı yoksa o braun mu kafa gidip geliyor

Hahahaha ay nasıl güldüm belli değil Ama yok hala senaryoyu kendime uyarlayamıyorum uymuyor yani oyuncular uygun değil
Hahaha o zaman sen kendine güzel bir ütü alacaksın ve kaderine boyun eğeceksin
Heh bak işte olayın sebebi çözüldü
Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani
curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim

nette 174 gözüküyor hemen hemen netl aaynı alıyorlar ozmaan iyimiş. geçen sordum burdakine pis adamlar eskiyi 160a alırım dedi. işyerinin yakındakiler çok fena ya
Yuh deseydin, bozan adamlarda şu an zamanı seçim tarihide belli oldu o yüzden yükselmez diyolar zaten 185 e satıyolar adamlar ama bozarken 175 diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…