2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teeşkkür ederim canım. şimdiden senin fırında gözüm :) araştırıyorum ilk fırsatta alıcam. kullandınmı hiç diye saçma bir soru sorayım :KK70:
Hahah :D
Ay yok kuzu kullanmadım henüz ilk fırsatta kullanıp bilgi vericiim sana :D
Ay ne lanet bir banyo setiymiş, hemen alıp şu dertten kurtulasım var sayende :KK70: Hatta mobilya almadan sehpa almayo da planlıyorum :KK70:
Evet hiç düşünmezdim ama ilk alınması gerekenler sehpa ve banyo setiymiş. Kıyafette de kına elbisesi :D
Akla gelmeyen hep başa geldi, neyseki sen şanlısın sona kalmayacaksın bu alanlarda :D

:KK70: :KK70: haber veriyorum tüm fırsatlardan ilerde dua ediceksınızzzzz :KK70:
O işin şakası ya sen haber vermezsen ben bakmıyorum artık :KK70: Ütü süpürge lazım ama şu sıra limitim doldu taştı. Of daha beyaz eşya var mobilya var napıcam ben :KK43: Nişanlım odayı bir gördü(çeyiz odası diyorum artık fazla olan odaya :KK70:) baktı cidden emek var anladı. Odada yürümeye yer kalmadı artık. Servet yatırmışsın buraya ne kadar çok uğraştın diyor. Anladı artık ıvır zıvırla uğraşmadığımı. Eksik de kalmadı pek çeyiz adına büyük parça olarak, o da tabi hoşumuza gitti :) Daha dün hiçbir şeyim yok nasıl alıcam diyordum, yeni nişanlamıştım balık gibi afallamıştım zaman nasıl bi kavram :KK70: Allah yardım ediyormuş yuva kurana gerçekten.
Hahah :KK70:
Ay yok kuzu kullanmadım henüz ilk fırsatta kullanıp bilgi vericiim sana :KK70:

Evet hiç düşünmezdim ama ilk alınması gerekenler sehpa ve banyo setiymiş. Kıyafette de kına elbisesi :KK70:
Akla gelmeyen hep başa geldi, neyseki sen şanlısın sona kalmayacaksın bu alanlarda :KK70:
Evet kına elbisesini gelinlikle bir bakıcam artık. Sizlerden ders çıkarıyorum artık :KK70:

O işin şakası ya sen haber vermezsen ben bakmıyorum artık :KK70: Ütü süpürge lazım ama şu sıra limitim doldu taştı. Of daha beyaz eşya var mobilya var napıcam ben :KK43: Nişanlım odayı bir gördü(çeyiz odası diyorum artık fazla olan odaya :KK70:) baktı cidden emek var anladı. Odada yürümeye yer kalmadı artık. Servet yatırmışsın buraya ne kadar çok uğraştın diyor. Anladı artık ıvır zıvırla uğraşmadığımı. Eksik de kalmadı pek çeyiz adına büyük parça olarak, o da tabi hoşumuza gitti :) Daha dün hiçbir şeyim yok nasıl alıcam diyordum, yeni nişanlamıştım balık gibi afallamıştım zaman nasıl bi kavram :KK70: Allah yardım ediyormuş yuva kurana gerçekten.

Evet kına elbisesini gelinlikle bir bakıcam artık. Sizlerden ders çıkarıyorum artık :KK70:
yaaa tabiki emek var deseydin uygununu bulana kadar gezmediğimiz site kalmıyodu :D :D aynen kuzu maşallah bi anda yaptın herşeyi bak, beyaz eşyayla mobilya biraz zorlayabilir ama gözün korkmasın çok kuzu nasılsa çeyizin bitiyo ütü süpürgeyi halletmeye bak önce :) bizimde 3 aya bitiyo heralde kalan ufak tefek borçlarda :)

Haha yerinde olsam gelinlikten önce bakardım kuzu :KK70: :KK70: :KK70:
Öyle deme gelinlik işkence olacak benim için tahmin edebiliyorum :D
yaaa tabiki emek var deseydin uygununu bulana kadar gezmediğimiz site kalmıyodu :KK70: :KK70: aynen kuzu maşallah bi anda yaptın herşeyi bak, beyaz eşyayla mobilya biraz zorlayabilir ama gözün korkmasın çok kuzu nasılsa çeyizin bitiyo ütü süpürgeyi halletmeye bak önce :) bizimde 3 aya bitiyo heralde kalan ufak tefek borçlarda :)
Tabi canım hem çalış hem kampanya yakala kolay mı. Ne yapsak ucuza kapasak diye az yırtınmadık. Online alışveriş denen şey olmasa napardık acaba :D
Ayrıca maşallah çabucak kapanıvermiş bak, evliliği borç ödemekle geçirmeyeceksiniz ne güzel. Borçsuz zaten olmuyor.

Öyle deme gelinlik işkence olacak benim için tahmin edebiliyorum :KK70:
İşte en ilginci de o :D Ben ve tüm çevrem benim için de gelinliğin bir işkence bir kabus falan olacağını sanmıştık ama çat diye seçtim. Genelde de öyle oluyormuş o iş yani. Sen kınayı hallet kınayı :D :D :D

Öyle deme gelinlik işkence olacak benim için tahmin edebiliyorum :KK70:

Tabi canım hem çalış hem kampanya yakala kolay mı. Ne yapsak ucuza kapasak diye az yırtınmadık. Online alışveriş denen şey olmasa napardık acaba :KK70:
Ayrıca maşallah çabucak kapanıvermiş bak, evliliği borç ödemekle geçirmeyeceksiniz ne güzel. Borçsuz zaten olmuyor.
Krediyi borç ödemekten saymıyorum :D :D

yaaa tabiki emek var deseydin uygununu bulana kadar gezmediğimiz site kalmıyodu :KK70: :KK70: aynen kuzu maşallah bi anda yaptın herşeyi bak, beyaz eşyayla mobilya biraz zorlayabilir ama gözün korkmasın çok kuzu nasılsa çeyizin bitiyo ütü süpürgeyi halletmeye bak önce :) bizimde 3 aya bitiyo heralde kalan ufak tefek borçlarda :)
Maşallah kuzu yaa, siz takıları bozdunuz mu bi ara bakınırken öyle bişey okudum sanki ama tam hatırlayamıyorum :D

canım ben ütümden çok memnunum :) haberin olsun

İşte en ilginci de o :KK70: Ben ve tüm çevrem benim için de gelinliğin bir işkence bir kabus falan olacağını sanmıştık ama çat diye seçtim. Genelde de öyle oluyormuş o iş yani. Sen kınayı hallet kınayı :KK70: :KK70: :KK70:
İkisi bir işe girişiriz ya :D Model kafamda zaten, yine formaliteden bakarım ama diktirmeye meyilliyim. Bir de bindallı giymiycem onun için biraz renklendirmek adına kırmızı üzerine farklı renkte bi örtü mü gerekir acaba bilemedim :D Ay planlara gel daha 7,5 ay var :D

İkisi bir işe girişiriz ya :KK70: Model kafamda zaten, yine formaliteden bakarım ama diktirmeye meyilliyim. Bir de bindallı giymiycem onun için biraz renklendirmek adına kırmızı üzerine farklı renkte bi örtü mü gerekir acaba bilemedim :KK70: Ay planlara gel daha 7,5 ay var :KK70:
Hoho kızııım o 7,5 aya neler sığacak neler planla sen zarar gelmez planlı olmaktan :D

Maşallah kuzu yaa, siz takıları bozdunuz mu bi ara bakınırken öyle bişey okudum sanki ama tam hatırlayamıyorum :KK70:
Sadece altınları bozduk kuzu ama ellemedik bi kaç acil kapatmamız gerekenleri paralarla kapattık, bilezikler kaldı altın baya yükselmişti dayanamadık zaten bundan fazlada olmaz dediler :D

Sadece altınları bozduk kuzu ama ellemedik bi kaç acil kapatmamız gerekenleri paralarla kapattık, bilezikler kaldı altın baya yükselmişti dayanamadık zaten bundan fazlada olmaz dediler :KK70:
İşte şuan baya yüksek ya biz de hiç beklemesek mi acaba diyoruz fikir alayım dedim. Öyle diyolar genelde di mi. Hayır düşer falan hayal kırıklığı yani :D

Sayma o boynumzun borcu :KK70:

Yaa onu soracaktım ben de, Mrs Pink Mrs Pink de çok ikna edici cümleler kurdu kendi ütüsüyle ilgili. Senin kazanlı ya, açıp böyle şipşak ütü yapmak istesem yapabilir miyim mesela, yoksa bekletiyor mu nasıl?
bekleniyor biraz ama tahmin ettiğim kadar değil. normal ütüde ısınması ne kadar zaman alıyorsa o kadar yani. ve acayip bir buharı var hemencecik düzleştiriyor zaten.

Ya ama kime mayısta düğün desem ohoo çok varmış diyor :KK70:
inanma onlara :D
İşte şuan baya yüksek ya biz de hiç beklemesek mi acaba diyoruz fikir alayım dedim. Öyle diyolar genelde di mi. Hayır düşer falan hayal kırıklığı yani :KK70:
canım geçen sene arkadaşımın düğünü oldu. bu sene bozdurdu. dediği. hemen bozudrmadığıma pişmanım. hesaba attığımda daha iyi faiz alıyordum, hemde kasa parası ödemiş oldum dedi. bozdurmak daha avantajlı yani bende bozdurucam ama henüz fırsat bulamadım.

birde son zamanalrda bdv de bu tarz konular görüyorum altını bozdurcaz kimin hesabına atalım falan filan diye. ne düşünüyorsunu bu konuda

ahahaha aynenn :KK70: bende memnunum
Seninki hangi markaydıı :D
bekleniyor biraz ama tahmin ettiğim kadar değil. normal ütüde ısınması ne kadar zaman alıyorsa o kadar yani. ve acayip bir buharı var hemencecik düzleştiriyor zaten.
Amanın ortalık kızıştı :D Benim gibi kararsız insana yapılır mı bu. Ama Mrs Pink Mrs Pink in cümle çok ikna ediciydi de bizde aynısı yaşanır mı bilemedim :D

Back