Aynen sana istediğin gr altını alıyor o senin oluyor eşin senden geri talep edemiyor yada şu borcumuz var ver kapatalım diyemiyor eğer sen istersen helal olsun mu ne deyip ona ancak o şekilde verebiliyorsun diye biliyorumBen hic anlamiyorum o isten ya napiyo sana o altini mi aliyo sonra
Az bile hahahaKızlar 55 kilo mehir isticem ahhaha
mantıklıKızlar 55 kilo mehir isticem ahhaha
bizde seni seviyoruz hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun şöyle güzel bakışlar at eşi oluyorsun onun ayyy ne güzel hislerini paylaş bizimle fazla da bekletme inşallah güzel ve mutlu geçerKızçeler ben gidiyorumm sizi habersiz bırakmamaya çalışıcam hepinizi seviyorum
Bana şans dileyinn.
Veee beni özleyin anacııım
Ayy kimse de cevap yazmamis bana
Mehir konusunda benim bildigim su.
Nikahta mehir belirlenir. Onu damat evlenirken veya evlenmeden once veya allah korusun bosanma durumu olursa verir.
Kadin isterse belirlenmis mehri kocasina hediye edebilir. Almasan da olur anlaminda.
Bunlari biliyorum ben
Evet tahmin ettim ben de baya yogun herkes telase almis basini gitmisBanada cevap vermiyorlar arada ne yapak yoğun herkes yada görmüyorlar
Aynen öyleEvet tahmin ettim ben de baya yogun herkes telase almis basini gitmis
Merhaba hoşgeldin , evet aktif bir sohbet bölümümüz var samimi içten yardımsever ne ararsan var benimde düğün mayısta bence gecer gecer birlikte gecireceğiz sonrada aaa nezaman oldu zaman geldi çattı diyeceğiz. Kendini tanıtırmısınMerhaba kızlar aktif bi bölüm buldum sanırım sonunda :))
kafamda yüzlerce sorular 8 ay bitcekmi :))
Merhaba. Ben de yeni geldim bu basligaMerhaba kızlar aktif bi bölüm buldum sanırım sonunda :))
kafamda yüzlerce sorular 8 ay bitcekmi :))
Ee anlatın ozaman kendinizi söz nişan nerelerdensinizMerhaba. Ben de yeni geldim bu basliga
Biter biter. Nekadar gecmiyormus gibigelse de bitecek
Uzun zamandir girmedim foruma.aktif uyeydim.mayista dugunumuz var yer arayisindayim.cok seyim hazir.evde belli.ama esyasi degisik hediyeler falan onlatla ugrasiyorum tabi kinasi falan bisuru sey :)Merhaba hoşgeldin , evet aktif bir sohbet bölümümüz var samimi içten yardımsever ne ararsan var benimde düğün mayısta bence gecer gecer birlikte gecireceğiz sonrada aaa nezaman oldu zaman geldi çattı diyeceğiz. Kendini tanıtırmısın
Sende bendensin birde auralee var 3 ümüzde mayıs geliniyiz aramızda ya hafta var yada aynı haftalarda evleneceğiz ozaman ne güzel çok heyecanlı gidiyor bende 1 sene sözlü kaldım 2 ay öncede nişanlandıö mayıstada düğün inşallh bizde mobilyalarımızı aldık ev hazır değil kirada olacağız ilk önce nasipse kısa bir süre sonra kendi evimizi alacağız sırada beyaz eşya var önümüzdeki ay alacağız nasipse tabi çeyiz devam ediyor yatak örtüsünde takılı kaldım çok pahalı alamadım araştırmadayım birbirimize indirimlerden bahsediyoruz örnek fotolr atıyoruz fikirlrer alıyoruz güzel geciyor burasıUzun zamandir girmedim foruma.aktif uyeydim.mayista dugunumuz var yer arayisindayim.cok seyim hazir.evde belli.ama esyasi degisik hediyeler falan onlatla ugrasiyorum tabi kinasi falan bisuru sey :)
Ben konyada yasiyorum.Ee anlatın ozaman kendinizi söz nişan nerelerdensiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?