2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iş olmadan gelsen ne iyi olur demi :KK70: anlat bakalım ve tabikide acilen foto :KK70:
Haha haklısın kuzu ama fırsat bulamadım ger.ekten yaa :)
Ay foto güzel soru, hemen biraz bi yerlerden tedarik edip atıştırmalık bi albüm yapıcam size :D
Foto bile yok bende düşün hayatla bağlantım nasıl kopmuş yani :D

Ay foto güzel soru, hemen biraz bi yerlerden tedarik edip atıştırmalık bi albüm yapıcam size :KK70:
Foto bile yok bende düşün hayatla bağlantım nasıl kopmuş yani :KK70:
öyle oluyor :D ama hemen açığı kaparız :D

kafein_ kafein_ ay şimdi baktım hürrem sultan gibi olmuş maşallah :)

Bizde özledikki :KK19: seni dinliyoruz
öyle oluyor :KK70: ama hemen açığı kaparız :KK70:

kafein_ kafein_ ay şimdi baktım hürrem sultan gibi olmuş maşallah :)
Ayy ne anlatayım bilemedim ki :)
Kına düğün her ikisi de çok çok güzel geçti, tahminimden de güzeldi yani :) Hatta dedim ya size şimdi taktım kafayı ben bi daha gelin olamayacakmıyım yani diye dertlenip duruyorum rüya gibi geldi, geçti hepsi resmen :)
Çok şükür tabii bir daha gelin olamayacak olsam da herşeyin güzel olması yeterli :)
Sonrası malumbalayı tatili zaten. Dolu dolu geçti hem otelin hem Fethiye ve Antalyanın doya doya tadını çıkardık :)
Hiç bitmesin istesem de bitti :)
Cumartesi akşamı döndük ama İstanbulda hava çok kötüydü baya şok oldum orada sıcaktan nefes alamıyorduk çünkü .
E Pazar sabahı da hayatın gerçekleriyle tanıştım çamaşır yıkama faslı falan ama çok şükür herşey çok güzel .
Eşim bir hafta daha evde mutfağı full karmaşık bir halde bırakıp geldim akşama nasıl bulucam heyecanla onu bekliyorum :D

oo başladımı misafirler benimde vardı cumartesi :KK70:
evet canım dün itibariyle annemleri aldım :) bundan sonaki her hafta dolu geçicek sanırım :)
Kına düğün her ikisi de çok çok güzel geçti, tahminimden de güzeldi yani :) Hatta dedim ya size şimdi taktım kafayı ben bi daha gelin olamayacakmıyım yani diye dertlenip duruyorum rüya gibi geldi, geçti hepsi resmen :)
Çok şükür tabii bir daha gelin olamayacak olsam da herşeyin güzel olması yeterli :)
Sonrası malumbalayı tatili zaten. Dolu dolu geçti hem otelin hem Fethiye ve Antalyanın doya doya tadını çıkardık :)
Cumartesi akşamı döndük ama İstanbulda hava çok kötüydü baya şok oldum orada sıcaktan nefes alamıyorduk çünkü .
E Pazar sabahı da hayatın gerçekleriyle tanıştım çamaşır yıkama faslı falan ama çok şükür herşey çok güzel .
Eşim bir hafta daha evde mutfağı full karmaşık bir halde bırakıp geldim akşama nasıl bulucam heyecanla onu bekliyorum :KK70:
maşallah canım allah ağız tadınızı hiç bozmasın. inş eve gidince bir sürprizle karşılaşmazsın hihi :D

Eşim bir hafta daha evde mutfağı full karmaşık bir halde bırakıp geldim akşama nasıl bulucam heyecanla onu bekliyorum :KK70:
Amann maşallah çok merak ediyoruz tabi fotoğrafları :) bak dedik sana kendini üzmene sıkmana hiç gerek yokmuş dimi :) Ayy o tatil nedense çok cabuk geçiyo zaten :D

evet canım dün itibariyle annemleri aldım :) bundan sonaki her hafta dolu geçicek sanırım :)

maşallah canım allah ağız tadınızı hiç bozmasın. inş eve gidince bir sürprizle karşılaşmazsın hihi :KK70:
Ben çok yoruluyorum ya dinlenemiyorum sanki hiç kuzu :( bide şimdi bayram temizliği olucak :KK51:

Günaydın kuzulaaaaar :) :KK36:
Ayyy kimler gelmiiiş gözüm yollarda kaldıı :D
Kızlar kafein_ kafein_ in kınası olmuş gördünüzmüü :)
Evett :)
Ay foto güzel soru, hemen biraz bi yerlerden tedarik edip atıştırmalık bi albüm yapıcam size :KK70:
Foto bile yok bende düşün hayatla bağlantım nasıl kopmuş yani :KK70:
Ay en iyisini yaptın ama tabi ki ben takipteydim :) Çok mutlu olun canım benim :KK19:
Bak hiç strese değdi mi ya ne güzel geçmişş :) Ayrıca eşim diyor ya ayy :D Şaka maka evli misin sen şimdi :D

maşallah canım allah ağız tadınızı hiç bozmasın. inş eve gidince bir sürprizle karşılaşmazsın hihi :KK70:
Hahah Allah korusun ya ben güzel şeyler göreceğimi umut ederek çıktım evden :D
İnşallah kuzucum hep birlikte :)
Amann maşallah çok merak ediyoruz tabi fotoğrafları :) bak dedik sana kendini üzmene sıkmana hiç gerek yokmuş dimi :) Ayy o tatil nedense çok cabuk geçiyo zaten :KK70:
Evet kuzu yaa çok stres yaptım hiç gerek yokmuş gerçekten ama çok şükür sonunda bunu diyebilmek bile çok güzel :)
Tatil çok çabuk geçti evet sinir oluyorum ona, neyse bayramı bekleyeyim madem :D

Bu zaten senin baktığın balıklı sepetin elma versiyonuu :)

Merhaba, hoşgeldin :) Ben de mayıs geliniyim. Yer konusunda acele edin derim tarihler hızla doluyor. 21 mayıs da kandile denk geldiği için sıkıntılı bir tarih, haftasonu yapacaksanız acele edin derim. Bize herkes çok geç kalmışsınız dedi yer bakarken.

Beyaz eşyalar ne zaman indirime giriyormuş peki :KK48:

Merhaba, düğüne bir şey kalmamış o zaman :KK57:

Beyaz eşya konusunda ben de dertliyim :KK43:

Bir şey söyleyeyim, o markaları alacağıma o fiyata bosch almayı tercih ederdim çünkü çok uçuk fiyatlar. Bekoyla Arçelik'in fabrikaları aynı o yüzden bütün ürünleri de aynı.
Herkese günaydıınn,
auralee evet aynısı dimi elmelı daha güzel ve dün tesadüfen boynerde gerçeğini gördüm yalnız çok küçükmüş içi ancak meyve koyabilirsin okadar
bu arada yer konusu benide sıkmaya başladı sen öyle deyince ben daha çok panikleşiyorum ama dün biraz gerildik bizimkiyle nikah tarihide alamadık ya o yüzdende bir yer bakamıyorum aklımda biryer var ama ocakta başlayacak rezerveler diyor çünkü fiyatlar değişecekmiş falan düğün konusunda biraz anlaşamadık bizimkiyle limoniyiz dünden beri
dediğim gibi beyaz eşyalar kasım ve aralık birlikte bakalım bu aylar derim ve auralee ye katılıyorum bosch al

Ayyy kimler gelmiiiş gözüm yollarda kaldıı :KK70:
Ay en iyisini yaptın ama tabi ki ben takipteydim :) Çok mutlu olun canım benim :KK19:
Bak hiç strese değdi mi ya ne güzel geçmişş :) Ayrıca eşim diyor ya ayy :KK70: Şaka maka evli misin sen şimdi :KK70:
Hahaha yaa yollardan kalan gözlerini yiriiim! :D
Ay nişanlım yazdım zten başta merak etme hahaha :d Fark edicne sildim tabii :)
Bilmiyorum evliyim galiba resmen ciddi ciddi :D :D

herkese günaydınlar :)

ben sadece camlı salata kasesini beğendim. diğerleri gereksiz bence :)

kızlar bizlerin düğün trahileri geldiğin için baya yoğun geçiyor bu yüzden çok fırsat bulunamıyor birde cumartesi çoğu çalışmıyor bundanda kayanklanıyo :) onun dışında hoş geldin aramıza.

ben buraya geldiğimde yeni nişan olacaktı 10 ay nişanlı kaldım bir aydır evliyim :KK70: öyle hızlı geçiyorki hele son hafta nasıl yetişecek onca şey diye söylenip duruyorsun :KK70:
canım ya camı-lı salata kasesini arıyorum bende nerden aldın sen ya alibaba da var o getiriyor baktım baktım bulamadım

Back