2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dondurma kaşıklarıyla sepeti sevdim :) O sepet çok kullanışlı hem nihale oluyor hem ekmek sepeti gibi mesela. Ama kadehler kalın gibi göründü gözüme.

Ay yine mi amaa :KK12: Boşver sen heyecanını yaşamaya bak :)
bende beğendim o zaman sepeti alayım ben onu beğenmiştim kafada zaten bide kupalar var mesela

Ya ona harcamasam saçma sapan uçup gidecekti o para biliyorum. Biraz da ondan yani, birikim yapamıyorum bi şekilde gidiyor o para elimden bari eve eşyaya gitsin.
Ayrıca tabi ki ediversinler canım nişanın var ne bekliyorlar.
canım en iyisi yoksa o para hiç oluyor bende çok sıkıştım bu ay birde nişan masrafları falan öldürdü beni inan

merhaba kızlar ben de aranıza katılayımm dedim henüz kimseyi tanımıyorum ama başlık uygun gibi geldi..:)

bende beğendim o zaman sepeti alayım ben onu beğenmiştim kafada zaten bide kupalar var mesela
O kupaları çok gördüm ya pek ısınamadım sanırım ama istediğin gibi bir şeyse al bence :) Kupa da ayrı olay ya henüz hiç almadım bir de çok severim farklı kupaları falan, henüz beğenemedim, beğendim de çok pahalıydı durdum almadım :)
canım en iyisi yoksa o para hiç oluyor bende çok sıkıştım bu ay birde nişan masrafları falan öldürdü beni inan
Tahmin edebiliyorum baya bi masraf çıkıyor gerçekten :(
merhaba hoşgeldin:) düğün söz nişan durmun nedir:)
Sorguya çekti direk ya :D

O kupaları çok gördüm ya pek ısınamadım sanırım ama istediğin gibi bir şeyse al bence :) Kupa da ayrı olay ya henüz hiç almadım bir de çok severim farklı kupaları falan, henüz beğenemedim, beğendim de çok pahalıydı durdum almadım :)

Tahmin edebiliyorum baya bi masraf çıkıyor gerçekten :KK43:

Sorguya çekti direk ya :KK70:
kuzum kupa ben bile almış bulunmaktayım:):):KK70:
sorma ya ıvır zıvır daha alınacak çok şey var onları alacağız :KK53:
tek celsede hallettim nasıl ama :KK70::KK70:

bende aynı konudan muzdaribim nişanım boynumu büktü bak bakıyorum da alamıyorum:KK12:
daha takımıydı kıyafetiydi parfümüydü bizde nişandan sonra alınır onları alcağım bugün yüzüğü alacağız işte hadi bakalım

Tahmin edebiliyorum baya bi masraf çıkıyor gerçekten :KK43:

Sorguya çekti direk ya :KK70:
öylemi dersin ne biliyim yanındaki kaşıklarla bian beğenmiştim ama tabi bende çok mest olmadım aaaa şahane bunu almalıyım izlenimim olmadı ı-o vakit daha güzelini bulana kadar bakmalı ve birbirimize kupa kadeh bardak olanları örnekleşerek gönderelim benim cam tarafı hiç yok sadece madamdan aldığım 12 li su bardağı fincan takımım var başkada hiçbirşey yok tepsim bile yokkkk:oops:

öylemi dersin ne biliyim yanındaki kaşıklarla bian beğenmiştim ama tabi bende çok mest olmadım aaaa şahane bunu almalıyım izlenimim olmadı ı-o vakit daha güzelini bulana kadar bakmalı ve birbirimize kupa kadeh bardak olanları örnekleşerek gönderelim benim cam tarafı hiç yok sadece madamdan aldığım 12 li su bardağı fincan takımım var başkada hiçbirşey yok tepsim bile yokkkk:oops:
benimde yok cam tarafı korkmazda beğenmiştim lakin sonra göremedim onu

kuzum kupa ben bile almış bulunmaktayım:):):KK70:
sorma ya ıvır zıvır daha alınacak çok şey var onları alacağız :KK53:
tek celsede hallettim nasıl ama :KK70::KK70:
En iyisini yapmışsın bence :D
Daha karşına çok güzelleri çıkar o yüzden diyorum. Bak günlük yemek tabağı kaç takıma bayıldım da son bunu aldım aralarında da en beğendiğim bu oldu hani :D Cam set olarak ben almıycam çok pahalılar, ama ayrı ayrı bir sürü bardak aldım. Ben ne aldıysam albüme koydum oradan da bakabilirsin :)

hani bakıyım neler aldın tek celsede :KK54: banada örnek gönderin bakayım
fotolar yokta tek celsede olan sorgu meselesi:KK70::KK70:
kupa falan aldım ama günlük cam takım almadım daha ilaveten yemek takımı kestirdim gözüme ben almıstım ama bunu çok beğendim tekrar alacağım galiba

fotolar yokta tek celsede olan sorgu meselesi:KK70::KK70:
kupa falan aldım ama günlük cam takım almadım daha ilaveten yemek takımı kestirdim gözüme ben almıstım ama bunu çok beğendim tekrar alacağım galiba
Hangisini beğendin hanii :) Benim de ilk beğenip çok pahalı bulduğum yemek takımı şimdiki aldığımla aynı fiyata inmiş nasıl üzüldüm ama ona nakitten taksit yapmazlardı diye avutuyorum kendimi :D

Back