Altıgen mii bak işte ben de bunu çok beğenmiştimm dekorazonda 1500 şu anbende beğendim birde bernardoda beğendim yamuk yumuk beşgen değil altıgen değil o da çok hoşuma gitti
Neyseki alamadımKızlar altıgenler beşgenler makinada mahfoluyormuş bilginize
merhaba aileler tanıştı isteme aşaması diyelim yani en bastayım:)merhaba hoşgeldin:) düğün söz nişan durmun nedir:)
Canm evlilik teklifi almissin hayirli olsunbende beğendim birde bernardoda beğendim yamuk yumuk beşgen değil altıgen değil o da çok hoşuma gitti
oo çok iyi pazartesi söz takılacak bende yeni atlattım o aşamaları :)merhaba aileler tanıştı isteme aşaması diyelim yani en bastayım:)
sağol canım çookk güzel oldu sağolsunCanm evlilik teklifi almissin hayirli olsun
evet çok zarif bu da karaca çok beğendimbenimki korkmaz markalı ama onada bakmanı tavsiye ederim :) ben seviyorum bu modeli
evet bunun farklısıydı çok hoştuAltıgen mii bak işte ben de bunu çok beğenmiştimm dekorazonda 1500 şu an
https://www.schafer.com.tr/87-parca-elegantia-yemek-takimi-platin_73105?d=8382
Ama güle güle demek zorundayım :)
neyseki bende almadım öğrendiğim iyi oldu düzgün şeyler bakarım artıkKızlar altıgenler beşgenler makinada mahfoluyormuş bilginize
oo çok feci bernardoda aynısından bahsediyoruz galiba çok şıktı o zalımda ama yaTrpst bernardoda bir de yamuk yumuk çok şık takımlar gördüm ama hiç kullanışlı durmuyorlardı. Servis, kayık tabaklarına falan dikkat et mesela dümdüzler içine ne koysan bütün yağı hop masaya süzülür.
noldu tatlım yaSlm kizlar ben geldim. Cok bunaldim herseyden. Surekli sorun hic bi ism duzgun gitmiyor
Allah tamamına erdirsin inşallahmerhaba aileler tanıştı isteme aşaması diyelim yani en bastayım:)
Evlilik teklifiniz hayırlı olsunoo çok iyi pazartesi söz takılacak bende yeni atlattım o aşamaları :)
sağol canım çookk güzel oldu sağolsun
ne oldu?Slm kizlar ben geldim. Cok bunaldim herseyden. Surekli sorun hic bi ism duzgun gitmiyor
teşekkürler... pazartesi nişanlanıyorum sizinde hayırlı olsun:)Evlilik teklifiniz hayırlı olsun
Rica ederim benim henüz adayım yokne oldu?
teşekkürler... pazartesi nişanlanıyorum sizinde hayırlı olsun:)
Mobilyalarimi koltuklari vs iptal etmistim pisman oldum baska yemk odasi aldk ama karisik durum oldu icime sinmedi albume koydm daha koltuk takimida alamadm. Dun bindallı bakmaya gittik minyon oldugm icin hic biri olmuyo bitane kiraladm fiyatida az degil 800 ama hic icime sinmedi boyu uzunnoldu tatlım ya
pardon hatlar karıştı sanırım:)Rica ederim benim henüz adayım yok
canım senin ekimde değilmiydi nikah. sakin ol önce. birde alırken iyi düşün kararver herşeyi düşünerek anlık karar verme. resimlerine baktım.mobilyalar gayet güzel. beyaz eşyalarda alınmış onlarda hayırlı olsun. çok büyük sorun yapacağın bişi yok aslında diğerleride gez dolaş bak içine ne siniyorsa ona ok de. geç olsun gerekirse ama içine sinen olsun. bindallı içinde boyunu kısaltamazlarmı. ayrıca minyon olduğumdan olmuyor demişsin ama senin fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla gayet hoşsun canım benim boyun kilon gayet yerinde. nişan elbisende çok yakışmıştı hatırlıyorum sözde öyle. yani telaş yapma boşuna eminim bindallında çok yakışıyordurMobilyalarimi koltuklari vs iptal etmistim pisman oldum baska yemk odasi aldk ama karisik durum oldu icime sinmedi albume koydm daha koltuk takimida alamadm. Dun bindallı bakmaya gittik minyon oldugm icin hic biri olmuyo bitane kiraladm fiyatida az degil 800 ama hic icime sinmedi boyu uzundigerleride olmadiydi moralim cok bozuldu yari kaporada verdim
Önemli değilpardon hatlar karıştı sanırım:)
Canım kiralık olduğu icin kısaltamıyor boyunu. Nisanimda uzerime gore diktirdigm icn sorun olmamisti :s Evet nikahm 24 ekimdecanım senin ekimde değilmiydi nikah. sakin ol önce. birde alırken iyi düşün kararver herşeyi düşünerek anlık karar verme. resimlerine baktım.mobilyalar gayet güzel. beyaz eşyalarda alınmış onlarda hayırlı olsun. çok büyük sorun yapacağın bişi yok aslında diğerleride gez dolaş bak içine ne siniyorsa ona ok de. geç olsun gerekirse ama içine sinen olsun. bindallı içinde boyunu kısaltamazlarmı. ayrıca minyon olduğumdan olmuyor demişsin ama senin fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla gayet hoşsun canım benim boyun kilon gayet yerinde. nişan elbisende çok yakışmıştı hatırlıyorum sözde öyle. yani telaş yapma boşuna eminim bindallında çok yakışıyordur
canım ozman yüksek topuklu bi ayakkabı bulsan altına olmazmı. biraz daha rahatsız olur belki ama en azından içine sinerCanım kiralık olduğu icin kısaltamıyor boyunu. Nisanimda uzerime gore diktirdigm icn sorun olmamisti :s Evet nikahm 24 ekimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?