2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar elbisemi aldım çook içime sindi dün ablası ben kardeşim aldık sonra dükkana babasının yanına uğradık yemek yedik annesi geldi onlada çamaşır falan baktık makyaj malzemelerini aldılar daha ayakkabı çanta terlişk parfüm diyorlar onları aldırmadım akşam benimkini sıkıştımışlar beraber alın diye herşey gönlünce olsun dediler çok iyiydi
evet bende elbiseni beğendim çok şık gayet güzel olacaksın sabırsızlıkla o gecenin yıldızını görmek istiyoruz

evet bende elbiseni beğendim çok şık gayet güzel olacaksın sabırsızlıkla o gecenin yıldızını görmek istiyoruz
sağol canım bakalım işte çok merak ediyorum doğrusu nasıl geçecek hazırlıkları atacağım inşallah

bu arada bugün 2 de yüüzk bakmaya gideceğim onların dükkana annemde gelecek onada alcağız bitane beyaz alyans seçmem gerek tektaşıma uygun

Günaydınlarr :)

merhaba. dün arkadaşlar yamzışlar onlara katılıyorum bende inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin.

hoşgeldin aramıza tanıt bakalım kendini
Hoş buldum tanıtayım tabi ki 24 yaşındayım bekarım öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene

günaydın kızlar,
auralee mavi takım benim daha çok hoşuma gitti bence onu al derim hem fiyatıda uygun
Seramik ama :/ Hem bende sarı takıntısı var da azıcık :KK48:
kaselerinin ve bardak altlarını beğendim bende dün akşam işten çıkmadan baktım dekorozon a bende birçok şey beğendim attım sizlere ama görmediniz sanırım beni de atlamayın amaaa:KK22:
Ay hangi bardak altlığı ama mühim olan o :D Seçemiyorum :P Ayrıca ben görmedim bişey ya kaçırmışımdır bakayım hemen :)
amin canım sarıya tam destek mavici olmama rağmen sevemedim
Yaşasınn :KK76:
bu arada bugün 2 de yüüzk bakmaya gideceğim onların dükkana annemde gelecek onada alcağız bitane beyaz alyans seçmem gerek tektaşıma uygun
Sarı beyaz karışık da bakabilirsiin :)

Ay hangi bardak altlığı ama mühim olan o :KK70: Seçemiyorum :p Ayrıca ben görmedim bişey ya kaçırmışımdır bakayım hemen :)

bence plak şeklinde olanlar :)

Ay hangi bardak altlığı ama mühim olan o :KK70: Seçemiyorum :p Ayrıca ben görmedim bişey ya kaçırmışımdır bakayım hemen :)

bilmiyorum işte gideceğim bugün bakalım nasıl olacak yine heyecanlandım sabaha sabah dedim ki öğleden sonra bir saat izin suratlar asıldı hemen:KK11:

Kızlar bunlar nasıl sizce fikir verin bardak renklerinde takıldım hep
Dondurma kaşıklarıyla sepeti sevdim :) O sepet çok kullanışlı hem nihale oluyor hem ekmek sepeti gibi mesela. Ama kadehler kalın gibi göründü gözüme.
bilmiyorum işte gideceğim bugün bakalım nasıl olacak yine heyecanlandım sabaha sabah dedim ki öğleden sonra bir saat izin suratlar asıldı hemen:KK11:
Ay yine mi amaa :KK12: Boşver sen heyecanını yaşamaya bak :)

Dondurma kaşıklarıyla sepeti sevdim :) O sepet çok kullanışlı hem nihale oluyor hem ekmek sepeti gibi mesela. Ama kadehler kalın gibi göründü gözüme.

Ay yine mi amaa :KK12: Boşver sen heyecanını yaşamaya bak :)
aynen bende takmıyorum mart nisan mayısta saat 22:00 kadar ofisteytim hıhhhh

ilk sıradaki olan tabak altı daha güzel belki bende alabilirim dün akşam gördüm beğendim

maşallah hız kesmedende alır yani hiç affetmez :):)
aman artık bize bakıyorum ben pazartesiye kadar idare etsinler ne oluyor yani
Ya ona harcamasam saçma sapan uçup gidecekti o para biliyorum. Biraz da ondan yani, birikim yapamıyorum bi şekilde gidiyor o para elimden bari eve eşyaya gitsin.
Ayrıca tabi ki ediversinler canım nişanın var ne bekliyorlar.

Back