bende beğendim o zaman sepeti alayım ben onu beğenmiştim kafada zaten bide kupalar var meselaDondurma kaşıklarıyla sepeti sevdim :) O sepet çok kullanışlı hem nihale oluyor hem ekmek sepeti gibi mesela. Ama kadehler kalın gibi göründü gözüme.
Ay yine mi amaaBoşver sen heyecanını yaşamaya bak :)
canım en iyisi yoksa o para hiç oluyor bende çok sıkıştım bu ay birde nişan masrafları falan öldürdü beni inanYa ona harcamasam saçma sapan uçup gidecekti o para biliyorum. Biraz da ondan yani, birikim yapamıyorum bi şekilde gidiyor o para elimden bari eve eşyaya gitsin.
Ayrıca tabi ki ediversinler canım nişanın var ne bekliyorlar.
merhaba hoşgeldin:) düğün söz nişan durmun nedir:)merhaba kızlar ben de aranıza katılayımm dedim henüz kimseyi tanımıyorum ama başlık uygun gibi geldi..:)
hadi bakalım güle güle kullanOf çok sıkıntılı durumlar gerçekten içim kararıyor düşündükçe
Ben aldım ya
O kupaları çok gördüm ya pek ısınamadım sanırım ama istediğin gibi bir şeyse al bence :) Kupa da ayrı olay ya henüz hiç almadım bir de çok severim farklı kupaları falan, henüz beğenemedim, beğendim de çok pahalıydı durdum almadım :)bende beğendim o zaman sepeti alayım ben onu beğenmiştim kafada zaten bide kupalar var mesela
Tahmin edebiliyorum baya bi masraf çıkıyor gerçektencanım en iyisi yoksa o para hiç oluyor bende çok sıkıştım bu ay birde nişan masrafları falan öldürdü beni inan
Sorguya çekti direk yamerhaba hoşgeldin:) düğün söz nişan durmun nedir:)
bende aynı konudan muzdaribim nişanım boynumu büktü bak bakıyorum da alamıyorumcanım en iyisi yoksa o para hiç oluyor bende çok sıkıştım bu ay birde nişan masrafları falan öldürdü beni inan
Teşekkür ederimm :)hadi bakalım güle güle kullan
kuzum kupa ben bile almış bulunmaktayım:):)O kupaları çok gördüm ya pek ısınamadım sanırım ama istediğin gibi bir şeyse al bence :) Kupa da ayrı olay ya henüz hiç almadım bir de çok severim farklı kupaları falan, henüz beğenemedim, beğendim de çok pahalıydı durdum almadım :)
Tahmin edebiliyorum baya bi masraf çıkıyor gerçekten
Sorguya çekti direk ya
daha takımıydı kıyafetiydi parfümüydü bizde nişandan sonra alınır onları alcağım bugün yüzüğü alacağız işte hadi bakalımbende aynı konudan muzdaribim nişanım boynumu büktü bak bakıyorum da alamıyorum
öylemi dersin ne biliyim yanındaki kaşıklarla bian beğenmiştim ama tabi bende çok mest olmadım aaaa şahane bunu almalıyım izlenimim olmadı ı-o vakit daha güzelini bulana kadar bakmalı ve birbirimize kupa kadeh bardak olanları örnekleşerek gönderelim benim cam tarafı hiç yok sadece madamdan aldığım 12 li su bardağı fincan takımım var başkada hiçbirşey yok tepsim bile yokkkkO kupaları çok gördüm ya pek ısınamadım sanırım ama istediğin gibi bir şeyse al bence :) Kupa da ayrı olay ya henüz hiç almadım bir de çok severim farklı kupaları falan, henüz beğenemedim, beğendim de çok pahalıydı durdum almadım :)
Tahmin edebiliyorum baya bi masraf çıkıyor gerçekten
Sorguya çekti direk ya
benimde yok cam tarafı korkmazda beğenmiştim lakin sonra göremedim onuöylemi dersin ne biliyim yanındaki kaşıklarla bian beğenmiştim ama tabi bende çok mest olmadım aaaa şahane bunu almalıyım izlenimim olmadı ı-o vakit daha güzelini bulana kadar bakmalı ve birbirimize kupa kadeh bardak olanları örnekleşerek gönderelim benim cam tarafı hiç yok sadece madamdan aldığım 12 li su bardağı fincan takımım var başkada hiçbirşey yok tepsim bile yokkkk
hani bakıyım neler aldın tek celsedekuzum kupa ben bile almış bulunmaktayım:):)
sorma ya ıvır zıvır daha alınacak çok şey var onları alacağız
tek celsede hallettim nasıl ama
En iyisini yapmışsın bencekuzum kupa ben bile almış bulunmaktayım:):)
sorma ya ıvır zıvır daha alınacak çok şey var onları alacağız
tek celsede hallettim nasıl ama
Daha karşına çok güzelleri çıkar o yüzden diyorum. Bak günlük yemek tabağı kaç takıma bayıldım da son bunu aldım aralarında da en beğendiğim bu oldu haniöylemi dersin ne biliyim yanındaki kaşıklarla bian beğenmiştim ama tabi bende çok mest olmadım aaaa şahane bunu almalıyım izlenimim olmadı ı-o vakit daha güzelini bulana kadar bakmalı ve birbirimize kupa kadeh bardak olanları örnekleşerek gönderelim benim cam tarafı hiç yok sadece madamdan aldığım 12 li su bardağı fincan takımım var başkada hiçbirşey yok tepsim bile yokkkk
fotolar yokta tek celsede olan sorgu meselesihani bakıyım neler aldın tek celsedebanada örnek gönderin bakayım
Hangisini beğendin hanii :) Benim de ilk beğenip çok pahalı bulduğum yemek takımı şimdiki aldığımla aynı fiyata inmiş nasıl üzüldüm ama ona nakitten taksit yapmazlardı diye avutuyorum kendimifotolar yokta tek celsede olan sorgu meselesi
kupa falan aldım ama günlük cam takım almadım daha ilaveten yemek takımı kestirdim gözüme ben almıstım ama bunu çok beğendim tekrar alacağım galiba
Aahttp://www.krc.com.tr/yemek-takimi/fine-bone-porselen/
bu bitanede başka beğendim onu bulamadım ama
bende beğendim birde bernardoda beğendim yamuk yumuk beşgen değil altıgen değil o da çok hoşuma gittiAacurlygirl ün tabaklarından. Nişanlım da beğenmişti bunları :)
Aacurlygirl ün tabaklarından. Nişanlım da beğenmişti bunları :)
benimki korkmaz markalı ama onada bakmanı tavsiye ederim :) ben seviyorum bu modelibende beğendim birde bernardoda beğendim yamuk yumuk beşgen değil altıgen değil o da çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?