2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınlarr :)
Kızlarrr herkesee selamm ...:KK54:

Erkek arkadasımla herseyn detayına kadar konusuyoruz edıyoruz herkesle tanıstık benım aılemlede tanıstı ettı ama bırtek annesı ile tanısmak nasip olmadı niye bole agırdan alıyor hiç bahsi bile gecmıyor derken gecen gun ogrendım kı annesi beni istemıyormus yanı bu ılıskıye olumlu bakmıyormus yani bir yorumda bulunmuyormus ve tartıstık falan cok uzuldum bole birdurumda sizce nasıl hareket etmelıyım bılemedımm :KK43:
merhaba. dün arkadaşlar yamzışlar onlara katılıyorum bende inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin.
İyi akşamlar kızlar bende sizlerin sohbetine dahil olabilir miyim kabul ederseniz:KK3:
hoşgeldin aramıza tanıt bakalım kendini

2 takım alınca pahalı gibi oluyor sanki
2 tane almıycam kii :) hani demiştim ya 1 tane güzel alıp 1 tane de düz beyaz alırım diye, onu uygularım bunda
Kuzu bu iyiymiş diğeri biraz pahalı evet
Bu seramik ve 4 kişilik ama çok alasım geldii :KK48: Hatta diyorum zaten 12 kişilik takımım var ya kalabalık olsa onu mu çıkarırım ben bu ikisini alıp cicili bicili takılayım :D

2 tane almıycam kii :) hani demiştim ya 1 tane güzel alıp 1 tane de düz beyaz alırım diye, onu uygularım bunda

Bu seramik ve 4 kişilik ama çok alasım geldii :KK48: Hatta diyorum zaten 12 kişilik takımım var ya kalabalık olsa onu mu çıkarırım ben bu ikisini alıp cicili bicili takılayım :KK70:
tek alacaksan düşünülebilir ama seramik olmasın canım

günaydın kızlar elbisemi aldım çook içime sindi dün ablası ben kardeşim aldık sonra dükkana babasının yanına uğradık yemek yedik annesi geldi onlada çamaşır falan baktık makyaj malzemelerini aldılar daha ayakkabı çanta terlişk parfüm diyorlar onları aldırmadım akşam benimkini sıkıştımışlar beraber alın diye herşey gönlünce olsun dediler çok iyiydi

günaydın kızlar elbisemi aldım çook içime sindi dün ablası ben kardeşim aldık sonra dükkana babasının yanına uğradık yemek yedik annesi geldi onlada çamaşır falan baktık makyaj malzemelerini aldılar daha ayakkabı çanta terlişk parfüm diyorlar onları aldırmadım akşam benimkini sıkıştımışlar beraber alın diye herşey gönlünce olsun dediler çok iyiydi
Allah bozmasın kuzuu :) Nerede fotoğraff

maşallah canım :) fotosuz olmaz ama
kaseler çokk tatlı :)

güzel geçmiş desene :KK48: yavaş yavaş herşey tamamlanıyor tebrik ederim ailesinin yaklaşımına ne güzel herbişeyini yapmak istiyorlar. ama elbisen merak konusu resim atınca haber ver bakalım bizde :KK24:

Bu seramik ve 4 kişilik ama çok alasım geldii :KK48: Hatta diyorum zaten 12 kişilik takımım var ya kalabalık olsa onu mu çıkarırım ben bu ikisini alıp cicili bicili takılayım :KK70:
Aaa 4 kişilikse alma kuzu

Eveet çok tatlı. Alıyorum valla :KK70: Bardak altlığı da alıcam ay gözüm döndü :KK70:
kaselerinin ve bardak altlarını beğendim bende dün akşam işten çıkmadan baktım dekorozon a bende birçok şey beğendim attım sizlere ama görmediniz sanırım beni de atlamayın amaaa:KK22:

Kuzuu elbise çok güzel güle güle giy :) herşeyin güzel olmasına sevindimm :KK36::KK36:

güzel geçmiş desene :KK48: yavaş yavaş herşey tamamlanıyor tebrik ederim ailesinin yaklaşımına ne güzel herbişeyini yapmak istiyorlar. ama elbisen merak konusu resim atınca haber ver bakalım bizde :KK24:
aynen kuzum herşeyi istediğim gibi olması konusunda çok özendiler sağolsunlar
elbiseyi yükledim bile bakabilirsin

Kuzuu elbise çok güzel güle güle giy :) herşeyin güzel olmasına sevindimm :KK36::KK36:
sağol canım bende çok beğendim sindi içime

Back