2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

100 lira kuzu ayyy bugün çok güldüm

Tekteşımı hemen yüklüyorum diğerlerinide alır almaz karşıma çıkan gelinlikler zeroglu bunu şahibeli buldu

mümkün değil araştırmaya başlamıştır
kesinlikle çoktan bin tane bakmıştır

oo çok geç kaldık başlamış bile

Tekteşımı hemen yüklüyorum diğerlerinide alır almaz karşıma çıkan gelinlikler zeroglu bunu şahibeli buldu

kesinlikle çoktan bin tane bakmıştır

oo çok geç kaldık başlamış bile
Söylemesek yüklemeyecek akıllı
Ayrıca o arşivden çıkma nişan zamanı bakmışım nişan klasöründe buldum

Sayfa yenile yenile parmağım koptu hatun anca paylaşıyor Neyse meşhur lafımızı artık sana da kullanabiliriz "Parmağından çıkmasın inşallah"

Ayrıca bakmadım karşıma çıktı
haha amin çıkmasın inşallah ne gülmüştüm ona alyansıda buna uygun seçeceğiz adam çerez gibi bahsediyor akşam dükkana gidelim alalım ne olack ki sanki diyor iş alışkanlığı herhalde
hı hı kesin karşına çıktı kesin

Ay evet o muhabbete çok gülmüştük cidden Hala daha aklıma geldi gülmemeye çalışıyorum Ayrıca öyledir tabi ki zaten almanız lazım ptesiye bir şey kalmamış. Hem ne güzel heyecanlı işte :) Nasıl bir şey düşünüyorsun merak ediyorum :)
Ayrıca karşıma çıktı ya nasıl inandırıcam sizi bilemedim

haha bende öyle çok komikti hala gülerim
tamam kuşum inandık sana
uzun omuzları bantlı balık olabilir kuzular
tepsim yok daha sonra küçük bir hediye hazırlamak istiyorum acil yardımmm

sağol kuzum bu aralar ekşinlı geçiyor herşeyi paylaşmaya çalışıyorum bugunde elbise bakacağız ikimiz çokta mutluyum o benden daha hevesli neyi nasıl istiyorsan öyle olsun dedi kıyamam
maşallah kuzuu ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu

Trpst Aklında bir şey varsa yardımcı olalım sticker falan yapılacaksa buradayım hemen katalog atayım

merhaba arkadaşlar. bende geçen hafta sözlendim haziranda düğün düşünüyoruz. bakalım inşallahh herşeyinn hayırlıısı olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…