2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Maşallah ne güzel olmuşş kuzuu çok romantikk

Sakin ol gelinlikte o kısımlar çabuk halloluyo ben başında beklemiştim bayaa 2-3 saate yaptılar, kına elbisen gayet iyiydi tadilatlık nesi varki

Boydan kısalacak canım alıp onu götürmek bile iş ama işte

Kimse yardım etmiyor işte annemle yapıyoruz sadece İzin alıcam müdürümden gidip düzelttiricem şimdi de onun stresi var

canım toplamda 5 bini geçiyordu peşin falan olunca inmişlerdi tabi benden sonrada baya zam geldi. kızların dediği gibi sen kışı bekle nasıls aceleye gerek yok. ama ozmaan kadar parasnı biriktirmeye başla peşin alabilirsen indirim alırsın.

Kimse yardım etmiyor işte annemle yapıyoruz sadece İzin alıcam müdürümden gidip düzelttiricem şimdi de onun stresi var
izin için hele hiç strese girme canım. söyle çık boşver anlayışlı olmaları lazım suistimal etmiyorsun sonuçta

Ah canım normal bir uzunluk olsa keşke neyse bugüün halledicem inşallah.
Senin adına da çok sevindim herşey harika olmuş allah bozmasın

Evet herşey daha çok batıyor gerçekten
sağol canım çok mutlu oldum
konuştun mu ki gelinlikçiyle halledebilirler mi bugün?

aynen canım çok ince düşünmüş çok güzel olmuş teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım

Maşallah ne güzel olmuşş kuzuu çok romantikk
canım teşekkür ederim Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin

Şakayla karışık hep izin istiyorsun diyorlar işte halbuki çok az izin aldım ben ama gitmek zorundayım bugün
bırak desinler burda stresten kendini yiyeceğine halletmen en iyisi kuzum ciddi problem yapmayacaklarsa git derim

dolar çok yükseldi bende katılıyorum Auralee kışı beklemelisin canım daha uyguna gelebilir

bırak desinler burda stresten kendini yiyeceğine halletmen en iyisi kuzum ciddi problem yapmayacaklarsa git derim

Önce müdürümle kounşucam sonra arıcam canım ama ne olursa olsun düzeltmek zorundalar

Kuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
Dugunumu cok cok guzel gecti, hic oturmadik neredeyse yorgunluktan mahfolduk ama ruya gibiydi :)
Simdi de habire ben bi daha gelin olmicakmiyim diyip duruyorim fotograf cekimini erteletmistim 15ine o yuzden bi daha gelinlik goyecek olmama cok seviniyorum doyamadim sanki:)
Simdi tatildeyiz, otel seciminde super bir karar vermisiz her sey cok guzel yemeklere ayrica bauildik ama cok fazla kilo vermisim o yuzden alirsam uzulmicem :)
Kisacasi hersey cok yerinde :)

Öyle tabi ama çok fazla bişey yapılmicak ona kolayca hallolur

ayyy çok sevindim adınıza :) foto göremedik diye burada meraktan ölicizzz ama güzel bir tatil yapıp gel bekliyoruz seni

Amanınn yeni gelin gelmişşş :) maşallah herşey sorunsuz hallolmuş bak üzüldüğüne değmedi :)

Off o izin stresi hepsinden beter zaten Ama az vaktin kaldı sonuçta onu takma düğününe odaklan sen, her şey çok güzel olacak. Sadece annen olsa da yaparsınız kuzucum insanın eli alıştı mı daha hızlı hazırlıyor süsleri.
Evet canım biz de öyle yapıyoruz şu an. En azından model belirleyeyim de takip edeyim dedim zaten. Senin modelleri de yazdım kenara.
Şakayla karışık hep izin istiyorsun diyorlar işte halbuki çok az izin aldım ben ama gitmek zorundayım bugün
Git sen boşver onları, dışarıdan herkese hava hoş geliyor zaten.
dolar çok yükseldi bende katılıyorum Auralee kışı beklemelisin canım daha uyguna gelebilir
Öyle yapıcaz kuzu artık.
Yaa pinkycim gelmişş Evlenip gelmiş maşallah çok güzel olmuşsun vallahi bütün fotoğraflarını aradım yani Tabi gördüklerimle asla yetinmem bilirsin Çok mutlu olun siz inşallah

curlygirl altın dün yine yükselmişti kuzu bundan çok yükselmez dediler diye bozduk biz :) seninde düşüncen varsa haberin olsun :)

Müdür gitme derse gidemem Ama dmez diye düşnüyorum

Yok kuzu ayrılmıcam başlarında beklicem artık
aynen canım yaptır mutlaka haydi ara ara müdürü

kimler gelmiş güzel gelin mi gelmiş kıyamam ya bi daha gelin olamayacak mıyım diyor yerim seni ben hiç foto görmedim ölüyorum meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…