- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Maşallah ne güzel olmuşş kuzuu çok romantikkKızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere
Sakin ol gelinlikte o kısımlar çabuk halloluyo ben başında beklemiştim bayaa 2-3 saate yaptılar, kına elbisen gayet iyiydi tadilatlık nesi varki
Ay çok iyiymiş ya benim n11de bulduğum fiyatlar en uygunlarıydı samsung anca 4500 yapıyor şaka gibi.
Ya niye öyle oldu kuzucum çok normal çok az kaldı onun stresi de vuruyordur ama inan ki yetişir her şey. Zaten nikah şekeri vs bi gecede oturup hep birlikte yapılacak şeyler. Eteğin boyunu da görmeden yorum yapamadım şimdi ama düzeltilir inşallah :/
Vaay ciddi program yapmış ya tebrik ederimm çok mutlu olun hep
canım toplamda 5 bini geçiyordu peşin falan olunca inmişlerdi tabi benden sonrada baya zam geldi. kızların dediği gibi sen kışı bekle nasıls aceleye gerek yok. ama ozmaan kadar parasnı biriktirmeye başla peşin alabilirsen indirim alırsın.Ay çok iyiymiş ya benim n11de bulduğum fiyatlar en uygunlarıydı samsung anca 4500 yapıyor şaka gibi.
Ya niye öyle oldu kuzucum çok normal çok az kaldı onun stresi de vuruyordur ama inan ki yetişir her şey. Zaten nikah şekeri vs bi gecede oturup hep birlikte yapılacak şeyler. Eteğin boyunu da görmeden yorum yapamadım şimdi ama düzeltilir inşallah :/
izin için hele hiç strese girme canım. söyle çık boşver anlayışlı olmaları lazım suistimal etmiyorsun sonuçtaBoydan kısalacak canım alıp onu götürmek bile iş ama işte
Kimse yardım etmiyor işte annemle yapıyoruz sadeceİzin alıcam müdürümden gidip düzelttiricem şimdi de onun stresi var
Şakayla karışık hep izin istiyorsun diyorlar işte halbuki çok az izin aldım ben ama gitmek zorundayım bugünizin için hele hiç strese girme canım. söyle çık boşver anlayışlı olmaları lazım suistimal etmiyorsun sonuçta
sağol canım çok mutlu oldumAh canım normal bir uzunluk olsa keşke neyse bugüün halledicem inşallah.
Senin adına da çok sevindim herşey harika olmuş allah bozmasın
Evet herşey daha çok batıyor gerçekten
aynen canım çok ince düşünmüş çok güzel olmuş teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalımAy çok iyiymiş ya benim n11de bulduğum fiyatlar en uygunlarıydı samsung anca 4500 yapıyor şaka gibi.
canım teşekkür ederim Allah hepimizin mutluluğunu daim etsinMaşallah ne güzel olmuşş kuzuu çok romantikk
bırak desinler burda stresten kendini yiyeceğine halletmen en iyisi kuzum ciddi problem yapmayacaklarsa git derimŞakayla karışık hep izin istiyorsun diyorlar işte halbuki çok az izin aldım ben ama gitmek zorundayım bugün
dolar çok yükseldi bende katılıyorumcanım toplamda 5 bini geçiyordu peşin falan olunca inmişlerdi tabi benden sonrada baya zam geldi. kızların dediği gibi sen kışı bekle nasıls aceleye gerek yok. ama ozmaan kadar parasnı biriktirmeye başla peşin alabilirsen indirim alırsın.
sağol canım çok mutlu oldum
konuştun mu ki gelinlikçiyle halledebilirler mi bugün?
aynen canım çok ince düşünmüş çok güzel olmuş teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım
canım teşekkür ederim Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
bırak desinler burda stresten kendini yiyeceğine halletmen en iyisi kuzum ciddi problem yapmayacaklarsa git derim
istedikleri kadar konuşsunlar sen takma konuş git.Şakayla karışık hep izin istiyorsun diyorlar işte halbuki çok az izin aldım ben ama gitmek zorundayım bugün
kesinlikle düzelteceklerdir de içine nasıl siniyorsa öyle yaptırana kadar ayrılma oradanÖnce müdürümle kounşucam sonra arıcam canım ama ne olursa olsun düzeltmek zorundalar
Müdür gitme derse gidememistedikleri kadar konuşsunlar sen takma konuş git.
Yok kuzu ayrılmıcam başlarında beklicem artıkkesinlikle düzelteceklerdir de içine nasıl siniyorsa öyle yaptırana kadar ayrılma oradan
Öyle tabi ama çok fazla bişey yapılmicak ona kolayca hallolurBoydan kısalacak canım alıp onu götürmek bile iş ama işte
Kimse yardım etmiyor işte annemle yapıyoruz sadeceİzin alıcam müdürümden gidip düzelttiricem şimdi de onun stresi var
herşey yolunda gidecek sen gönlünü ferah tutMüdür gitme derse gidememAma dmez diye düşnüyorum
Yok kuzu ayrılmıcam başlarında beklicem artık
ayyy çok sevindim adınıza :) foto göremedik diye burada meraktan ölicizzz amaKuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
Dugunumu cok cok guzel gecti, hic oturmadik neredeyse yorgunluktan mahfolduk ama ruya gibiydi :)
Simdi de habire ben bi daha gelin olmicakmiyim diyip duruyorim fotograf cekimini erteletmistim 15ine o yuzden bi daha gelinlik goyecek olmama cok seviniyorum doyamadim sanki:)
Simdi tatildeyiz, otel seciminde super bir karar vermisiz her sey cok guzel yemeklere ayrica bauildik ama cok fazla kilo vermisim o yuzden alirsam uzulmicem :)
Kisacasi hersey cok yerinde :)
Amanınn yeni gelin gelmişşş :) maşallah herşey sorunsuz hallolmuş bak üzüldüğüne değmedi :)Kuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
Dugunumu cok cok guzel gecti, hic oturmadik neredeyse yorgunluktan mahfolduk ama ruya gibiydi :)
Simdi de habire ben bi daha gelin olmicakmiyim diyip duruyorim fotograf cekimini erteletmistim 15ine o yuzden bi daha gelinlik goyecek olmama cok seviniyorum doyamadim sanki:)
Simdi tatildeyiz, otel seciminde super bir karar vermisiz her sey cok guzel yemeklere ayrica bauildik ama cok fazla kilo vermisim o yuzden alirsam uzulmicem :)
Off o izin stresi hepsinden beter zatenBoydan kısalacak canım alıp onu götürmek bile iş ama işte
Evet canım biz de öyle yapıyoruz şu an. En azından model belirleyeyim de takip edeyim dedim zaten. Senin modelleri de yazdım kenara.canım toplamda 5 bini geçiyordu peşin falan olunca inmişlerdi tabi benden sonrada baya zam geldi. kızların dediği gibi sen kışı bekle nasıls aceleye gerek yok. ama ozmaan kadar parasnı biriktirmeye başla peşin alabilirsen indirim alırsın.
Git sen boşver onları, dışarıdan herkese hava hoş geliyor zaten.Şakayla karışık hep izin istiyorsun diyorlar işte halbuki çok az izin aldım ben ama gitmek zorundayım bugün
Öyle yapıcaz kuzu artık.dolar çok yükseldi bende katılıyorumAuralee kışı beklemelisin canım daha uyguna gelebilir
Yaa pinkycim gelmişşKuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
aynen canım yaptır mutlaka haydi ara ara müdürüMüdür gitme derse gidememAma dmez diye düşnüyorum
Yok kuzu ayrılmıcam başlarında beklicem artık
kimler gelmiş güzel gelin mi gelmiş kıyamam ya bi daha gelin olamayacak mıyım diyor yerim seni ben hiç foto görmedim ölüyorum meraktanKuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?