en tepede çok istediğin bişeyin olması çok farklı bi duygu dimi
ben nasıl evlenme teklifi ettiğini hatırlamıyorum mesela sadece yüzüğü parmagıma taktığı ve beni alnımdan öptüğü an var hee bide naptık biz diye sordum ben
Allahdan mektup yazmış bi kutu çikolatanın en altına koymuş hafızamı onunla tazeliyorum :)
aminnn inşallahhevet o manzarada gerçekten çok farklı bi mutluluk :) yüzüğü çıkartıp yanıma gelip teklif ettiği an,insanların bakışı fln herşey çok güzeldi :) hep öyle de devam eder umarım hepimiz için :)
Kızlar misafir takımı için bu seti düşünüyorum nasıl sizce? 112 lira tutuyor fiyatı...
Kızlar biraz özel olucak ama reglim 20 gün sonra yine tekrarladı..sizce anormal değilmi ?
adet fiyatı 12 tl olunca pahalı olmaz mıBence sade ve çok şık..her yemek takımına da uyum sağlar..Geçen gün avm de denk gelmiştim..pek algılayamadım adet fiyatı 12 tl idi
mevsim geçişlerinde normal diye biliyorumKızlar biraz özel olucak ama reglim 20 gün sonra yine tekrarladı..sizce anormal değilmi ?
adet fiyatı 12 tl olunca pahalı olmaz mı
mevsim geçişlerinde normal diye biliyorum
Hiç böyle bişey yaşamadım canım o yüzden yardımcı olamıcam .ama panik yapma sen.Şimdi kızlar yardımcı olur sana
hiç stres yapma canım geçer...Bende şaşırdım o fiyatı görünce, sormadımda nasıl oluyo diye..
İnşallah öyledir canım ya, acayip strese soktu beni..Ağrısıda cabası zaten..Sevgilimlede kavga etmişiz zaten.birde doğum günü bugün..Keyfim pek yerinde yani
hiç stres yapma canım geçer...
niye kavga ettiniz ki bak bide bugün doğum günüymüş
bence çok uzatma hatasını anlayıp özürde dilemiş hem :)Gereksiz yere sesini yükseltti bana..Hiç tahammülüm yok bağırarak konuşmaya..Pişman oldu, özür diledi durdu..Bende bugün böyle olmasını istemezdim ama..
Kızlar biraz özel olucak ama reglim 20 gün sonra yine tekrarladı..sizce anormal değilmi ?
bence çok uzatma hatasını anlayıp özürde dilemiş hem :)
Bu yakınlarda herhangi bir ilaç kullandın mı ya da kullanıyor musun?
İki hafta önce antibiyotik kullanmıştım..
benim aklımda da pervane var :)İlk dans şarkıma son olarak karar verdim :) seferad olacak:)
Antibiyotikten dolayı tam 21 gün adet görmüştüm. 2 hafta önceki etkiler mi bilmiyorum ama antibiyotikler etkiliyor.
benim aklımda da pervane var :)
kesinlikle önemli kenan doğulunun bi şarkısıda güzel tencere kapak ama ne kadar dans edilir bilmemBenimde seçeneklerim arasında pervane var :) düğünede çok var tabii daha tarih bile belli değil ama önemli böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?