2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bu bardakların dilinden anlayan var mı
misafir takımımı kendim yapıcamda

şaşırmak hafif kalır benim yaşadığım duygunun yanında:)
çok güzel ve özel bi gündü benim için galata kulesine aşığımdır ben orda evlenme teklifi etti :)

çok güzel ve özel bi gündü benim için galata kulesine aşığımdır ben orda evlenme teklifi etti :)

bende Galata kulesinde almıştım :) hiç unutamayacağım bi andı :) şuan bile tekrar yaşayasım geldi o anı,,keşke her ay yeniden teklif etse

bende Galata kulesinde almıştım :) hiç unutamayacağım bi andı :) şuan bile tekrar yaşayasım geldi o anı,,keşke her ay yeniden teklif etse
yaaa ne guzelll. Darisi basimaa

en tepede çok istediğin bişeyin olması çok farklı bi duygu dimi
ben nasıl evlenme teklifi ettiğini hatırlamıyorum mesela sadece yüzüğü parmagıma taktığı ve beni alnımdan öptüğü an var hee bide naptık biz diye sordum ben
Allahdan mektup yazmış bi kutu çikolatanın en altına koymuş hafızamı onunla tazeliyorum :)

Kızlar misafir takımı için bu seti düşünüyorum nasıl sizce? 112 lira tutuyor fiyatı...

selam kızlar

Orya tebrik ederim canım çok güzel olmuşsun çok da güzel geçmiş okudum darısı başıma inşallah mutlu anılar kalır benimde aklımda

hayalseverrr paşabahçe diamond serisini bende beğeniyorum hatta bende dondurmalıkları var çeyiz topiciğimde görebilirsin. ben paşabahçe sarmaşık serisine benzer aldım. almasaydım bunu alabilirdim.

görmüştüm canım bendede var bu su takımları ne kadar pahalıymış yaa hiç böyle hayal etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…