2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bekliyorummm :) Trpst hani senin fotograflarrrr

Tek eksik var kuyruğu ve etek ucu olacak kuzular

çok tatlııı ay kendimi hatırladım bi an
birde o sen bana güven diyen tasarımcı amca resimdekiyse güvenme bence ona kuzu hahaha
Hahah kuzucum onlar sorun yarattılar ama bu adam el atınca düzeldi gelinliğim kayıtgenler meşhurdur hatta izmirde işi bozan başka bir kadındı birde kendisi şarkıcı berkayın babasıymış

ohhh çok şükür kuzu gayet güzel gözüküyo :) ne zaman tam anlamıyla bitiyo ?
9unda kuzu bir hafta kala almak istiyorum dedim evde yer yok saklamak için birde kedim var 2 tane nolur nolmaz dedim

güle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya
Aslında fikir vermek için sana önerim olabilir bende bundan alacağım hem modern duruyor kullanışlıda allah nasip ederse salonumu böyle kombinleyeceğim mobilyalarımızı aldık şukur önümüzdeki ay borcuda bitiyor

Eklentiler

• image.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 41
güle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya
bende bende vakit bulmaıyorumki gidim bakım
bunları bende beğeniyorum sanırım benim mobilyamada uyar :)

Kuzu yükleyemiyprum makinadan çekildi yüzde doksandan sonra hata veriyor

bayıldım gelinliğine ya çok güzel
kuzu boyutlarını küçült. foto düzenle de orada görürsün boyutlarını küçültünce yüklüyor.

Benim beğendiğim kesin alıcam dediğim bişey var kenarı koyacağım için yuvarlak düşünmüyorum yoksa bu modelde güzel cnm. benm dediğim bu http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...Avwz8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ve şu anda baya uygun fiyatı ilk defa bu fiyatta gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…