• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz :KK70: :)
O zaman bugün kalan herşeyi halledebilirsin kuzu :)

Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz :KK70: :)
canım nasıl rahat ediyorsan öyle yap tabi kıyamam iznide başlamış

Günaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar :KK6:

Kuzucum daha iyi oldu böyle rahat rahat hazırlanırsın bugün :-)

Günaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar :KK6:

Kuzucum daha iyi oldu böyle rahat rahat hazırlanırsın bugün :-)
günaydın fotoğraf var mı:rolleyes::rolleyes: çok sevindim içine sinmesine

ayy çok sevindimmm :) merakla bekliyorumm
Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan :rolleyes:

Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan :rolleyes:
ne kadar yukarı kaldırıyosun en yukarı mı :D benimde gergindi ilk çok çok az bırakabilirsin fazla olmasın bol gibi duruyo o zamanda

patlamaz bence ama seni zorlayabilir mi tecrübeye sormak en iyisi:KK70:

bence gerek yok canım. çünkü gelinliğin ağırlığı ile dantel sünüyor zaten sonra rahat edersin :)

ayrıca merakla beklediğimi söylememe gerek yok sanırım :)

QUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın :KK19::KK36::KK15:

Neler aldın bakalııım ?[/QUOTE]
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günler:KK59: ben geçen bernardodan karacadan ve esseden .. Mor kasemi takım aldım 1 büyük 6 tane küçük olarak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.jpg
    image.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpg
    image.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 41
Dünde
Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın :KK19::KK36::KK15:

Neler aldın bakalııım ?
karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 38
QUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın :KK19::KK36::KK15:

Neler aldın bakalııım ?
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günler:KK59: ben geçen bernardodan karacadan ve esseden .. Mor kasemi takım aldım 1 büyük 6 tane küçük olarak[/QUOTE]
güle güle kullan ne güzeller :)

Dünde

karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldım
güle güle kullan çok tatlılar :)

Kızlar gelinlikçiyle konuştum adamda patlamaz mrak etme onların hepsi ölçülü alındı falan dedi. Sizde öyle diyorsunuz güveniyorum size 15 dk içinde fotolar albümde olacak hihihi :-)

M Mrs_Angel Çok güzellermiş güle güle kullan hepsini balıklılar çok cici yyaa

Back