Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bugün kalan herşeyi halledebilirsin kuzu :)Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz:)
canım nasıl rahat ediyorsan öyle yap tabi kıyamam iznide başlamışYazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz:)
Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
günaydın fotoğraf var mıGünaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar
Kuzucum daha iyi oldu böyle rahat rahat hazırlanırsın bugün![]()
Kuzucum var ama kardeşimde öğleden sonra alabilirim ondan da hemen koyucamgünaydın fotoğraf var mıçok sevindim içine sinmesine
ayy çok sevindimmm :) merakla bekliyorummGünaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar
Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldanayy çok sevindimmm :) merakla bekliyorumm
bekliyorum acilen bende resimleri yüklüyorum şimdiKuzucum var ama kardeşimde öğleden sonra alabilirim ondan da hemen koyucam![]()
ne kadar yukarı kaldırıyosun en yukarı mıKuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan![]()
patlamaz bence ama seni zorlayabilir mi tecrübeye sormak en iyisiKuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan![]()
bence gerek yok canım. çünkü gelinliğin ağırlığı ile dantel sünüyor zaten sonra rahat edersin :)Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan![]()
ayrıca merakla beklediğimi söylememe gerek yok sanırım :)Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan![]()
karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldımAy yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın
Neler aldın bakalııım ?
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günlerQUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın
Neler aldın bakalııım ?
Harika senden huzurlusu mutlusu yoktur şimdi ohhhGünaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar
güle güle kullan çok tatlılar :)Dünde
karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldım