• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok tatlııı :KK70: ay kendimi hatırladım bi an :KK70:
birde o sen bana güven diyen tasarımcı amca resimdekiyse güvenme bence ona kuzu hahaha :KK70:
Hahah kuzucum onlar sorun yarattılar ama bu adam el atınca düzeldi gelinliğim kayıtgenler meşhurdur hatta izmirde işi bozan başka bir kadındı birde kendisi şarkıcı berkayın babasıymış :D

güle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya :KK70:
Aslında fikir vermek için sana önerim olabilir bende bundan alacağım hem modern duruyor kullanışlıda allah nasip ederse salonumu böyle kombinleyeceğim mobilyalarımızı aldık şukur önümüzdeki ay borcuda bitiyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 41
güle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya :KK70:
bende bende :D vakit bulmaıyorumki gidim bakım
Aslında fikir vermek için sana önerim olabilir bende bundan alacağım hem modern duruyor kullanışlıda allah nasip ederse salonumu böyle kombinleyeceğim mobilyalarımızı aldık şukur önümüzdeki ay borcuda bitiyor
bunları bende beğeniyorum sanırım benim mobilyamada uyar :)

Benim beğendiğim kesin alıcam dediğim bişey var kenarı koyacağım için yuvarlak düşünmüyorum yoksa bu modelde güzel cnm. benm dediğim bu http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...Avwz8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ve şu anda baya uygun fiyatı ilk defa bu fiyatta gördüm :)

Back