- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
bekliyorummm :)
![Trpst](/data/avatars/s/662/662894.jpg?1444896584)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyorummm :)
çok tatlıııSonunda albümde kızlar![]()
Hahah kuzucum onlar sorun yarattılar ama bu adam el atınca düzeldi gelinliğim kayıtgenler meşhurdur hatta izmirde işi bozan başka bir kadındı birde kendisi şarkıcı berkayın babasıymışçok tatlıııay kendimi hatırladım bi an
birde o sen bana güven diyen tasarımcı amca resimdekiyse güvenme bence ona kuzu hahaha![]()
ohhh çok şükür kuzu gayet güzel gözüküyo :) ne zaman tam anlamıyla bitiyo ?Sonunda albümde kızlar![]()
9unda kuzu bir hafta kala almak istiyorum dedim evde yer yok saklamak için birde kedim var 2 tane nolur nolmaz dedimohhh çok şükür kuzu gayet güzel gözüküyo :) ne zaman tam anlamıyla bitiyo ?
iyi yapmışsın :) ayy çok az kaldı :)9unda kuzu bir hafta kala almak istiyorum dedim evde yer yok saklamak için birde kedim var 2 tane nolur nolmaz dedim![]()
Evet çok az kaldııı dünde patates soğan kovalarımıda aldımiyi yapmışsın :) ayy çok az kaldı :)
güle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım yaEvet çok az kaldııı dünde patates soğan kovalarımıda aldım![]()
Ya onu bende almadım ve gerçekten lazım nerden bakabilirizgüle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya![]()
sana kartları atmıştım ya kuzu oralardan bakıcam ama bi türlü gidemiyorum uzaktaYa onu bende almadım ve gerçekten lazım nerden bakabiliriz![]()
Ya evet çok uzak bende ondan bakamadım o tarafasana kartları atmıştım ya kuzu oralardan bakıcam ama bi türlü gidemiyorum uzakta
Teşekkür ederim kızlar beğenmenize daha da mutlu oldum demekki iyiki almışım diyorum kendimegüle güle kullan çok tatlılar :)
Aslında fikir vermek için sana önerim olabilir bende bundan alacağım hem modern duruyor kullanışlıda allah nasip ederse salonumu böyle kombinleyeceğim mobilyalarımızı aldık şukur önümüzdeki ay borcuda bitiyorgüle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya![]()
hadi bakalım az kalmış bitmişTek eksik var kuyruğu ve etek ucu olacak kuzular
bende bendegüle güle kullan canım :) ben hal sehpa almadım ya![]()
bunları bende beğeniyorum sanırım benim mobilyamada uyar :)Aslında fikir vermek için sana önerim olabilir bende bundan alacağım hem modern duruyor kullanışlıda allah nasip ederse salonumu böyle kombinleyeceğim mobilyalarımızı aldık şukur önümüzdeki ay borcuda bitiyor
Kuzu yükleyemiyprum makinadan çekildi yüzde doksandan sonra hata veriyorbekliyorummm :)Trpst hani senin fotograflarrrr
bayıldım gelinliğine ya çok güzelSonunda albümde kızlar![]()
kuzu boyutlarını küçült. foto düzenle de orada görürsün boyutlarını küçültünce yüklüyor.Kuzu yükleyemiyprum makinadan çekildi yüzde doksandan sonra hata veriyor
bayıldım gelinliğine ya çok güzel
Benim beğendiğim kesin alıcam dediğim bişey var kenarı koyacağım için yuvarlak düşünmüyorum yoksa bu modelde güzel cnm. benm dediğim bu http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...Avwz8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ve şu anda baya uygun fiyatı ilk defa bu fiyatta gördüm :)Aslında fikir vermek için sana önerim olabilir bende bundan alacağım hem modern duruyor kullanışlıda allah nasip ederse salonumu böyle kombinleyeceğim mobilyalarımızı aldık şukur önümüzdeki ay borcuda bitiyor