Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buaraalr çok kaçak çok sanki
Evet yaa nerdeler
yektanın hazırlıklar hızlandı heralde
Benimde az kaldı ama geliyorumyektanın hazırlıklar hızlandı heraldegreenandblue dğüne az kaldı oda telaştadır.
Auralee nerde o meçhul
haklısın kuzucum
Sizde gelmiştiniz ayrıcahaklısın kuzucum![]()
ayyy ne güzell yaa :) ne giyiceksin kisağol canım aynen çok heyecanlanıyorum yarın ilk kez onlara gideceğim ben öncesinde ne gittim ne tanıştım o yüzden daha meraklıyım ayy![]()
kopamıyoruzzz
evet bağlandıkkopamıyoruzzz![]()
![]()
kopamıyoruzzz![]()
![]()
evetevet bağlandık![]()
Eveet bende ne zaman bir şey alsam yapsam bir dk kızlara göstermem lazım diye çekiyorumevetgeçen
Mrs Pink yazmıştı ya izine ayrılıyorum die. ben ertesi gün düşünüorum şunu yapıodur şimdi şöyle koşturuyordur falan die
baya baya hayatımın bir parçası oldunuz
![]()
Çok sade çok şık bazı modellerde güzel duruyor gerçi amaTeşekkür ederimm.. Bende straplez istemedim o yüzden ve hiç taş kullandırmadım.
Ayy heyecan doruktadır şimdii yarın ki elbisen de hazır ozaman şansına![]()
valla çok işe yaradı hepsini göz önünde bulunduruyorum teşekkürler kuzuay faydalı olmama çok sevindim![]()
izinde o gelir bir kaç güne
ayy bende aynı durumdayım bazen evdede anlatıyorum sizi o dereceevetgeçen
Mrs Pink yazmıştı ya izine ayrılıyorum die. ben ertesi gün düşünüorum şunu yapıodur şimdi şöyle koşturuyordur falan die
baya baya hayatımın bir parçası oldunuz
![]()
aynen ya hemen aklıma geliyor çekmem lazım diyeEveet bende ne zaman bir şey alsam yapsam bir dk kızlara göstermem lazım diye çekiyorum![]()
ben söyleyemedim hala bi söylesemayy bende aynı durumdayım bazen evdede anlatıyorum sizi o derece![]()
Çok sade çok şık bazı modellerde güzel duruyor gerçi ama
yarın elbise giymeyedebilirim giyedebilirim bilemedim :)aynen çok heyecanladnım
valla çok işe yaradı hepsini göz önünde bulunduruyorum teşekkürler kuzu
izinde o gelir bir kaç güne![]()
aynen ya hemen aklıma geliyor çekmem lazım diye
Bende oturup anlatıyorum o öyle yapmış bende böyle yapabilirim falan filanayy bende aynı durumdayım bazen evdede anlatıyorum sizi o derece![]()
ben söyleyemedim hala bi söylesem![]()
ahahahha o kadar alıştıkki normal artıkAaa izinde mi çıkamıcam demişti en son iyi barii.
Hmm yarın da fotoğraf bekliyoruz o halde karar verince
Bende oturup anlatıyorum o öyle yapmış bende böyle yapabilirim falan filan![]()