• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırlı olsun canım 24 ekimde benim düğün benimde eksiklerim var al al bitmiyor zaten
Ben dün Eylül sanmıştım yazdıktan sonra fark ettim Ekim olduğunu :)
Zaman hızlı geçiyor ama tamamlamak için gayet iyi bir vaktin var canım. İnşallah

Ayakkabılarımız yok, kına içinde ayakkabım yok.. Düğün için nikah hediyeleri bitmedi.
Balayı için ıvır zıvırlar işte yeni şort bikini falan almam lazım gözümde büyüyor hepsii
aaa bişey kalmamış kuzu hemen hallolcak şeyler

Canım sarılı-gold lu bi bindallım var onun dışında kırmızı balık bir elbise bir de tütü etek yaptırmıştım sonlarda giymek için üstüne de büstiyer :)
iyi gusel canım inşallah güzel geçer ben sadece tarlatanlı bındallı gıyecem bayanlar arasında salonda olacak

hazırlık kolay geliyor artık antremanlıyım nede olsa :KK70::KK70:hazırlayım yarın albüme koyarım canım

yok kuzum içirmem yazık su bile içmedi birde şey dedi babam dedi bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır iç iç dedi:KK70:o da bizim kahvemizin bir ömür hatrı olacak dedi kıyamam:KK68:

bende çok kahve yaptım iki tepsi notta yazdım yarın albüme koyacağım hepsini çok güzel oldu herşey unutulmuyor sakladım notumu fincanın içine falanda yazdım
canım siz ne güzel resim paylaşıyosunuz koyuyorsunuz ama ben göremiyorum attığınız resimleri nerden bakarım nasıl yaparım

bence yeterli canım senden sade olsunki

çok sevindim canım hayırlısı olsun :) baban az naz yapmış sanki :)

canım yapıkları üç kuruşluk şeyi bile dünyaları yapmış gibi laf ediyorlar. malesef gözümde hepsi aynılar. oyüzden hiçç kaf duymak istemiyorsan herşeyi kendin yap. he sen yapsanda gene laf edecek bişi buluyorlar. ben kulaklarımı tıkarım diyorsan bi yolunu bul yaptır sonuçta sıkıntıyı sen çekicen
çok haklısın ve bunları farklı örneklerle yaşıyoruz allah kimseye muhtaç etmesin anne ve babaya da dediğin gibi yapacağım sıkıntı çeksemde yapacağız artık eninde sonunda alınacaklar kimseye güvenmedik bu yola çıkarken yinede güvenmeyeceğiz

hadi bakalım inşallah çok güzel geçer
yeme tırnakları kötü durur ona göre :KK20: hahaha saka saka neyapıyoruz sakin oluyoruz güzel düşünüyoruz unutmayalım çekim yasası diye bir durum var neyi çekersen o gelir benim nişanılığım dikilirkende çok heyecanlıydım ama içim okadar rahattı ki bir daha olsa yine aynısını selma ablaya diktiridim hiç yüzümü kara çıkarmadı sağolsun ve nişanlığımı geri bile istedi satarım ben bunu dedi ve bakıyorum da parayada ihtiyaç var götürüp vereceim satılsın daha yeni 2 ay olmadı bile

Kızlar öğle arasu bir tane çekim için babet aldım ama düz bişey kreme kaçıyor neredeyse rengi. Rahat etmek içindi zaten.
Bir de gümüşçüden istediğim takıdan buldum onu da halletmiş oldum. Takı albümde :)

Kızlar öğle arasu bir tane çekim için babet aldım ama düz bişey kreme kaçıyor neredeyse rengi. Rahat etmek içindi zaten.
Bir de gümüşçüden istediğim takıdan buldum onu da halletmiş oldum. Takı albümde :)
çok tatlı :) ayakkabı rahat olsun yeter kuzu. benim fotoların hiç birinde ayakkabı göüzkmüyor :D hatta sonra çıkarttım yanımızda terlik vardı onu giydim :D hiç gerek yok kasmaya ayakkabının görüneceği pozda giyersin ayakkabını.

çok tatlı :) ayakkabı rahat olsun yeter kuzu. benim fotoların hiç birinde ayakkabı göüzkmüyor :KK70: hatta sonra çıkarttım yanımızda terlik vardı onu giydim :KK70: hiç gerek yok kasmaya ayakkabının görüneceği pozda giyersin ayakkabını.
Evet babet görünmeyecek zaten o yüzden çok önemsemedim artık. 150 liraya beğendiklerimi de şuan alamayacağım için amaaan diyip geçtim :D Dediğin gibi görünecek olanlarda da gelin ayakkabılarım var zaten :)

Haklısın kuzucumm. Bak yarın fotoğraf çekimim var ama babetim yok mesela benim de. PLanlı git ve herşeyi tamamla lütfen.
Ayrıca evet benim de balayı için alışveriş yapmam gerekiyordu ama ben de yapamadım. Gidemiyorum ki hiçbiyere
Dün bi şort aldım denk gelip bi de bi ara öğle arasında bi bikini almıştım :KK70:
Öyle saçma anları değerlendiriyorum ki artık kendime şaşırıyorum gerçekten. Bak ayrıca yarın takacak takım da yok mesela çekimde Şaka gibi ama gerçek :KK70:

Ayy bugün mü inşallah herşey yolundadıır kuzucuum. Çok merak ediyorum haber ver mutlaka

Haber veericem ama sen görebilirmsin bilmiyorum kuzu :-)
Babetini göremedimm ? Takı çok şık kuzucum güle güle kullan. İnşallah tamamlamaya çalışıcam bende eksikleri:KK51:
aaa bişey kalmamış kuzu hemen hallolcak şeyler

hadi bakalım inşallah çok güzel geçer

İnşallah canımm inşallah çok tedirginim:KK51:

@blisss gorurum tabii ugricam mutlaka :)
Kızlqr ben erken ciktim, iznim an itibariyle basladi. Bana şans dileyin lutfen. Sizi seviyoruuum :)
Not: Bu bir veda değildir :D

Kızlqr ben erken ciktim, iznim an itibariyle basladi. Bana şans dileyin lutfen. Sizi seviyoruuum :)
Not: Bu bir veda değildir :KK70:
BOL ŞANSLAR İSTEDİĞİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ASIL GELİN OLDUKTAN SONRAKİ TECRÜBELERİN LAZIM BİZE UNUTMA ONA GÖRE ÇEYİZ LİSTESİNİ YA EKLEYELİM YADA ÇIKARALIM DİMİ :KK48:

kızlar bende bugün karacaya gitiim yine dayanamayıp çok cici güzeller aldım ohh miss herşey evimiz ve hayallerimiz için aldığım zaman okadar öutlu oluyorum ki anlatamam benden mutlusu yok

Not: Bu bir veda değildir :KK70:
Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın :KK19::KK36::KK15:
kızlar bende bugün karacaya gitiim yine dayanamayıp çok cici güzeller aldım ohh miss herşey evimiz ve hayallerimiz için aldığım zaman okadar öutlu oluyorum ki anlatamam benden mutlusu yok

Neler aldın bakalııım ?

Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz :D :)

Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz :KK70: :)
en güzelini yapmışsın rahat rahat çekinirsiniz :D

Back