2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz :)
O zaman bugün kalan herşeyi halledebilirsin kuzu :)

Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz :)
canım nasıl rahat ediyorsan öyle yap tabi kıyamam iznide başlamış

Günaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar

Kuzucum daha iyi oldu böyle rahat rahat hazırlanırsın bugün

Günaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar

Kuzucum daha iyi oldu böyle rahat rahat hazırlanırsın bugün
günaydın fotoğraf var mı çok sevindim içine sinmesine

ayy çok sevindimmm :) merakla bekliyorumm
Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan

Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan
ne kadar yukarı kaldırıyosun en yukarı mı benimde gergindi ilk çok çok az bırakabilirsin fazla olmasın bol gibi duruyo o zamanda

patlamaz bence ama seni zorlayabilir mi tecrübeye sormak en iyisi

bence gerek yok canım. çünkü gelinliğin ağırlığı ile dantel sünüyor zaten sonra rahat edersin :)

ayrıca merakla beklediğimi söylememe gerek yok sanırım :)

QUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın

Neler aldın bakalııım ?[/QUOTE]
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günler ben geçen bernardodan karacadan ve esseden .. Mor kasemi takım aldım 1 büyük 6 tane küçük olarak

Eklentiler

• image.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 34
  • image.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 42
Dünde
Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın

Neler aldın bakalııım ?
karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldım

Eklentiler

• image.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 38
QUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın

Neler aldın bakalııım ?
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günler ben geçen bernardodan karacadan ve esseden .. Mor kasemi takım aldım 1 büyük 6 tane küçük olarak[/QUOTE]
güle güle kullan ne güzeller :)

güle güle kullan çok tatlılar :)

Kızlar gelinlikçiyle konuştum adamda patlamaz mrak etme onların hepsi ölçülü alındı falan dedi. Sizde öyle diyorsunuz güveniyorum size 15 dk içinde fotolar albümde olacak hihihi

M Mrs_Angel Çok güzellermiş güle güle kullan hepsini balıklılar çok cici yyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…