O zaman bugün kalan herşeyi halledebilirsin kuzu :)Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz:)
canım nasıl rahat ediyorsan öyle yap tabi kıyamam iznide başlamışYazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
Kizlar yarin cekim iptal. Dugun oncesi gelinlik giymeyi sindiremedim bi turlu ve balayindan sonraki haftaya aldim cekimi. Suan omuzlarimdan buyuuuk bi yuk kalkti, nasil mutluyum bilemezsiniz:)
Yazicam dedim mo gece falan dinlemem yazarim! :)
günaydın fotoğraf var mıGünaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar
Kuzucum daha iyi oldu böyle rahat rahat hazırlanırsın bugün
Kuzucum var ama kardeşimde öğleden sonra alabilirim ondan da hemen koyucamgünaydın fotoğraf var mıçok sevindim içine sinmesine
ayy çok sevindimmm :) merakla bekliyorummGünaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar
Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldanayy çok sevindimmm :) merakla bekliyorumm
bekliyorum acilen bende resimleri yüklüyorum şimdiKuzucum var ama kardeşimde öğleden sonra alabilirim ondan da hemen koyucam
ne kadar yukarı kaldırıyosun en yukarı mıKuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan
patlamaz bence ama seni zorlayabilir mi tecrübeye sormak en iyisiKuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan
bence gerek yok canım. çünkü gelinliğin ağırlığı ile dantel sünüyor zaten sonra rahat edersin :)Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan
ayrıca merakla beklediğimi söylememe gerek yok sanırım :)Kuzu sen tecrübelisin sana sorayım kollarımı yukarı kaldırınca biraz kasıyor sence arayıp söylesemmi 1-2 cm pay bıraksınlar bir daha gidip kontrol ettireyimmi patlar falan birde koldan
karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldımAy yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın
Neler aldın bakalııım ?
Günaydın kızlar hepinize bol esintili günlerQUOTE="blisss, post: 42421896, member: 679245"]Ay yetişemedim yaaa kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel bir gelin olacaksııın
Neler aldın bakalııım ?
Harika senden huzurlusu mutlusu yoktur şimdi ohhhGünaydın kızlar gelinliğiim çok içime sindi istediğim gibi yapmışlaar
güle güle kullan çok tatlılar :)Dünde
karaca home dan nevresim takımı ve pike setini indirimden aldım 98 tl 2 takım 1 adet nevresim takımı ve bir tane daha hem yorgan kılıfı olarak kullanılan yada pike olarak 2 çift yüzlü deseni var kullanabiliyorsun bunları aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?