- Emoji Skoru
- 2.161
- Puanlar
- 248
bence yeterli canım senden sade olsunkigiyecem bindallı az once gonderdiğim linkte. sizce nasıl olur salonda bayanlar arasında olacak cok mu sade olur
çok sevindim canım hayırlısı olsun :) baban az naz yapmış sanki :)günaydın kızlar çokk güzel bir akşam geçirdik çok güldük fotolar henüz elimde yok babam vermedi henüz ikide gelirsiniz üçte gelirsiniz dedi ama ortam çok güzeldi keyifli geçti
canım yapıkları üç kuruşluk şeyi bile dünyaları yapmış gibi laf ediyorlar. malesef gözümde hepsi aynılar. oyüzden hiçç kaf duymak istemiyorsan herşeyi kendin yap. he sen yapsanda gene laf edecek bişi buluyorlar. ben kulaklarımı tıkarım diyorsan bi yolunu bul yaptır sonuçta sıkıntıyı sen çekicenNişanlımla akşam konuştum derken aslında açıkça değil ama keşke yardım etseler beyaz eşyada alsalar da bizde diğer eksiklerimizi alsak dedim etselerde etmeselerde alınacak bir şekilde düşünme bunları herşeyi kendimiz yapalım daha iyi dedi yani senin düşüncende geldi bana oyüzden babamın konuşmak istemesini vs hiç söylemedim bende düşününce evet etsinler diyorum çünkü yetişemiyoruz herşeye bir yandan da bakıyorum yok ya diyorum bu sefer olur ya biz yaptıkta ettiktevs boşver tırnağın varsa kaşıyacaksın nişanlımd hayatta ailesini arayıp şudur budur diye minnet etmez bildiğim için huyunu konuşmaz yani yine mobilyalarımızı ortak aldığımız gibi beyaz eşyayıda ortak alacağız