2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

giyecem bindallı az once gonderdiğim linkte. sizce nasıl olur salonda bayanlar arasında olacak cok mu sade olur
bence yeterli canım senden sade olsunki
günaydın kızlar çokk güzel bir akşam geçirdik çok güldük fotolar henüz elimde yok babam vermedi henüz ikide gelirsiniz üçte gelirsiniz dedi ama ortam çok güzeldi keyifli geçti
çok sevindim canım hayırlısı olsun :) baban az naz yapmış sanki :)
canım yapıkları üç kuruşluk şeyi bile dünyaları yapmış gibi laf ediyorlar. malesef gözümde hepsi aynılar. oyüzden hiçç kaf duymak istemiyorsan herşeyi kendin yap. he sen yapsanda gene laf edecek bişi buluyorlar. ben kulaklarımı tıkarım diyorsan bi yolunu bul yaptır sonuçta sıkıntıyı sen çekicen

Of çok sıkılıyorum hiç bir yere sığamıyorum bu aralar kızlar

Ay hiçbi yere sığamama kısmına çok fena katılıyorum kuzuuu.
Nasıl olacak şu önümdeki 4 gün çok merak ediyorum. Düşününce karnıma ağrılar giriyo :)

Ayy çok sevindim kuzu yaa , maşallah size :)
Demek baban uğraştıracak biraz :d Oh olsun o da güzel.
Hep böyle mutlu olursunuz inşallah. Herşey çook güzel olacak kuzucuum :)
aynen baba sert yaptı ama olsun güzel olacak canımm

aynen naz yaptı :) ama güzeldi canım sağol

canım stres yaptın normal ama rahat ol biraz

çok normal çok az kaldı :)

Ay hiçbi yere sığamama kısmına çok fena katılıyorum kuzuuu.
Nasıl olacak şu önümdeki 4 gün çok merak ediyorum. Düşününce karnıma ağrılar giriyo :)

neden kuzu zaman daraldı diyemi

aynen baba sert yaptı ama olsun güzel olacak canımm

aynen naz yaptı :) ama güzeldi canım sağol

canım stres yaptın normal ama rahat ol biraz
Zaman daraldı alınacaklar bitmedi birşeyleri düşünmekten yoruldum diğer yandan işler yoğun
Kaçıp gidesim geliyor gerçektennn

Zaman daraldı alınacaklar bitmedi birşeyleri düşünmekten yoruldum diğer yandan işler yoğun
Zaman daraldığı için böyleyiz kuzucum ya. Askerlerin tabiriyle şafak sıkıştırıyor bence
Ay bak benim banyo setim çamaır sepetim yok ama evleniyorum resmen alıcaz neticede hepsini rahatlamamız gerek :)

Zaman daraldığı için böyleyiz kuzucum ya. Askerlerin tabiriyle şafak sıkıştırıyor bence
Ay bak benim banyo setim çamaır sepetim yok ama evleniyorum resmen alıcaz neticede hepsini rahatlamamız gerek :)
Ya orası öyle kuzucum haklıısın illa ki alınacak ama ne bileyim çok sıkıldım düşünmekten

Ya orası öyle kuzucum haklıısın illa ki alınacak ama ne bileyim çok sıkıldım düşünmekten
Düşününce içinden çıkılmaz bir halalıyor kuzu ya. Bakma böyle dediğime bende senin gibiyim biliyosun az kafama takmadım bunları. Son bi kaç gündür böyleyim daha yani. Eksikleri bi köşeye bıraktım önce ilgilenmem gereken kına ve düğün var önümde dedim.
Gerisi için sorna çare düşünücem önce bu günleri güzel bir şekilde atlatmayı hedefliyorum İnşallah.
İçini ferah tut lütfen. Kınaya odaklan mesela neler yapacaksın diye bak o kısım için ço daha az vaktin var, eksikler hallolur.
Ben kınaya bişey ayarlayamadım sen geç kalma madem :)

Kuzuu her şey tam olmayabilir hiç kendini sıkıp üzmee , herşey çok güzel olucak merak etme :)

Kınaya bende birşey ayarlamadım ayarlayamıcam da bu gidişle nasıl süslemeliyim onu bile bilmiyorum şuan Süsleme dışında eksik yok kına için çok şükür ıvır zıvırlar alındı. Balayı için alışveriş yapmam lazım biraz onları da düşünüyorum bir yandan. Ayakakbılarımız yok daha off

Kuzuu her şey tam olmayabilir hiç kendini sıkıp üzmee , herşey çok güzel olucak merak etme :)
İnşallah canım yaa
Ev tamam olmasında balayı ve düğün-kına işleri tam olmalı ama dimi

Yani olsun tabi ne eksik ki senin di bakimm bana
Ayakkabılarımız yok, kına içinde ayakkabım yok.. Düğün için nikah hediyeleri bitmedi.
Balayı için ıvır zıvırlar işte yeni şort bikini falan almam lazım gözümde büyüyor hepsii

Buarada akşam gelinlik provam var

Haklısın kuzucumm. Bak yarın fotoğraf çekimim var ama babetim yok mesela benim de. PLanlı git ve herşeyi tamamla lütfen.
Ayrıca evet benim de balayı için alışveriş yapmam gerekiyordu ama ben de yapamadım. Gidemiyorum ki hiçbiyere
Dün bi şort aldım denk gelip bi de bi ara öğle arasında bi bikini almıştım
Öyle saçma anları değerlendiriyorum ki artık kendime şaşırıyorum gerçekten. Bak ayrıca yarın takacak takım da yok mesela çekimde Şaka gibi ama gerçek

Merhaba canım düğün nezaman peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…