• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gibi gibi kuzucum işte,yani sesler yükseldi karşılıklı kalp kırıldı kısacası.
Hani kötü bi söz yok ortada ama ikimizde kırgınız artık birbirimize
Ya çok üzüldüm elbiseyle ilgili bir durum değil dimi

Ya çok üzüldüm elbiseyle ilgili bir durum değil dimi
Onunla ilgili işte, ama kayınvalidenin aracılığı sebebiyle böyle oldu.
Ona gidip kötü bir şekilde giymemesini söylemiş. Bi kaç gün o sebepten tartışmışlar benim haberim hiç yok.
Dünde artık son noktaya gelmişler emir verir gibi söyleyince bizde birbirimizle kötü olduk yani.
Ablasından ziyade ona karşı inanılmaz doluyum. Bana da gelip saçma sapan cümleler kurdu.
Dünden beri şimşiş bir gözleyim. Dün ağlamaktan öyle bir hal aldım ki gözlerimi açamadım şişten. Hala öyle yeni yeni düzelir gibi oluyo işte

Ona gidip kötü bir şekilde giymemesini söylemiş. Bi kaç gün o sebepten tartışmışlar benim haberim hiç yok.
Dünde artık son noktaya gelmişler emir verir gibi söyleyince bizde birbirimizle kötü olduk yani.
Ablasından ziyade ona karşı inanılmaz doluyum. Bana da gelip saçma sapan cümleler kurdu.
Dünden beri şimşiş bir gözleyim. Dün ağlamaktan öyle bir hal aldım ki gözlerimi açamadım şişten. Hala öyle yeni yeni düzelir gibi oluyo işte
Kıyamam ya tam düğün üstü iyi de kayinvaliden sana neden öyle konuşuyor ki :KK12:
Görümceninde alttan alması gerekirdi senin günün sonuçta :KK43: Üzme kendini düğün üstü ya çözülemeyecek şeyler değil bunlar

Mrs pink sen üzülme muhakkak yaşanılacak şeyler belki beklemiyorsun bu denli olayların olmasını ama sen sen ol izin verme böyle mutlu gününde içini ferah tut herşey çok güzel olacak benim nişanımda da oldu yanlış anlaşılmalar kalp kırıklıkları haklısındırda ama insan böyle zamanlarda alıngan yorgun vs durum böyleyken de vaziyet bu oluyor. Sil gözlerinisen rahat bir nefes al ve güzelliklere şükret gelinliğini düşün sevdiğim adamı kurduğun hayal ettiğin yuvanı hepsi geçecek şimdi senin güzellik uykularında bakımlarda ve hamamlarda olman lazım :21:

günaydın kızlar. dün arkadaşımın bebeği geldi oyzüden erken çıktım :)
Mrs Pink Mrs Pink kuzu takmamaya üzülmemeye çalış. hep diyorum stresli olanlar gelin damat oluyor digerlerinin anlayışlı olması gerekirken gelin damat herkesi idare etmek zorunda kalıyor. onlar ana kız kendi arasında halletsinler boşver sen dahil olmamaya çalış.

Kuzumm sakin ol ağlama düğün üstü üzme kendini böyle şeyler için, yoluna girmicek şey yoktur

Mrs Pink Mrs Pink kuzu takmamaya üzülmemeye çalış. hep diyorum stresli olanlar gelin damat oluyor digerlerinin anlayışlı olması gerekirken gelin damat herkesi idare etmek zorunda kalıyor. onlar ana kız kendi arasında halletsinler boşver sen dahil olmamaya çalış.
maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyüsün :)

Günaydın hayırlı olsun

Kıyamam ya tam düğün üstü iyi de kayinvaliden sana neden öyle konuşuyor ki :KK12:
Görümceninde alttan alması gerekirdi senin günün sonuçta :KK43: Üzme kendini düğün üstü ya çözülemeyecek şeyler değil bunlar
n üzülme muhakkak yaşanılacak şeyler belki beklemiyorsun bu denli olayların olmasını ama sen sen ol izin verme böyle mutlu gününde içini ferah tut herşey çok güzel olacak benim nişanımda da oldu yanlış anlaşılmalar kalp kırıklıkları haklısındırda ama insan böyle zamanlarda alıngan yorgun vs durum böyleyken de vaziyet bu oluyor. Sil gözlerinisen rahat bir nefes al ve güzelliklere şükret gelinliğini düşün sevdiğim adamı kurduğun hayal ettiğin yuvanı hepsi geçecek şimdi senin güzellik uykularında bakımlarda ve hamamlarda olman lazım :21:
Kuzumm sakin ol ağlama düğün üstü üzme kendini böyle şeyler için, yoluna girmicek şey yoktur

Kuzulaaar hepinize çook teşekkür ederim. Üzülmemek elde olmuyor işte bazen ama artık düşünmemeye çalışıyorum tabii öyle şeyler. Vakit geldi çattı kendimle ilgilenmek istiyorum, bu kadar saçmalık yeter! :)

Ayrıcaa hepinize günaydın! :KK68: Yarın fotoğraf çekimimiz var ve bugün son iş günüm. En sevdiğim aya da girmiş bulunuyoruz falan derken baya mübarek bir gün bugün :D :D

Günaydın hayırlı olsun
saol canım. senin durumla ilgilide. nişanlınla konuştunuzmu hiç yani ailesine baskı yapmaya çalışsın. maddi durumları var ve yapmadıklarını düşünüyorsan bir çözüm bulmaya çalış canım. ama babanın konuşmasıyla olacağını düşünmüyorum. hem yapmayacak olan gene yapmaz hemde iki gün sonra senin başına kakılır.

Kuzulaaar hepinize çook teşekkür ederim. Üzülmemek elde olmuyor işte bazen ama artık düşünmemeye çalışıyorum tabii öyle şeyler. Vakit geldi çattı kendimle ilgilenmek istiyorum, bu kadar saçmalık yeter! :)

Ayrıcaa hepinize günaydın! :KK68: Yarın fotoğraf çekimimiz var ve bugün son iş günüm. En sevdiğim aya da girmiş bulunuyoruz falan derken baya mübarek bir gün bugün :KK70: :KK70:
kuzum benim böyle mutlu olmaya çalış :D izne ayrılıyorsun die bizi boşlamak yok tabikide :D ara ara fotolarını bekliyorz

Back