Ah kuzum çok normal düğün ayı çok harcanıyor dimiayyy bi ben değilim yani, harcadıklarımı hatırlıyorum ama birleşince çok olmuş ya bu ayı atlatırsak öbür ay rahatlarız da önemli olan bu ayı atlatmak
Kredi kartları gelmiş uff hiç böyle beklemiyodum azıcık şok
Ayy demeyin öyle şeyler amaa, korkutuyosunuz beniiiiay sorma kuzu düğün zamanı kafa karışıyor hesabını tutamıyorsun gelince şok. bende harcadıklarımı unutmuşum gelince aynı şoku bende yaşadım
Ay halının kalan kısmıda verilcekti bu ay, acayip canım sıkıldı yaa bitse artıkkuzu ben halı aldığımı bile unutmuşum düşün bu kart neden fazla gelmişki diye söylendim baktım harcamışım. bende aynı şeyi düşünüyorum. bu ayı atlatırsak rahatlarız
Aynen kuzu harcamışız baya, kredi de olunca kasıcak biraz bu ayAh kuzum çok normal düğün ayı çok harcanıyor dimi
Korkma kuzuda karta çok yüklenmeAyy demeyin öyle şeyler amaa, korkutuyosunuz beniiii
Ben de bu ay kredi kartıdna zirvedeyim zaten kuzu artık çok geç galiba :)Korkma kuzuda karta çok yüklenme
kuzu gözün çok korkmasın. büyük büük borca girmedikten sonra bir iki ayda toparlıyor insan. çok şükür Allah rızkımızı veriyor iş olsunda çalışılır ödenir.Ayy demeyin öyle şeyler amaa, korkutuyosunuz beniiii
kuzu benimde perde vardı elden verilerek allahtan verdim kurtuldum. bir yarın olsa maaşlar yatsa içim ferahlıcakAy halının kalan kısmıda verilcekti bu ay, acayip canım sıkıldı yaa bitse artık
Aynen kuzu harcamışız baya, kredi de olunca kasıcak biraz bu ay
Korkma kuzuda karta çok yüklenme
hihih aynenBen de bu ay kredi kartıdna zirvedeyim zaten kuzu artık çok geç galiba :)
Neyse aklımda tutayım da şok olmayayım en azından
unutma bari kuzu en azında süpriz olmaz :)Ben de bu ay kredi kartıdna zirvedeyim zaten kuzu artık çok geç galiba :)
Neyse aklımda tutayım da şok olmayayım en azından
Benim yatar yatmaz gidicekkuzu gözün çok korkmasın. büyük büük borca girmedikten sonra bir iki ayda toparlıyor insan. çok şükür Allah rızkımızı veriyor iş olsunda çalışılır ödenir.
kuzu benimde perde vardı elden verilerek allahtan verdim kurtuldum. bir yarın olsa maaşlar yatsa içim ferahlıcak
olsun borçlara gidecek ya ferahlıyor gene insanBenim yatar yatmaz gidicek
Borçlar var tabi kuzu bi süre sıkıcaz kendimizi artık napalımkuzu gözün çok korkmasın. büyük büük borca girmedikten sonra bir iki ayda toparlıyor insan. çok şükür Allah rızkımızı veriyor iş olsunda çalışılır ödenir.
Ayy en acısı da o işte. Genelde öyle oluyor zatenBenim yatar yatmaz gidicek
sağol kzuum ölüyorum heyecandanGünaydınnnnn :)Trpst hayırlı olsunn canımm çok sevindim :)
kuzum minnoş çok güzel bayıldım maşallah tacın ayakkabın bunu olman cok iyi olmuş beğendim çok güzel canım tacın çiceğin on numaraİnternetten almadım ayakkabı kuzucum :) Ama mağazadan aldım işte haftasonu bi tane.
Albüm güncellemesi yaptım ben kuzular
Ayakkabı da orada zaten :)
Ayyy olsun ya heyecan güzel şey tadını çıkar kuzucum :)sağol kzuum ölüyorum heyecandan
kuzum minnoş çok güzel bayıldım maşallah tacın ayakkabın bunu olman cok iyi olmuş beğendim çok güzel canım tacın çiceğin on numara
kuzum ayakkabını çok iyi seçmişssin gerçekten çok içime sindi öbürünü alıyorum dediğinde yüreğime inmişti rica ederimAyyy olsun ya heyecan güzel şey tadını çıkar kuzucum :)
Ayrıca çok teşekkür ediyoruum :)
Aa ama ne tatlı buu,Auralee arkadaşımızın katkılarıyla ta ta tamm ekmek kutusu istanbuldan yolladı burda yoktu bayıldım kızlar çokkk teşekkür ederim canım
Eki Görüntüle 1619886
ayy gerçekten mi tebrikler kuzu ya resmen evleniyosun bitti yani son 6Kızlaaar bu arada ben size söylemeyi unuttum. Cumartesi günü bizim evde imam nikahımız kıyıldı bizim :)
Bak evlilik takvimi ne diyordu sabah :)ayy gerçekten mi tebrikler kuzu ya resmen evleniyosun bitti yani son 6
Hayırlı olsun inşallahKızlaaar bu arada ben size söylemeyi unuttum. Cumartesi günü bizim evde imam nikahımız kıyıldı bizim :)
aaa hadi hayırlı olsun Allah bir ömür boyu mutlu etsin :)Kızlaaar bu arada ben size söylemeyi unuttum. Cumartesi günü bizim evde imam nikahımız kıyıldı bizim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?