- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Valla nolsun faceden gelen beğenileri ve yorumları takip ediyorum cvp yazıyorum :) ablamla konuşuyorum bi yandan bir yandan da sevdiceğimle mesajlaşıyorum ..Çok uykum geldi yatıcam birazdan şimdiden iyi geceler diliyorum hepinize öpüldünüz :) :)
Ya ben deli oluyorum mugtasarima, o hanıma da bayılıyorum çok tatlı dilli, çok ilgileniyor. Sürekli bir şeyler alasım var, yine kafamda var bir şeyler ama tutuyorum kendimi..
İyi ki varsınız hepiniz :)
hoşgeldin canım katıl tabi aramıza :)merhaba hanımlar.. bende 2015 söz nişan düğün kervanına katıldım hayırlısıyla, sohbetinize dahil olmak istedim =)
sanırım burda herkes bu hazırlıklar içinde nasıl gidiyor hazırlıklarınız, ben hep plan içerisindeyim heniz=)
ayyy bayıldım ya çok güzel şeyler var ay başında ilk işim burdan sipariş vermek olucak :)
hoşgeldin canım katıl tabi aramıza :)
valla plansız olmuyor bu işler yavaş yavaş :)
günaydın canımm ballı sıcak su yap iç yumuşatıyo bademcikleri iyi geliyoo :)Günaydın kızlar. O kadar kötüyüm kibademciklerim şişmiş sesim çıkmıyo napacam ben ya
hoşgeldin aramızaaa :)merhaba hanımlar.. bende 2015 söz nişan düğün kervanına katıldım hayırlısıyla, sohbetinize dahil olmak istedim =)
sanırım burda herkes bu hazırlıklar içinde nasıl gidiyor hazırlıklarınız, ben hep plan içerisindeyim heniz=)
merhaba hanımlar.. bende 2015 söz nişan düğün kervanına katıldım hayırlısıyla, sohbetinize dahil olmak istedim =)
kolay değil tabi bu işler :)hoşbulduk canım
meğersem hep ayrıntıymış bu işler, dışardan bakması yorum yapması kolay oluyormuş=)
günaydın canım çok geçmiş olsun :)Günaydın kızlar. O kadar kötüyüm kibademciklerim şişmiş sesim çıkmıyo napacam ben ya
kızzlarr napıyonuz ay bnm içimde bi sıkntı var wallaha atcam kndimi bi yerlerden bgun hiç iyi başlamadım güne tam sersem tavuğum
havalardandır canım bi günde kış geldi resmen totom donuyo vallakızzlarr napıyonuz ay bnm içimde bi sıkntı var wallaha atcam kndimi bi yerlerden bgun hiç iyi başlamadım güne tam sersem tavuğum
gördüm canım görmez olur muyum bayıldım valla çok güzel olmuşsun herşey mükemmel :)Günaydın mutluu resimleri ekledim gördün mü ? :)
gördüm canım görmez olur muyum bayıldım valla çok güzel olmuşsun herşey mükemmel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?