2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anlıyorum kuzu seni insan o zaman tam anlamıyla anlıyo evden gideceğini sıkma canını şanslısın çünkü aynı şehirdesiniz, düğünü hiç düşünme çok güzel olucak zaten :)
Ahh inşallah kuzu ya , inşallah güzel olur çok korkuyoruum.
Offf ağlıcam şimdi valla ben uzak duruyorum alıştırmayamı çalışıyorum kendimi ne yapıyorum bilmiyorum
ayyy kıyamam yaa

Ağlıycam şimdi

Ayyy ama yapmayın gerçekten yaşlar şuan ucuna kadar geldi zaten , hatta dökülecek birazdan .
Off neden bu kadar zor olmak zorunda ki.
Hazır da değil sanki hiçbişey ki değil de gerçekten çok eksik var . İzne de çıkamıyorum öncesinde. Nasıl tamamlanacak ki imkansız...
Offf herşeyden sıkıldım

yaaa kıyamam deme öyle ayy ben zaten ağlamaya hazır

HAdi yaa ay ben daha çok bekliyordum niyeyse çok uçtum demek ki

Nerden aldın canım ?
Madame coco
Ben bilgisayarın arkasına gömüldüm şu an zaten öff ağlattınız yaaa

Bi de deterjanı önceden vardı yani deterjansız masraf bu siz düşünün
Ayy hemen deterjan almam lazım benimde

300 lü bişi tutmuştu ama bunun içinde sebze falan yoktu canım. demirbaş gibi olanlar vardı
Anladım kuzucum teşekkür ederim

Eksiklerini internetten tamamlamaya çalış kuzu kalanları da iş çıkışı hafta sonları artık

curlygirl ve @Conchiglia ilk ev alışverişiniz ortalama ne kadar tuttu çok merak ediyorum bu konuyu
Ayy ben de çok merak ediyordum bunu vallahi
Albümümde mini minicik bişey var kızlar, ilk aksesuarım
Yaa ne tatlı bu minik kuuuş
ayyy hiç hatırlamasam daha iyi 350 lira verdik
300 lü bişi tutmuştu ama bunun içinde sebze falan yoktu canım. demirbaş gibi olanlar vardı
Aa e iyi ama benim tahminim bunlardan çok daha fazlaydı

Ben bilgisayarın arkasına gömüldüm şu an zaten öff ağlattınız yaaa
Ayyy resmen bunalıma soktum sizi de sabah sabah yaa
Eksiklerini internetten tamamlamaya çalış kuzu kalanları da iş çıkışı hafta sonları artık
Kuzu artık internetten aldıklarım yetişmez ki işte direkt benim almam lazım. Yani ev eksşkleri var zaten bir de ayakkabı almam lazım ama riske atamıyorum işte internetten olmaz artık
Sen ne kadar önce çıkacaksın izne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…