2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tahmin ettim zaten açık kullandığını o yüzden toplu hoş gelmiyor ama emin ol çok yakışacak sırt dekolteli gelinlikleri hep sevmişimdir

Şu an eksik kalmadı bildiğim kadarı ile :) aklım pek başımda değil zaten Düğün şarkıları olarak bir şey yok , mekanlar haber bekliyor..karar vermem lazım ama beynim yok
Hahah ay bunu ben yazdım sanki yaa olamaz
Aaah ah sonra bi de tak diye geçecek zaman onu düşün bence
Evet evet aklımda bir yer var hatta dur dicem şimdi sana

aynen güzel olur canım dekolten de varsa zaten olmaz açık aman isteme telaşı bürüdü şuan beni

Yaa sarmazmıı Biz isteme nişan bir arada yaptık stres istemiyorum zaten düğüne 4 ay var bir arada olsun demiştim
Kıyafet falan ne düşünüyoruz ayakkabı saç makyajjj nasıl olaacak

Çok sevindim doğal görünnmesi çok önemli çünkü
Koşuşturmaya başlayınca inanacaksın merak etme bir adım attınmı çıkamıyorsun bir daha
Ay ben alıştım nişanlı hatun olmaya Biz böyle takılıyoduk iyiydi Panikten nefret ediyorum
Aaah ah sonra bi de tak diye geçecek zaman onu düşün bence
Evet evet aklımda bir yer var hatta dur dicem şimdi sana
Sağol cicim zaten onu düşündüğüm için şu an bu haldeyim Şunun şurasında yılbaşına ne kaldı, e yılbaşından sonra düğüne ne kaldı. Benim o sıra kına elbisemi gelinliğimi vs halletmiş olmam gerekicek ay bana bi haller oluyor ne çabuk geçti zaman. Ne rahattık amaan 1,5 yıl var tarih bile yok diye

Aman biz bayılıyoruz paniğe Evleneceksen çekiceksin bu durumu malesef.. Hele gelinlik seçmek korkutayım gözünü haha

senin adına çok çok sevindim canım. maşallah size. bundan sonrası dahada heyecanlı :) kolay gelsin şimdiden
curlygirl fotoğraflarına baktım çok güzel olmuş hepsi bir tanesi vardı ayakkabıyı yazıyorsun ne kadar doğal çıkmışssın orada çok hoş ya
teşekkür ederim canım :) darısı başınıza
curlygirl tüm fotoğraflara baktım , çok güzeller gerçekten , çok beğendim..Darısı başımıza inşallah yaa..
saol canımcım. darısı başınıza eminim çok güzel fotolarla geleceksiniz :)

Yaa sarmazmıı Biz isteme nişan bir arada yaptık stres istemiyorum zaten düğüne 4 ay var bir arada olsun demiştim
Kıyafet falan ne düşünüyoruz ayakkabı saç makyajjj nasıl olaacak
bende öyle istedim ama olmadı sorma ya yine bana stres yine bana gezmek var

çok az kaldı 8 gün sonra evli bir bayansın

al tı mı

amin canım maşşallah çok güzel olmuşsun

ayyy çok az :) ev hazırmı ne durumdasın son fotolarını gördükmü ben hatırlmaıyorum

ev bana nedense hala hazır gibi gelmiyor , hol halıları gelmedi henüz., dekarasyon namına bir şey yok , avizeler yok, almak gibi bir niyetimde yok şu durumda istesemde bir şey seçemiyorum çünkü.. şu an bilgisayardan giriyorum , fotoğraf yok telden atmaya çalışıcam

bende öyle istedim ama olmadı sorma ya yine bana stres yine bana gezmek var

çok az kaldı 8 gün sonra evli bir bayansın

al tı mı

amin canım maşşallah çok güzel olmuşsun
saol canım. sanada bayıldık dün söylememe gerek yok heralde :)
canım benim büyükler olsun diğerleri tamamlanır. bak biz hala o eksik bu eksik diyoruz. sen artık düğüne odaklan sonra hallolur gerisi. buarada yakın olduğumuzu biliyorsun yardım edebileceğim bir konu olursa hazırım haberim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…