tahmin ettim zaten açık kullandığını o yüzden toplu hoş gelmiyor ama emin ol çok yakışacak sırt dekolteli gelinlikleri hep sevmişimdirTeşekkür ederim canımm
Evet hep açık kullanırımAma düğünde toplu olacak kesinlikle kuzu sırt dekolteli gelinlik çünkü
Çok sevindim doğal görünnmesi çok önemli çünkü
Koşuşturmaya başlayınca inanacaksın merak etme bir adım attınmı çıkamıyorsun bir daha
Özel gün sonuçta bari orada toplu olsuun dedim nişanda da açıktı çünkütahmin ettim zaten açık kullandığını o yüzden toplu hoş gelmiyor ama emin ol çok yakışacak sırt dekolteli gelinlikleri hep sevmişimdir
off bir panik daha geldi mekanları hallet ama artık azıcık vakit ayırmalısın kafada dolu olunca zor olur
aynen güzel olur canım dekolten de varsa zaten olmaz açık aman isteme telaşı bürüdü şuan beniÖzel gün sonuçta bari orada toplu olsuun dedim nişanda da açıktı çünkü
maşallah sana kuzu :) aaa çok az kalmış o zaman hadi bakalım :)
sakin ol canım halledersin iş yerindede böyle bir zamanda sıkışıp kalman kötü olmuşİnşallah bir kaç güne halletmem lazım
sakin ol canım halledersin iş yerindede böyle bir zamanda sıkışıp kalman kötü olmuş
Hahah ay bunu ben yazdım sanki yaa olamazŞu an eksik kalmadı bildiğim kadarı ile :) aklım pek başımda değil zatenDüğün şarkıları olarak bir şey yok , mekanlar haber bekliyor..karar vermem lazım ama beynim yok
Aaah ah sonra bi de tak diye geçecek zaman onu düşün benceSeni çıılgın hadi oradaaaan
Hof işte geldi o zaman anlıyor musun beniKısmetse haftaya o yer tutulacak çünkü Ve sonra bize kalıyor belediyeyle görüşme işleri. Güzel olan bi tane bulup yakasına yapışmak lazım. Düğün yapmıycaz bari güzel atmosferli bi nikah şeysi olsun. Sen daha iyi bilirsin benim istediğim civarları aslında :)
aynen güzel olur canım dekolten de varsa zaten olmaz açık aman isteme telaşı bürüdü şuan beni
Ay ben alıştım nişanlı hatun olmayaÇok sevindim doğal görünnmesi çok önemli çünkü
Koşuşturmaya başlayınca inanacaksın merak etme bir adım attınmı çıkamıyorsun bir daha
Sağol cicim zaten onu düşündüğüm için şu an bu haldeyimAaah ah sonra bi de tak diye geçecek zaman onu düşün bence
Evet evet aklımda bir yer var hatta dur dicem şimdi sana
Son 8!curlygirl tüm fotoğraflara baktım , çok güzeller gerçekten , çok beğendim..Darısı başımıza inşallah yaa..
Aman biz bayılıyoruz paniğeAy ben alıştım nişanlı hatun olmayaBiz böyle takılıyoduk iyiydi Panikten nefret ediyorum
Sağol cicim zaten onu düşündüğüm için şu an bu haldeyimŞunun şurasında yılbaşına ne kaldı, e yılbaşından sonra düğüne ne kaldı. Benim o sıra kına elbisemi gelinliğimi vs halletmiş olmam gerekicek ay bana bi haller oluyor ne çabuk geçti zaman. Ne rahattık amaan 1,5 yıl var tarih bile yok diye
senin adına çok çok sevindim canım. maşallah size. bundan sonrası dahada heyecanlı :) kolay gelsin şimdidenteşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu
teşekkür ederim canım :) darısı başınızacurlygirl fotoğraflarına baktım çok güzel olmuş hepsi bir tanesi vardı ayakkabıyı yazıyorsun ne kadar doğal çıkmışssın orada çok hoş ya
saol canımcım. darısı başınıza eminim çok güzel fotolarla geleceksiniz :)curlygirl tüm fotoğraflara baktım , çok güzeller gerçekten , çok beğendim..Darısı başımıza inşallah yaa..
ayyy çok az :) ev hazırmı ne durumdasın son fotolarını gördükmü ben hatırlmaıyorum
bende öyle istedim ama olmadı sorma ya yine bana stres yine bana gezmek varYaa sarmazmııBiz isteme nişan bir arada yaptık stres istemiyorum zaten düğüne 4 ay var bir arada olsun demiştim
Kıyafet falan ne düşünüyoruz ayakkabı saç makyajjj nasıl olaacak
çok az kaldı 8 gün sonra evli bir bayansınSon 8!
al tı mı
amin canım maşşallah çok güzel olmuşsunsenin adına çok çok sevindim canım. maşallah size. bundan sonrası dahada heyecanlı :) kolay gelsin şimdiden
teşekkür ederim canım :) darısı başınıza
saol canımcım. darısı başınıza eminim çok güzel fotolarla geleceksiniz :)
ayyy çok az :) ev hazırmı ne durumdasın son fotolarını gördükmü ben hatırlmaıyorum
bende öyle istedim ama olmadı sorma ya yine bana stres yine bana gezmek var
çok az kaldı 8 gün sonra evli bir bayansın
al tı mı
amin canım maşşallah çok güzel olmuşsun
saol canım. sanada bayıldık dün söylememe gerek yok heralde :)bende öyle istedim ama olmadı sorma ya yine bana stres yine bana gezmek var
çok az kaldı 8 gün sonra evli bir bayansın
al tı mı
amin canım maşşallah çok güzel olmuşsun
canım benim büyükler olsun diğerleri tamamlanır. bak biz hala o eksik bu eksik diyoruz. sen artık düğüne odaklan sonra hallolur gerisi. buarada yakın olduğumuzu biliyorsun yardım edebileceğim bir konu olursa hazırım haberim olsun.ev bana nedense hala hazır gibi gelmiyor, hol halıları gelmedi henüz., dekarasyon namına bir şey yok , avizeler yok, almak gibi bir niyetimde yok şu durumda istesemde bir şey seçemiyorum çünkü.. şu an bilgisayardan giriyorum , fotoğraf yok telden atmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?