• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen böyle minik çiçekli bi model istiyorum falan diyodun sanki ayy yanlışta hatırlıyor olabilirim evet bende o yüzden üst kısım biraz daha kibar dursun dedim kuzu
Çiçekli bişey daha beğenmiştim ondandır ama çiçeksiz de beğendiğim çok şey var :D
şuan onu bana deme kafamda deli sorular hiç bitmiyor eksik çok hemde süreyi uzatmayalım diyorlar kendimi dağlara taşlara vurayım ne yapayım:KK70::KK70:
Ay istemeyiz uzatalım deseler ayrı dert, çok sevseler hemen evlenin deseler ayrı dert :D
aynenn saç makyaj için hiç bir şey yapmadım mesela, içimden bakmak bile gelmiyor..model belirlemem lazım ama hiç isteğim yok.. aynı duygularla, kaçıp tatile gitmek istiyorum :KK55:
Bıkmış bir gelin görüyorum ben :KK51: Toparla kendini rocky

Kuzuuu sakin oll herşey gayet güzel gidiyo emin ol eksikliklerin hiç biri etkilemicek tecrübe var burda sakin olun canınızı sıkmayın herşey çok güzel olucak greenandblue greenandblue
Ah kuzucum ya inşallah dediğin gibi olur, evet tecrübeli birilerinin bunları söylüyor olması da güzel tabi. Bir an önce herşey olsun bitsin dayanamiciim bu kadar strese artık
aynenn saç makyaj için hiç bir şey yapmadım mesela, içimden bakmak bile gelmiyor..model belirlemem lazım ama hiç isteğim yok.. aynı duygularla, kaçıp tatile gitmek istiyorum :KK55:
Yazık bize valla herhalde biraz daha zaman olsa iyice delirecektik.

Kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan yoktu dimi?
Amacı için ya da tedavi için fark etmez :D

Çiçekli bişey daha beğenmiştim ondandır ama çiçeksiz de beğendiğim çok şey var :KK70:

Ay istemeyiz uzatalım deseler ayrı dert, çok sevseler hemen evlenin deseler ayrı dert :KK70:

Bıkmış bir gelin görüyorum ben :KK51: Toparla kendini rocky
aynen ya bizde ne istediğimizi biliyor muyuz acaba?
Evet greenandblue greenandblue topla kendini güzel telaşlar sakin ol ve kendine gel kuzucuk

maalesef canım kullanmayı düşünüyosan tercih etme derim hormonları etkiyen bişey kilo alma gibi vs yan etkileri oluyor
Kuzu kullanmaya başladım ben zaten 20 gün kadar önce doktor ile görüşüp. Benim meselem regl geciktirmeyle ilgili. Kafam karıştı da baya :D

valla bilmiyorum ki kuzu doktorunu arasan
Kuzu zin problemim var işte. Buradaki doktor da izindeymiş gidemiyorum o yüzden :(
Noldu kuzu kullanmıyorum ama belki çözüm buluruz
Ya kuzu şöyle kii ilaca başlamıştım ya şimdi son iki tane kaldı. Bugün ve yarın.
Ama regl düğüne balayına falan denk gelecek böyle muhtemelen. Ne yapsam bilemedim. İlaca normalde 7 gün ara veriyosun kutu bitince. Şimdi ara vermeden kullansam regli engeller mi acaba?
Hayır hem bunu hem geciktiriyi kullansam korkarım ikisi de hormon ilacı olmaz gibi geliyo . Ne yapsam bilemedim ya

Ay inşallah öyle olur. Sırf kafa karıştırmamak için bakmamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi :KK70: Hatta en son beğendiğimi de atayım size :KK70:

hahah :D ruh haline bayıldım gelinliğe de bayıldım ama dedğiğn gibi yakası çok kapalı fenalık gelir :D

Kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan yoktu dimi?
Amacı için ya da tedavi için fark etmez :KK70:

Kuzu kullanmaya başladım ben zaten 20 gün kadar önce doktor ile görüşüp. Benim meselem regl geciktirmeyle ilgili. Kafam karıştı da baya :KK70:
Kuzu bu işi doktora sormalısın numarası falan yokmu ?

Kuzu zin problemim var işte. Buradaki doktor da izindeymiş gidemiyorum o yüzden :KK43:

Ya kuzu şöyle kii ilaca başlamıştım ya şimdi son iki tane kaldı. Bugün ve yarın.
Ama regl düğüne balayına falan denk gelecek böyle muhtemelen. Ne yapsam bilemedim. İlaca normalde 7 gün ara veriyosun kutu bitince. Şimdi ara vermeden kullansam regli engeller mi acaba?
Hayır hem bunu hem geciktiriyi kullansam korkarım ikisi de hormon ilacı olmaz gibi geliyo . Ne yapsam bilemedim ya
ikisini bencede aynı anda kullanma kuzu iyice dengeyi bozarsın bence, doktorun numarası falan yokmu sorsan önemli bi konu çünkü ona ara ver demiş devam etsen olumsuz etkilermi sormak lazım

Kuzu bu işi doktora sormalısın numarası falan yokmu ?
Ay yok işte numarası bi eczaneye falan mı sorsam acaba ya
ikisini bencede aynı anda kullanma kuzu iyice dengeyi bozarsın bence, doktorun numarası falan yokmu sorsan önemli bi konu çünkü ona ara ver demiş devam etsen olumsuz etkilermi sormak lazım
Kuzu ilacın kullanımı o şekilde 21 gün kullanım 7 gün ara veriyosun. 21 gün ilacı kullandıktan sonra ortalama 2. 3. gününde regl oluyomuşşsun ama bünyeye göre bu 5. gün de olabilirmiş.
Yani ara vermeden 2. kutuya geçerek regli erteleyenleri çok duydum ama emin olamıyorum ilk kez kullandığımdan korkuyorum tabi

Ay yok işte numarası bi eczaneye falan mı sorsam acaba ya

Kuzu ilacın kullanımı o şekilde 21 gün kullanım 7 gün ara veriyosun. 21 gün ilacı kullandıktan sonra ortalama 2. 3. gününde regl oluyomuşşsun ama bünyeye göre bu 5. gün de olabilirmiş.
Yani ara vermeden 2. kutuya geçerek regli erteleyenleri çok duydum ama emin olamıyorum ilk kez kullandığımdan korkuyorum tabi
Anladım kuzu o zaman dediğin gibi bi eczaneye falan danış bakalım

şu an aptal bir gülümseme ile yazıyorum :KK45: söylemen bile büyük incelik, teşekkür ederim..:21: evin eksiği bitmez bu saatten sonra da dediğin gibi sonrada halledilir..

ya ben senin tacını çok beğendim, hala tacım yok da , nerden aldın acaba :KK23:
kuzu hepinizi okadar iyi anlıyorumki şuan oyüzden ciddi anlamda yardım edebilirm. elimizden ne gelirse yani. ben eminönünden aldım. kınayımı düğünümü soruyorsun bilmiyorum ama istersen yerini tarif edebilirim. zamanın yoksada düğündekini ödünç verebilirim istersen. kınadakini kuzenime gönderdimde :)

Evet bende teflon almak istemiyorum çizilince zararlı oluyormuş seramik ve granit diyorlar genelde ozaman tekrar bşr gidip bakmak lazım diğer mutfak eşyalarına da gelince ok sarı ve beyaz olsun istiyorum zaten ama ya mutfak dolapları yada fayans farklı renk olursa nasıl kombin edeceğiz birde ben beyaz eşyalarımı gri inox serisi süşünüyorum bir nırmal gri olan var birde inox serisi varmış inoxtan arkadaşım kullanıyor ben memnunum diyor şimdi hayal etsek gri beyaz eşya mutfak dolaplar mavi yada kahve sarı ve beyazda biz nasıl kombin edeceğiz karman çorman olmasın istiyorum bazı fayanslar yeşil oluyor pff çok zor çoooookkk:KK34:

Kızlar birde normal günlük yemek takımı için bernardoya gittim yemek takımı beğendim nasıl sizce :kk77:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 154
Back