Ay bi dakika bunu ben yazdım da ben yazmamışım gibi sankiNikah için gün almak. Çok enteresan Kim bu üye tanıyan var mı
Bayıldım yaaa taş olmuşsun vallahi
Canımm teşekkür ederim çok sevindim beğenmenizebende çok beğendim makyajını hemen albümüne koştumaynen ya o zaman nasıl olur bilmiyorum
Belediyelere göre değişiyor malesef kuzucumAy demee 3 ay çok geç ya panik yaparım ben, sonuçta belli olması lazım o tarihin ya
sağol bebeğim geldi benimki tanışmaya şimdi ailecek gelecekler işte canım
amin canım teşekkür ederim çok güzel heyecanlar gerçekten çok hoş
greenandblue nerelerdesin sen özledim kaçak
panik yapma 3 ayda iyi bir zaman inanAy demee 3 ay çok geç ya panik yaparım ben, sonuçta belli olması lazım o tarihin ya
canım çok hoş görünüyor toplu saçlada olabilirTeşekkür ederim kuzuu açık saçla daha güzel oldu ama makyajım
Yaa o günler geldi çattı mobilya gelinlik nikah günü ev vs. hepsini tek tek konuşucaz daha
Canımm teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize
Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdırHatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan
Toplu olacak zaten kuzu ama açık saçla daha güzel durdu gibi geldipanik yapma 3 ayda iyi bir zaman inan
canım çok hoş görünüyor toplu saçlada olabilir
teşekkür ederim canım amin inşallah bende seni soruyordum kızlara nerede diye sonunda gelebildin:)sen ne güzel bir hatunmuşsun ya maşallahHayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin, çok mutlu ol
Belediyelere göre değişiyor malesef kuzucum
Ahaha vallahi çılgın!Ay bi dakika bunu ben yazdım da ben yazmamışım gibi sankiNikah için gün almak. Çok enteresan Kim bu üye tanıyan var mı
teşekkür ederim canım amin inşallah bende seni soruyordum kızlara nerede diye sonunda gelebildin:)
bende toplu saç pek sevmem ama sürekli açık kullanıyorsan toplaman daha güzel olacaktır açık saçı hep sevmişimdir sanırım sana da ondan öyle geliyorToplu olacak zaten kuzu ama açık saçla daha güzel durdu gibi geldi
Ben inanmıyorumTeşekkür ederim kuzuu açık saçla daha güzel oldu ama makyajım
Yaa o günler geldi çattı mobilya gelinlik nikah günü ev vs. hepsini tek tek konuşucaz daha
Ona göre bulucaz madem napalımBelediyelere göre değişiyor malesef kuzucum
Benim gibi panik bi insandan bahsediyoruz burada lütfenpanik yapma 3 ayda iyi bir zaman inan
Çok karşılara gittin ya olmadı buuBende kınamsı düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah.. Hangi yakadasın bilmiyorum ama , yanlış hatırlamıyorsam ümraniye belediyesinin nikah salonu ve kadıköy güzel diye biliyorum :)
Her türlü çok güzel bence, çok doğal ve masum duruyor :)Toplu olacak zaten kuzu ama açık saçla daha güzel durdu gibi geldi
okudum biraz iş yerinde teksin kıyamam kolay gelsin canım sen ne durumdasın hazırlık durumlarınFırsat buldukça giriyorum, cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum :)
Seni çıılgın hadi oradaaaanAhaha vallahi çılgın!Kuzucum gün alma işini çözmen için öncee hangi belediyede olacağına karar versen iyi olur. Belediyeye göre değişiyor durum . Bazıları 6 bazıları 4 bazıları 3..
Ama işi sıkı tutmak gerek benimki gibi önce 3 ay kala diyip 5 ay kala vermeye başlayanlar da olabilir
Önce onu belirle ve mümkünse gidip yerinde öğren ne zaman alınabileceğini. Telefonda çook fena sallıyorlar çünkü.
Ayrıca önce salonu ayarlayacaksın zaten tarih belli olacak. Ona göre de belediyenin gün verme durumuna göre onu ayarlayacaksın :)
Aah aah geliyor o günler demek
okudum biraz iş yerinde teksin kıyamam kolay gelsin canım sen ne durumdasın hazırlık durumların
off bir panik daha geldi mekanları hallet ama artık azıcık vakit ayırmalısın kafada dolu olunca zor olurŞu an eksik kalmadı bildiğim kadarı ile :) aklım pek başımda değil zatenDüğün şarkıları olarak bir şey yok , mekanlar haber bekliyor..karar vermem lazım ama beynim yok
maşallah sana kuzu :) aaa çok az kalmış o zaman hadi bakalım :)teşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)
onlar tekrar gelecek işte sordular ne zaman gelelim babamız amcamız falan siz neyi nasıl isterseniz öyle yapalım dediler
haber bekliyorlar sanırım pazartesi salı gibi gelecekler babamdan isteyecekler sonrada yüzük takmaya gelecekler bu gelgit arasında heyecandan ölebilirim
Teşekkür ederim canımmmakyajın, evin , hediyeliklerin, her şeyin çok güzel görünüyor maşallah ya...:)
Evet hep açık kullanırımbende toplu saç pek sevmem ama sürekli açık kullanıyorsan toplaman daha güzel olacaktır açık saçı hep sevmişimdir sanırım sana da ondan öyle geliyor
Ben inanmıyorum
Ona göre bulucaz madem napalım
Benim gibi panik bi insandan bahsediyoruz burada lütfen
Çok karşılara gittin ya olmadı buu
Her türlü çok güzel bence, çok doğal ve masum duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?