- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Kızlar ikinizde şuan kötüsünüz farkındayım,birbirinize destek olmanızda çok güzel.Ama üzgünsünüz ikinizde lütfen sakinleşin böyle birden bire düşüncelerinizi dile getirmeyin sırtınızı dönmeyin onlara karşı.Hatalarını anlıcaklardır.Siz kalbinizi ferah tutun lütfen
Aileleri olanca uzak tutmak lazım ilişkilerden aile değerlerinide ben hc karısmam benm nişanlm braz yorum yapar ve benzer bi durum yasadık sennle bnmde annemle ilgili bişer soyledi salon tutma zamanında ve dediğin gibi adım atmadı normal olduğunu düşündü konusmadm bende sessiz kaldım soğuk durdum kırgınlığımn ciddiyetini anlaması için gün gecti anladı şimdi hersey normal ama aile konusu cok hassas artık aramzda
biz ilk zamanlar didik didik ederdik ama sonra o problemi kaldırdık ortadanBen eski erkek arkadasimla cok yasadim bu tarz sorunlar ders oldune zaman ciksam faceden aninda o girer kimle ne konusmusum bakardi tum ozel seylerimi gorurdu filan. O yuzden bu sfer temkinli yaklastim yaklasik iki senedir beraberiz ama hic bi sifremizi bilmeyiz. Cok huzursuz bi durum olursa yanyaneyken filan acar gosteririz boyle bisey oldu diye
Sırtımı dönmedim, hatta bu kadar konuştuğuma bile şaşıyorum. Olanlardan sonra hiç konuşmasam yeriydi. Ben ilişkiyi bitirmeyi aklımın ucundan geçirmedim zaten, tekrar eskiye döneceğiz biliyorum ama bu uzun zaman alacak..
hoşgeldinn tatlım :)Merhabaaaa gelinciklerr :)
Ben eski erkek arkadasimla cok yasadim bu tarz sorunlar ders oldune zaman ciksam faceden aninda o girer kimle ne konusmusum bakardi tum ozel seylerimi gorurdu filan. O yuzden bu sfer temkinli yaklastim yaklasik iki senedir beraberiz ama hic bi sifremizi bilmeyiz. Cok huzursuz bi durum olursa yanyaneyken filan acar gosteririz boyle bisey oldu diye
hoşgeldinn tatlım :)
iyiyim kuzucum sen nasılsın :)Naber kuzum :)
canım zaten düğün dernek mhbtlerinden kacınılmaz son bu tartışmalar ister istemez fikir farklılıkları oluyo bnde aklımn ucundan gecrmezdm oyle bı konusma yapcagımzı ama yapılıyo malesef ki en önemlisi sorunu o hale getrmeden cözmek ben beceremedim cok sasrmstım cnku şimdi mümkün oldkca ne konusuyorum nede konusmasna sebep veriyorum ne canımz yansn ne tadımız kacsın normal tartısmalara gülüp gecebiliyorum ama aile olunca bende cok hassasım senn gibi düşünyodum bn smdı nasıl ıyı olucam bu adamla ya bndan snra bnzer seylerde hep aynı sorunu yasarsak olur mu olmaz mı dye yedim kendimi ama şükür ki bi dhası olmadı emnim ki sizde de olmaz :)Sırtımı dönmedim, hatta bu kadar konuştuğuma bile şaşıyorum. Olanlardan sonra hiç konuşmasam yeriydi. Ben ilişkiyi bitirmeyi aklımın ucundan geçirmedim zaten, tekrar eskiye döneceğiz biliyorum ama bu uzun zaman alacak..
Bizim de konunun çıkış noktası evlendikten sonra nerde yaşayacağımızdı, sadece bu konuda fikirlerimizi söylüyorduk ve birden böyle bir tartışma çıkıverdi. Bundan sonra birbirimizin ailesi hakkında yorum yapmama kararı aldık.
canım zaten düğün dernek mhbtlerinden kacınılmaz son bu tartışmalar ister istemez fikir farklılıkları oluyo bnde aklımn ucundan gecrmezdm oyle bı konusma yapcagımzı ama yapılıyo malesef ki en önemlisi sorunu o hale getrmeden cözmek ben beceremedim cok sasrmstım cnku şimdi mümkün oldkca ne konusuyorum nede konusmasna sebep veriyorum ne canımz yansn ne tadımız kacsın normal tartısmalara gülüp gecebiliyorum ama aile olunca bende cok hassasım senn gibi düşünyodum bn smdı nasıl ıyı olucam bu adamla ya bndan snra bnzer seylerde hep aynı sorunu yasarsak olur mu olmaz mı dye yedim kendimi ama şükür ki bi dhası olmadı emnim ki sizde de olmaz :)
Bnmde bi farkm yok kavga gürültü oldumu yatıyom yataga agla agla patlıyorum yas büyüdkçe arkdas kalmıyor etrafnda insanın arkdas sandgnda arkdas ckmıyo burası buı yüzden iyide geliyo insana cismn birbirmzn yannda olamasakta burda cok iyi birlik olduk herkes iyi olunması için yapıyo yorumları bazen tarafsz yorumlara ihtiyaclarmz cok oluyo :)Yorumun içime su serpti canım, sizlerle dertleşmek iyi oluyor çünkü anlatacak kimsem yok. Anlatmayınca da içini yiyor insanın..
kızlar ben şimdi mugtasarıma bakıp alıncakların bi listesini yaptım :)
böyle kapıda ödeme olan bildiğiniz başka sayfa var mı
enerjiniz yükselsin biraz :)
Bnmde bi farkm yok kavga gürültü oldumu yatıyom yataga agla agla patlıyorum yas büyüdkçe arkdas kalmıyor etrafnda insanın arkdas sandgnda arkdas ckmıyo burası buı yüzden iyide geliyo insana cismn birbirmzn yannda olamasakta burda cok iyi birlik olduk herkes iyi olunması için yapıyo yorumları bazen tarafsz yorumlara ihtiyaclarmz cok oluyo :)
Çiçeğimm :) Sevdiceğim bana orkide almış gözükmüyor ama üzerine de iki tane uğur böceği kondurmuş biri ben biri o :)Eki Görüntüle 1284312
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?