2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sırtımı dönmedim, hatta bu kadar konuştuğuma bile şaşıyorum. Olanlardan sonra hiç konuşmasam yeriydi. Ben ilişkiyi bitirmeyi aklımın ucundan geçirmedim zaten, tekrar eskiye döneceğiz biliyorum ama bu uzun zaman alacak..

Bizim de konunun çıkış noktası evlendikten sonra nerde yaşayacağımızdı, sadece bu konuda fikirlerimizi söylüyorduk ve birden böyle bir tartışma çıkıverdi. Bundan sonra birbirimizin ailesi hakkında yorum yapmama kararı aldık.

biz ilk zamanlar didik didik ederdik ama sonra o problemi kaldırdık ortadan
tabi bu benim erkek arkadaşlarıma onunda kız arkadaşlarına mal oldu

Anladım canım,en iyisi biraz sakinleşmek

Biz erkek arkadaşımla bu konuda hemfikiriz. Birbirimizin faceini, yok telefonunu falan merak etmeyiz. Şifrelerimizi bilmeyiz. İkimiz de ortak hesaba karşıyız. Neyse ki bunda bir problem yaşamıyoruz.

canım zaten düğün dernek mhbtlerinden kacınılmaz son bu tartışmalar ister istemez fikir farklılıkları oluyo bnde aklımn ucundan gecrmezdm oyle bı konusma yapcagımzı ama yapılıyo malesef ki en önemlisi sorunu o hale getrmeden cözmek ben beceremedim cok sasrmstım cnku şimdi mümkün oldkca ne konusuyorum nede konusmasna sebep veriyorum ne canımz yansn ne tadımız kacsın normal tartısmalara gülüp gecebiliyorum ama aile olunca bende cok hassasım senn gibi düşünyodum bn smdı nasıl ıyı olucam bu adamla ya bndan snra bnzer seylerde hep aynı sorunu yasarsak olur mu olmaz mı dye yedim kendimi ama şükür ki bi dhası olmadı emnim ki sizde de olmaz :)

Yorumun içime su serpti canım, sizlerle dertleşmek iyi oluyor çünkü anlatacak kimsem yok. Anlatmayınca da içini yiyor insanın..

kızlar ben şimdi mugtasarıma bakıp alıncakların bi listesini yaptım :)
böyle kapıda ödeme olan bildiğiniz başka sayfa var mı
enerjiniz yükselsin biraz :)

Yorumun içime su serpti canım, sizlerle dertleşmek iyi oluyor çünkü anlatacak kimsem yok. Anlatmayınca da içini yiyor insanın..
Bnmde bi farkm yok kavga gürültü oldumu yatıyom yataga agla agla patlıyorum yas büyüdkçe arkdas kalmıyor etrafnda insanın arkdas sandgnda arkdas ckmıyo burası buı yüzden iyide geliyo insana cismn birbirmzn yannda olamasakta burda cok iyi birlik olduk herkes iyi olunması için yapıyo yorumları bazen tarafsz yorumlara ihtiyaclarmz cok oluyo :)

kızlar bugün bizimde sözlüm ile 15.ayımız zmn nasıl su gibi geçiyor,daha dün gibi ilk görüşmemiz.ama bunca zmna rağmen bizde hala birbirimizin face şifresini bilmeyiz,herhangi böyle bir talepte olmadı.ama mesela malesef bizim bazı edepsiz hemcinslerimizde var.ben bu yüzden,bazen kendi hemcinslerimizden malesef nefret ediyorum.mesela bi kız arkadaşı vardı sözlümün ama öyle yakın bi arkadaşı fln değil..ben kızı hiç tanımam etmem.kız sürekli yorumlarda canım,cicim,kuzum,vs hiç düşünmüyor bu çocugun bi sevgilisi var acaba rahatsız olur mu die..sonra bigün baktım canımcım İstanbula ne zmn geliyorsun,seninle yüzyüze görüşmemiz lazım demişben tabi çok sinirlendim.ve hayatta bi kıza da gidip sen benim sevgilime vs nasıl böyle yazarsın gibi tarzda bişi yazıp,seviyemide düşürmem,onun kalitesine düşmem.sözlümde soguk davranıyor,kız anlamıyor özellikle yazmaya devam ediyordu böyle.sonra artık ben dayanamadım ve sözlüme dedim bu kızla görüşmeni istemiyorum,bana saygısı yok,özellikle benim rahatsız olacagımı tahmin ediyordur ve edepsizce davranıyor hala.sözlümde kıza söyledi bunu,ztn artık o da onun bu hareketlerinden rahatsızdı ve kızı sildi.ayy kız sözlüme benim için neler demiş,yok benim kendime güvenim mi yokmuş,yok şu yok buyani sizlerin kavgası bu yuzden gibi bişi demek istemedim yanlış anlamayın,bende face ile alakalı böle bi sorun yaşamıştım paylaşmak istedim.bzn bakıyorum gercekten bazı hemcinslerimiz malesef erkeklerden beter

kızlar ben şimdi mugtasarıma bakıp alıncakların bi listesini yaptım :)
böyle kapıda ödeme olan bildiğiniz başka sayfa var mı
enerjiniz yükselsin biraz :)

Ya ben deli oluyorum mugtasarima, o hanıma da bayılıyorum çok tatlı dilli, çok ilgileniyor. Sürekli bir şeyler alasım var, yine kafamda var bir şeyler ama tutuyorum kendimi..

İyi ki varsınız hepiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…