2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Platform olanda rahat duruyor kuzu kalın topuk olduğu için bununla da zorlanmazsın bence
Benim de gönlüm ondan yana . Di mi ya o yüzden kalın topuk baktım. Bi dolgu topuk kadar olmaz belkş ama yine de rahat ederim sanırım. Onu alayım ben

Uuu çok fena geldin bak hahah
Ben de bir tane foto var o da belirli belirsiz ya , diğerleri arkadaşımda göndermesini bekliyorum
Israrla bana göndermedi nişanlıma göstermiyim fotoları diye hahah

Benim de gönlüm ondan yana . Di mi ya o yüzden kalın topuk baktım. Bi dolgu topuk kadar olmaz belkş ama yine de rahat ederim sanırım. Onu alayım ben

Aaaa gelinliiiik unuttum bak ben Trpst çok iyi yaptıı hatırlatarakk
Al onu al ikisini de al olmadı geri gönderirsin

günaydın kızlar

yazamıyorum çok, aslında parça prça okuyorum ama tam yazıp göndericeğim zaman bişey çıkıyo.kusura bakmayın.
curlygirl ne oldu tam olarak bilmiyorum okumadım ama böyle demeleri iyi olmuş.eşinle bu konuda konuşma artık bence düşünmemeye çalış canım.boşu boşuna en güzel zamanlarınızı tartışarak geçirmeyin

Mrs Pink canım ben kalın topuklu ayakkabıları pek sevmiyorum kaba geliyo.o yüzden dolgu topuklu olan diyorum.

evet canım idare etmesi gereken nedense hep biz oluyoruz. hakkımızda hayırlısı diyelim.
sizdeki durum nedir tatlım noldu.

Bende öyle gördüm bir kaç davetiyede neyse artık yazdık bir kere

Canım hoşgeldin hayırdır ne oldu

Aman ona kafa patlatamıcam bir de gelen gelsin oturdum hazırladım o kadar

ne yazayımki kızlar kelimelerim tükendi artık

Geçmi kaldın acaba o kadar acele çıktığına göre
geç kalmadım ama bu ne şaşkınlıktır ya elbiseyi nasıl unuturum

ben başka seçenekleri değerlendirmek istiyorum bunları sevmedim

Uuu çok fena geldin bak hahah
Ben de bir tane foto var o da belirli belirsiz ya , diğerleri arkadaşımda göndermesini bekliyorum
Israrla bana göndermedi nişanlıma göstermiyim fotoları diye hahah
e biliyor tabi duramayıp göndereceğini ama çok merak ediyoruz bi fotocuk istiyorum artık

Aaaa gelinliiiik unuttum bak ben Trpst çok iyi yaptıı hatırlatarakk
Al onu al ikisini de al olmadı geri gönderirsin
Ay iade yokmuş ama indirimlilerde değişim varmış elimde kalır valla
Mrs Pink canım ben kalın topuklu ayakkabıları pek sevmiyorum kaba geliyo.o yüzden dolgu topuklu olan diyorum.
Aa öyle mi dersin :) Ben de severim kalın topuklu ayakkabıları aksine kuzu.
Bir de elbisem uzun ayakkabının şıklığından çok rahatlığına bakıyorum sanırım ya

curlygirl sevindim olayların kendiliğinden çözülmesine ablası da iyi kurtarmış durumu sanırım annesine de o uygun bir dille anlatmış olabilir eşinle tartışmayın kıyamam ya

kuzu bence dolgu topuk olmaz o elbiseye :)
ne yazayımki kızlar kelimelerim tükendi artık
kuzu bu noktada bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. tartışmaların neden kaynaklandığını iyi ölç tart. stresten olduğuna eminsen düğünden sonra asla kavga etmiyorsun. ama stres değil başka sebeplerse emin ol düğünden sonra daha çok artıyor.

senin düğünün şık olacaksın kuzucum rahatlığı evlenene kadar askıya kaldırıyoruz

ben başka seçenekleri değerlendirmek istiyorum bunları sevmedim
HAha sevdiremedim mi size bunları. Ama rahatlıktı mühim olan ya
Almam lazıııım
e biliyor tabi duramayıp göndereceğini ama çok merak ediyoruz bi fotocuk istiyorum artık
İhihi evet ama göndermicem ki gerçekten ya. Alayım da ondan göstericem kuzular :)

canım ne oldu sana bu kadarda az kalmışken anlat rahatla

senin düğünün şık olacaksın kuzucum rahatlığı evlenene kadar askıya kaldırıyoruz
Ay benim için o pek geçerli değil kuzu yaa. Yani ben rahat değilsem eğer günüm çok kötü geçer, suratım da asık olur. Bir ayakkabı için kınamda böyle gezinmek hiiiç istemiyorum . Yani ayakkabım şık olacak diye öyle gezemem ben diken üstünde hiç benlik değil

HAha sevdiremedim mi size bunları. Ama rahatlıktı mühim olan ya
Almam lazıııım

İhihi evet ama göndermicem ki gerçekten ya. Alayım da ondan göstericem kuzular :)
prenses sensin o yüzden rahatlık yok şıklık var o kazulet gibi ayakkabıyı almıyosun net

kuzu ya ablasının etkisi oldu yada maddiyattan onuda zamanla göriciz
canım önemli olan sorun çözüldü en azından ortalık durulana kadar

hem rahat hem şık ayakkabılara ne dersin mesela o kaldırım taşı gibi olan değilde daha kibarlarına

bence platform :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…