Benim de gönlüm ondan yana . Di mi ya o yüzden kalın topuk baktım. Bi dolgu topuk kadar olmaz belkş ama yine de rahat ederim sanırım. Onu alayım benPlatform olanda rahat duruyor kuzu kalın topuk olduğu için bununla da zorlanmazsın bence
Uuu çok fena geldin bak hahah
Ben de bir tane foto var o da belirli belirsiz ya , diğerleri arkadaşımda göndermesini bekliyorum
Israrla bana göndermedi nişanlıma göstermiyim fotoları diye hahah
Benim de gönlüm ondan yana . Di mi ya o yüzden kalın topuk baktım. Bi dolgu topuk kadar olmaz belkş ama yine de rahat ederim sanırım. Onu alayım ben
evet canım idare etmesi gereken nedense hep biz oluyoruz. hakkımızda hayırlısı diyelim.
sizdeki durum nedir tatlım noldu.
Bende öyle gördüm bir kaç davetiyede neyse artık yazdık bir kere
Canım hoşgeldin hayırdır ne oldu
Aman ona kafa patlatamıcam bir de gelen gelsin oturdum hazırladım o kadar
Hayırdır kuzu
geç kalmadım ama bu ne şaşkınlıktır ya elbiseyi nasıl unuturumGeçmi kaldın acaba o kadar acele çıktığına göre
ben başka seçenekleri değerlendirmek istiyorum bunları sevmedimKıızlar bi sorum var
Kına elbisesinin altına ayakkabı alıcam şimdi. Siyah alayım sonrada giyilebilir olsun dedim. Aynı rengi alsam bi daha kullanmam muhtemelen.
Nasılsa elbise de uzun
Soru şu ki ikisi arasında kaldım. Aslında platformluyu sevdim ama dolgu topukla da rahat ederim , rahat oynarım falan bilemedim.
Ne yapıciiim?
Fiyatları çok uygun o yüzden burdaki seçenekleri değerlendireyim dedim
e biliyor tabi duramayıp göndereceğini ama çok merak ediyoruz bi fotocuk istiyorum artıkUuu çok fena geldin bak hahah
Ben de bir tane foto var o da belirli belirsiz ya , diğerleri arkadaşımda göndermesini bekliyorum
Israrla bana göndermedi nişanlıma göstermiyim fotoları diye hahah
Ay iade yokmuş ama indirimlilerde değişim varmış elimde kalır vallaAaaa gelinliiiik unuttum bak benTrpst çok iyi yaptıı hatırlatarakk
Al onu al ikisini de al olmadı geri gönderirsin
Aa öyle mi dersin :) Ben de severim kalın topuklu ayakkabıları aksine kuzu.Mrs Pink canım ben kalın topuklu ayakkabıları pek sevmiyorum kaba geliyo.o yüzden dolgu topuklu olan diyorum.
kuzu bence dolgu topuk olmaz o elbiseye :)Kıızlar bi sorum var
Kına elbisesinin altına ayakkabı alıcam şimdi. Siyah alayım sonrada giyilebilir olsun dedim. Aynı rengi alsam bi daha kullanmam muhtemelen.
Nasılsa elbise de uzun
Soru şu ki ikisi arasında kaldım. Aslında platformluyu sevdim ama dolgu topukla da rahat ederim , rahat oynarım falan bilemedim.
Ne yapıciiim?
kuzu bu noktada bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. tartışmaların neden kaynaklandığını iyi ölç tart. stresten olduğuna eminsen düğünden sonra asla kavga etmiyorsun. ama stres değil başka sebeplerse emin ol düğünden sonra daha çok artıyor.ne yazayımki kızlar kelimelerim tükendi artık
senin düğünün şık olacaksın kuzucum rahatlığı evlenene kadar askıya kaldırıyoruzAy iade yokmuş ama indirimlilerde değişim varmış elimde kalır valla
Aa öyle mi dersin :) Ben de severim kalın topuklu ayakkabıları aksine kuzu.
Bir de elbisem uzun ayakkabının şıklığından çok rahatlığına bakıyorum sanırım ya
HAha sevdiremedim mi size bunları. Ama rahatlıktı mühim olan yaben başka seçenekleri değerlendirmek istiyorum bunları sevmedim
İhihi evet ama göndermicem ki gerçekten ya. Alayım da ondan göstericem kuzular :)e biliyor tabi duramayıp göndereceğini ama çok merak ediyoruz bi fotocuk istiyorum artık
kuzu ya ablasının etkisi oldu yada maddiyattan onuda zamanla göricizcurlygirl sevindim olayların kendiliğinden çözülmesine ablası da iyi kurtarmış durumu sanırım annesine de o uygun bir dille anlatmış olabilir eşinle tartışmayın kıyamam ya
canım ne oldu sana bu kadarda az kalmışken anlat rahatlaGünaydın kızlar kaç gündür takip ediyorum sizi ara ara ama yazamadım moralim bozuk. Nişanlımla aramız kötü yine Allaha havaleyiz artık ne olacağımız belli değil.
curlygirl canım yazdıklarını okudum takip ettim yaşadıklarına çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum maalesefki evlilik sadece iki kişiyle sınırlı kalmıyor ailelerde evleniyor ve herkesi idare etmek zorunda kalıyorsun gelinlerin işi gerçekten çok zor. Nyseki bu olay tatlıya bağlanmış umarım aynı şeyleri birdaha yaşamazsın canm
kesinlikle öncelik şıklıksenin düğünün şık olacaksın kuzucum rahatlığı evlenene kadar askıya kaldırıyoruz
Ay benim için o pek geçerli değil kuzu yaa. Yani ben rahat değilsem eğer günüm çok kötü geçer, suratım da asık olur. Bir ayakkabı için kınamda böyle gezinmek hiiiç istemiyorum . Yani ayakkabım şık olacak diye öyle gezemem ben diken üstünde hiç benlik değilsenin düğünün şık olacaksın kuzucum rahatlığı evlenene kadar askıya kaldırıyoruz
prenses sensin o yüzden rahatlık yok şıklık var o kazulet gibi ayakkabıyı almıyosun netHAha sevdiremedim mi size bunları. Ama rahatlıktı mühim olan ya
Almam lazıııım
İhihi evet ama göndermicem ki gerçekten ya. Alayım da ondan göstericem kuzular :)
canım önemli olan sorun çözüldü en azından ortalık durulana kadarkuzu ya ablasının etkisi oldu yada maddiyattan onuda zamanla göriciz
hem rahat hem şık ayakkabılara ne dersin mesela o kaldırım taşı gibi olan değilde daha kibarlarınaAy benim için o pek geçerli değil kuzu yaa. Yani ben rahat değilsem eğer günüm çok kötü geçer, suratım da asık olur. Bir ayakkabı için kınamda böyle gezinmek hiiiç istemiyorum . Yani ayakkabım şık olacak diye öyle gezemem ben diken üstünde hiç benlik değil
evet gelsin destekler o ayakkabıya hayır imza kampanyası başlatıyorum:)kesinlikle öncelik şıklık
ilk imzalayan benevet gelsin destekler o ayakkabıya hayır imza kampanyası başlatıyorum:)
bence platform :)Kıızlar bi sorum var
Nasılsa elbise de uzun
Ne yapıciiim?
harika dolgu topuğa hayırilk imzalayan ben
sende bu yorumla bir nevi imzalamış oluyosun etti üçbence platform :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?