Halılarına bayıldıımm çok güzell çiçeğinde öyle şakayıkk almışsın güle güle kullan kuzuu hepsi çok güzelHaha kuzu yeni bir kaç foto albümdeee :) Hatta eminönüne gittik cumartesi kına alışverişine ve çiçek de buldum orada 40 liraya gayet tam da istediğim gibi bir çiçeğim olduGeriye kaldı çiçekli taç :)
Ay ben görmemiş olabilirmiyim ki ya hatırlayamadım. Arada bir bakmayınca unutuyor da olabilirim
Ay bunamışım bence ben yaa , belki de görmüşümdür ama hiç hatırlayamadıııım :)
Ben de o ikisini çok beğendim ama dediğim gibi net karar vermiyorum bilerekHüsran olmasın sonu.
Fırın ve ankastreyi ben de sona bırakıcam evde olma ihtimaline karşı, bir de kira olunca o tarz şeyleri almayız, ev alınca girişilir diyorum ona şu anda. Mini fırın alırım mesela kiraya çıkarken, kısmet olur da satın alırsak artık evlere ankastre yapıldığından boşuna bir fırın daha almamış olurum.
Ailenin içine girdi artık hadiÇok heyecanlı zamanlar :)
Ay ne güzel olurdu yaa ama çok uzak
Ee hadi bekliyoruz ozaman@zeroğlu evet canım yoruldum baya.daha çok etraftakilerle uğraşmaktan yoruldum ama
Auralee @blisss baya bi fotoğraf var bu sefer.yalnız halıların sadece salon ve oturma odası var.salon halısı biraz ince benim mobilyalarımında maşallahı var çok ağır bi model.biraz hafif kaldı serince.değiştirmek istiyorum ama babama söyliycem bakalım bi.fotoğrafını koyarım onlarında
bi bakarmısın ona akşam :) benimki servis ayarından farklı oldu sanki de :) aaa evet benimde bulaşık makinesi çok sessiz :) çamaşır makineside iyiymiş ben ondan da çok memnunum aynıydı bizim modeller :) Benim tek sıkıntı cam olan ocak sürekli siliyorum tabi hafif takıntımda var toz olmasın diye ama :)aynen canım en güzeli. beyaz eşya kesinlikle kaliteli olmalı okadar kolay değiştirilmiyor.
evet canım. valla mod falan bilmiomservis ayaraldı gitti öyle çalışıyor çokta sessiz özellikle bulaşık makinesi hiçç anlamıyorum çalıştığını
ayyy ne güzel olmuş evin kuzu :) maşallah güle güle kullanın herşeyinizi yatak odası nerdeee :)Auralee amaan muhabbete yetişmek çok zor oldu
Kuzu biz beyazları televizyon ile birlikte 5,500e aldık sanırım
Salon koltukları ve masa sandalyesi çok uyguna geldi ya ikisini 4bine almıştık resmenTabi şuan aynı ürünler aynı mğazada 2,5 katı . Erken aldığımız için baya karlı oldu. Ay ne az harcamışız onlara ya şimdi öyle hissettim baya
Onu araştırıyorum ben de şuanayyy ne güzel olmuş evin kuzu :) maşallah güle güle kullanın herşeyinizi yatak odası nerdeee :)
çamaşrı makinasındanda bende menunum canım. güzel seçimler yaptık sanırım :) benimde derdim ocağı makinanın üstüne koyduk ya sıkmaya geçince biraz sallıyor ozaman ocakta bişi bırakmaktan korkuyorum. bırakınca bişi olmuyor ama ben kokuyorum arasına bişi koymamız lazım ama fırsat olmadı henüz. silme sende boşver hihihibi bakarmısın ona akşam :) benimki servis ayarından farklı oldu sanki de :) aaa evet benimde bulaşık makinesi çok sessiz :) çamaşır makineside iyiymiş ben ondan da çok memnunum aynıydı bizim modeller :) Benim tek sıkıntı cam olan ocak sürekli siliyorum tabi hafif takıntımda var toz olmasın diye ama :)
kuuz mobilyaların negüzel durmuş evinde :) yatak odasıda çok güzel sığmış :) gelinlikte ayrı güzel :) maşallah sana
Teşekkür ederim kuzucum .
Şakayıkmıymış oGördüm ve ne olduğunu bilmeden aldıım. O yapılmamış hali tabi elde birleştirmiştik öyle. Şimdi yapılı jüt ipiyle sapını sardım falan. Bi de güpürden kurdele yapıp sarkıtırım belki. Damat yaka çiçeği de yaptım Ay mi mağazada damat yaka çiçeği denen minicik şey 20 lira, gelin çiçeği de 270 liraydı koşarak uzaklaştım
Kuzuuu çok şık ve güzel olmuş eviniz güle güle oturun :) bencede salon halısı fazla renkli geldi banada sana daha ağır bir model ve renkte olan bi halı lazım :) birde gelinliğin altınada güpür yapabilirsin bence canım :)fotoğrafları attım altına da açıklama yazdım :)
kuuz mobilyaların negüzel durmuş evinde :) yatak odasıda çok güzel sığmış :) gelinlikte ayrı güzel :) maşallah sana
Canım teşekkür ederim :)
çamaşrı makinasındanda bende menunum canım. güzel seçimler yaptık sanırım :) benimde derdim ocağı makinanın üstüne koyduk ya sıkmaya geçince biraz sallıyor ozaman ocakta bişi bırakmaktan korkuyorum. bırakınca bişi olmuyor ama ben kokuyorum arasına bişi koymamız lazım ama fırsat olmadı henüz. silme sende boşver hihihihaftada bir sil hihih
Kuzuuu çok şık ve güzel olmuş eviniz güle güle oturun :) bencede salon halısı fazla renkli geldi banada sana daha ağır bir model ve renkte olan bi halı lazım :) birde gelinliğin altınada güpür yapabilirsin bence canım :)
ay bu çok kötüaman maşallah diyelim.. aaa evet yapabilir araya bişey koymak gerek, ayy evde olduğum o 3-4 saatlik akşam vaktinde bile en az 1 tabi bu ikiyide bulabiliyio silme olayı
Ay ben de yetişlemiyorumAuralee amaan muhabbete yetişmek çok zor oldu
Kuzu biz beyazları televizyon ile birlikte 5,500e aldık sanırım
Salon koltukları ve masa sandalyesi çok uyguna geldi ya ikisini 4bine almıştık resmenTabi şuan aynı ürünler aynı mğazada 2,5 katı . Erken aldığımız için baya karlı oldu. Ay ne az harcamışız onlara ya şimdi öyle hissettim baya
Ay tamam renk sıkıntım yok o konuda bi kar edebilirizkuzu zaten en pahalı olan şey buzdolabıydı bizde siyah diye tutturduk :) olur inşallah alırken bak ama malzemeye falan dikkat et
Evet evet ona da karar verdim, haftaya da mobilya bakıcaz. Ay her şey nasıl gelişmeye başladı çok eğlenceliEn doğrusu ev belli olduktan sonra fırın vs işine giriş. Düğün salonu içinde iyivce araştırın içine sinmesi çok önemli.
Bir süre sonra salıyorsunuz kızlaray bu çok kötüfazla takıntılısın heralde ben normalde çok dökerdim ocağa annemin evinde hiçte silmezdim şimdi bir kere döktüm ve hemen sildim birdahada dokunmadım ama tertemiz yani boşver sende takma
HAhah durum çok fenaymış sendeaman maşallah diyelim.. aaa evet yapabilir araya bişey koymak gerek, ayy evde olduğum o 3-4 saatlik akşam vaktinde bile en az 1 tabi bu ikiyide bulabiliyio silme olayı
Canım teşekkür ederim :)
Senin de herşeyin çok güzel olduu. Yatak odası sığmayacak mı demiştin bir de nasıl da ferah ferah sığmış baksana :)
Gelinliğin de çok güzel güle güle giy kuzucuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?