Ay attım kuzu, birini çözdü öbürü noldu bıktım yacanım şikayet var.com ve sürat kargoya twit at
Aynı hisleri paylaşıyorum kuzu
Ayy bunlar da bizim ortak derdimiz işteeeMrs Pink kına mekanı süslemesini naptın bende ne yapıcam bilmiyorum tıkandım ?
Ay nasıl etkilemez yaaaa etkillicek kesin. Şimdiden onun için de ağlyayaım ben hazır çeşmeler açıkkenay çok güldüm etkilemez bebeğim sen merak etme
seni çok uğraştırdılar gerçekten fazla bu kadarıAy attım kuzu, birini çözdü öbürü noldu bıktım ya
senin çeşmeler bugün niye açık kuzum üzülme sakin yap bir yeşil çayAy nasıl etkilemez yaaaa etkillicek kesin. Şimdiden onun için de ağlyayaım ben hazır çeşmeler açıkken
Ayy bunlar da bizim ortak derdimiz işteee
Hiçbişey yapmadım öylece duruyo biliyomusun. Düşünmedim bile . Çünkü artık düşünecek bir beynim yok
Yaaaaa tıkandım kaldım dediğin gibi
tühh bi çoğunda sıkıntı oluyo kuzu üstüste denk gelmiş sanaSürat kargodan nefret ediyorum. Bu hafta 3. mağduriyetim. Kullanmayın kızlar şu firma kadar saçma bi kargo firması görmedim ben. Kafalarına göre adres uydurup o adreste öyle biri yok diyorlar. Benim ali mahallesi dediğim yeri bunlar çevirmiş orman mahallesine ! O nereden çıktı ? Her yerde de fişliycem bunları. Bana gelen kargoyu da şubede keyiflerinden dağıtıma çıkarmamışlar, yarın çıkacakmış.... 1 haftadır çekmediğim stres kalmadı ya
Ayy sinir sistemimi alt üst ettiler kuzu ne yaoayım yasenin çeşmeler bugün niye açık kuzum üzülme sakin yap bir yeşil çay
Hahaha süpeeer her şeyi düşünmüşsün kuzu tebrik ediyorumKırmızı tül alıcam aklımda ki tek şey bu nasıl ama
Sen ne düşündün hiç bişey benim tülüm var en azından henüz almadım ama aklımdaAyy sinir sistemimi alt üst ettiler kuzu ne yaoayım ya
Hahaha süpeeer her şeyi düşünmüşsün kuzu tebrik ediyorum
Hahaha tül almak benim de aklımda var ama nasıl ve nereye kullanacağım net değil. Ay bak bi de aylar önce kına da konsept yaparım bahanesiyle iki tane kafesli kuş mumluk almımıştım o geldi aklımaa 2-1 öndeyimSen ne düşündün hiç bişey benim tülüm var en azından henüz almadım ama aklımda
Hahaha tül almak benim de aklımda var ama nasıl ve nereye kullanacağım net değil. Ay bak bi de aylar önce kına da konsept yaparım bahanesiyle iki tane kafesli kuş mumluk almımıştım o geldi aklımaa 2-1 öndeyimv
Ahahah kıyaslamalara bak ya ne halelre geldikHahah benimde evde çok kafesim var kii onları kullanırım gerekirse
Off evet niye kıyaslıyorsak dimi amaAhahah kıyaslamalara bak ya ne halelre geldik
Gün güçlerimizi birleştirme günüdür eyy blisss kendimize geleliiimD:
Sahiden ne halt etcez ya?
en iyisi süslemeyin kalsınOff evet niye kıyaslıyorsak dimi ama
Kuzu inan hiç bilmiyorum tabi bunlarda hep masraf biliyorsunTüllerle bütün sandalyeleri süslemeye kalksan çok uğraştırır o gelmişti aklıma vazgeçtim girişe panomu yapsam dedim blissin kına gecesine hoşgeldinzi diye o da masraf ay ne bileyim
düğün salonu tutmadım ben canım cafr tarzı bir yeren iyisi süslemeyin kalsınsandalyeleri zaten süslemiyolarmı kuzu ?
hımm anladım kuzu dediğim gibi kapıya yapabilirsin ayy ama onların hepsine bi sen dikkat ediyosun kuzu biliyomusun gelenler çokta böyle bi şey yapmıolar çok masraf yapma o yüzden, hediyelikleri güzelce süslersin mis :)düğün salonu tutmadım ben canım cafr tarzı bir yer
Kuzu bazı çiçekçiler çok ucuza bu işi yapabiliyor bir görüş derimdüğün salonu tutmadım ben canım cafr tarzı bir yer
Onlar hazır kuzu ya doğru söylüorsun aslında kimse önemsemiyorhımm anladım kuzu dediğim gibi kapıya yapabilirsin ayy ama onların hepsine bi sen dikkat ediyosun kuzu biliyomusun gelenler çokta böyle bi şey yapmıolar çok masraf yapma o yüzden, hediyelikleri güzelce süslersin mis :)
Evet işte zaten masraf kısmı sıkıntı yoksa hallolacak hepsi de uyguna getirmeye çalışmak gerek. O panoları ben de araştırdım ama işte şu aşamada ona para vermek bile içime oturacak yaniOff evet niye kıyaslıyorsak dimi ama
Kuzu inan hiç bilmiyorum tabi bunlarda hep masraf biliyorsunTüllerle bütün sandalyeleri süslemeye kalksan çok uğraştırır o gelmişti aklıma vazgeçtim girişe panomu yapsam dedim blissin kına gecesine hoşgeldinzi diye o da masraf ay ne bileyim
Öylemi tanıdık çiçekçi var sorayım mademKuzu bazı çiçekçiler çok ucuza bu işi yapabiliyor bir görüş derim
Süslmesemde içimde kalacak özensiz olacakEvet işte zaten masraf kısmı sıkıntı yoksa hallolacak hepsi de uyguna getirmeye çalışmak gerek. O panoları ben de araştırdım ama işte şu aşamada ona para vermek bile içime oturacak yani
bizim salondu sandalye arkalarına tül bağlamışlardı ben istemiştim ay bi ara çocukların elinde o tülleri gördüm cinnetOnlar hazır kuzu ya doğru söylüorsun aslında kimse önemsemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?