2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy nasil bir saç yaptınız kii, kına da da açık mi olsa

Ay ben de kınada açık bırakmayı düşünüyodum bi ara ama zor olur tabi oynayıp terliceksin falan doğru diyosun kuzu :KK70: Yarım toplu bişiler yaptırmam gerek :)

Hahah yani kaldım da denebilir :KK70: Onun geleceğini biliyodum zaten kuzu. Şimdilik o ihtiyaç görür artık sonrasına bakarız zaten
Ben ikiside toplu olmasın diye açmıştım kuzu ilk saat çok iyiydi sonlara doğru zorladı beni :D

Kızlar benim de tabaklarda kırık çıkmış değiştirmemiz gerekicek. Ekmek kutum ve sahanım gelmemiş yarın gelecekmiş.

Ayy nasil bir saç yaptınız kii, kına da da açık mi olsa

Ay ben de kınada açık bırakmayı düşünüyodum bi ara ama zor olur tabi oynayıp terliceksin falan doğru diyosun kuzu :KK70: Yarım toplu bişiler yaptırmam gerek :)

Hahah yani kaldım da denebilir :KK70: Onun geleceğini biliyodum zaten kuzu. Şimdilik o ihtiyaç görür artık sonrasına bakarız zaten
Benimde hala zigonum yok kuzu olur inşallah bakalım :D

aminnn kuzuu :) ama şimdi düğün yok evle ilgili bişey yok acayip boş kaldım :KK70:
Benim çok var bana yardım edersin :P
tabakmı almıştın ne zaman ay kaçırdımmı ben ya yoksa hatırlamıyomuyum
Evett yeni aldım daha :D Hem de almak planımda yoktu ki biliyorsun misafir takımı almıycam diye tutturmuştum. Ama başından beri beğenip 2500den aşağı inmeyen takımı 1500e bulunca dayanamadım :D Pazar aldım bugün geldi işte albümde var ama pek belli olmuyor modeli, akşama çekerim :)

Benim çok var bana yardım edersin :p

Evett yeni aldım daha :KK70: Hem de almak planımda yoktu ki biliyorsun misafir takımı almıycam diye tutturmuştum. Ama başından beri beğenip 2500den aşağı inmeyen takımı 1500e bulunca dayanamadım :KK70: Pazar aldım bugün geldi işte albümde var ama pek belli olmuyor modeli, akşama çekerim :)
olur kuzu büyük bir zevkle :) aaa güle güle kullan kuzu iyi yapmışsın

Benim çok var bana yardım edersin :p

Evett yeni aldım daha :KK70: Hem de almak planımda yoktu ki biliyorsun misafir takımı almıycam diye tutturmuştum. Ama başından beri beğenip 2500den aşağı inmeyen takımı 1500e bulunca dayanamadım :KK70: Pazar aldım bugün geldi işte albümde var ama pek belli olmuyor modeli, akşama çekerim :)
Ayy ne şirin o ekmek kutusu :) yemek takımıda şık kuzu güle güle kullan

olur kuzu büyük bir zevkle :) aaa güle güle kullan kuzu iyi yapmışsın
Teşekkür ederim canımm :) Yemek takımı alınca diğer ürünlerde %30 indirim oluyordu, kadın ne satmaya çalışsa hepsi var dedim :D ay ne güzel hismiş pek çok eksiğin tamamlanmış olması :)
Yok alcaktım ama alamamıştım :KK70:
Model benim aklımda hala :) Bak demek ki her şey bitmiş değil daha sana da çalışmamız lazım :D

Teşekkür ederim canımm :) Yemek takımı alınca diğer ürünlerde %30 indirim oluyordu, kadın ne satmaya çalışsa hepsi var dedim :KK70: ay ne güzel hismiş pek çok eksiğin tamamlanmış olması :)

Model benim aklımda hala :) Bak demek ki her şey bitmiş değil daha sana da çalışmamız lazım :KK70:
ahahhah şaka maka baya şey aldınn :) aynenn bi o kaldı sanırım kuzu :)

ahahhah şaka maka baya şey aldınn :) aynenn bi o kaldı sanırım kuzu :)
Ay evet ne ara aldım anlamadım bile :D Sen yokken çelik tencere meselesini de hallettim bak o da çok içime sinen alışverişlerden. Hatırlarsan ona para vermeye kıyamıyordum, ama süzgeçli tencereleri de seviyordum. Sonra dedim aman formaliteden alayım çok mühim değil diye ama esseye bi girdim baktım ki süzgeçli harika bi tencere seti 160 :D Hemen kaptımm :P
kardeşim dışında kimseninki silinmemiş :KK70: full doluydu bide :KK70:
İsabet olmuş o zaman yazdırmamamız :D Kardeşin kaç yaşında ki :D

Ay evet ne ara aldım anlamadım bile :KK70: Sen yokken çelik tencere meselesini de hallettim bak o da çok içime sinen alışverişlerden. Hatırlarsan ona para vermeye kıyamıyordum, ama süzgeçli tencereleri de seviyordum. Sonra dedim aman formaliteden alayım çok mühim değil diye ama esseye bi girdim baktım ki süzgeçli harika bi tencere seti 160 :KK70: Hemen kaptımm :p

İsabet olmuş o zaman yazdırmamamız :KK70: Kardeşin kaç yaşında ki :KK70:
gördüm şimdi evet iyi yapmışsın iyi olmuş kuzu :) ahahah evet hiç mi kimse silinmez 22 :)

Back