2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah büyük ayaklı olmak gerek galiba böyle durumlarda :KK70: Amaan sığmayıversin canım çok da mühim değil
:D :D sığsada silinmiyomuş zaten :D ben takıda çıkarıp rahat bişey giydim zaten o kadar uzunduki sıra dayanamadım bir süre sonra bence yedek bir ayakkabı kesin alın :) aklıma gelenleri söylüyorum kesin yapılması gerekenler :D

:KK70: :KK70: sığsada silinmiyomuş zaten :KK70: ben takıda çıkarıp rahat bişey giydim zaten o kadar uzunduki sıra dayanamadım bir süre sonra bence yedek bir ayakkabı kesin alın :) aklıma gelenleri söylüyorum kesin yapılması gerekenler :KK70:
Oh vallahi süper oluyor bak bu tecrübeler. Ben dolgu topuk alırım diyorum çok rahat bir şey ama o da gelinliğe yakışmıyor bence yaa. Dediğin gibi bi de babet ya da sandelet almak lazım :) Saç meselesi de çok zor benim için, saçlar gür, kibar bi topuz yapın dediğimde gülle gibi bişey oluşturuyorlar kafamda :D ama sıkı topuz benim yüzüme gidiyor sadece üst kısmını böyle doğal yapsalar yapıştırmayıp kafama, tabi yapıştırmayıp kabartmaktan da bahsetmiyorum da işte onu yaptıracak kuaför bulmak şart :D

Kuzu saat gerçekten çok güzel giremedim bir ara kusura bakma geç oldu çok iyi yapmışsın güle güle kullansın enişte bey. Uyguna da gelmiş hem :-) Darısı başıma diyorum o halde :KK70:
Kapı süsüne bayıldımm çok tatlıı tablolarında öyle güle güle kullan:KK36:

Kuzu herşeyin çok güzel kına taacına bayıldım çok şık kınalığını merak ettim şimdii :rolleyes: Geli ayakkabısınıda merak ediyorum çok:rolleyes: Nedime tacıda çok hoş olmuş farklı :KK36:
Bu d.günüde böyle olsun seneye daha güzel olur kuzu

taç kınalıktan daha güzel beklentiyi yükseltmesin :KK70:gelin ayakkabısını yarın atarım müsait olursam.ihtiyacım var biraz başbaşa kalmaya o yüzden dert ediyorum.teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :KK49:

Ah kuzucum ya egrçekten iyi anlıyorum seni bazen ben de de taşıyo sabır, hatta ddaha dün akşam hiç hevesim kalmadı diye ağladım durdum ama bugün sil baştan heyecana devam :) Hepimiz yaşıyoruz aynı durumları sıkma canını hiç o yüzden

bende biraz uzun sürdü 1 haftadır böyleyim :110:

Oh vallahi süper oluyor bak bu tecrübeler. Ben dolgu topuk alırım diyorum çok rahat bir şey ama o da gelinliğe yakışmıyor bence yaa. Dediğin gibi bi de babet ya da sandelet almak lazım :) Saç meselesi de çok zor benim için, saçlar gür, kibar bi topuz yapın dediğimde gülle gibi bişey oluşturuyorlar kafamda :KK70: ama sıkı topuz benim yüzüme gidiyor sadece üst kısmını böyle doğal yapsalar yapıştırmayıp kafama, tabi yapıştırmayıp kabartmaktan da bahsetmiyorum da işte onu yaptıracak kuaför bulmak şart :KK70:
:D :D aklıma gelenleri aktarıcam kuzu saçlar beniimde çok çabuk kabarır ondan ben böyle bir model seçtim diğer türlü sıcakta yanabilirdim

günaydın :) @Conchiglia hayırlı olsun kuzum çok güzel olmuşsun K Kafein aldıkların çok güzel benim bayağı görmediklerim varmış güle güle kullan babanın yaptığına koptum:KK70::KK70:hadi iizn vermiyor dükkana çağırıp kilimanın karşısına oturtmasına ne demezsin kıskanç babalar:KK53:

Kızlar benim de tabaklarda kırık çıkmış değiştirmemiz gerekicek. Ekmek kutum ve sahanım gelmemiş yarın gelecekmiş.
benimde çıktı değiştirdim kuzu

Oh vallahi süper oluyor bak bu tecrübeler. Ben dolgu topuk alırım diyorum çok rahat bir şey ama o da gelinliğe yakışmıyor bence yaa. Dediğin gibi bi de babet ya da sandelet almak lazım :) Saç meselesi de çok zor benim için, saçlar gür, kibar bi topuz yapın dediğimde gülle gibi bişey oluşturuyorlar kafamda :KK70: ama sıkı topuz benim yüzüme gidiyor sadece üst kısmını böyle doğal yapsalar yapıştırmayıp kafama, tabi yapıştırmayıp kabartmaktan da bahsetmiyorum da işte onu yaptıracak kuaför bulmak şart :KK70:
haha bende tam olarak kabartmayacak bi kuaför istiyorum ama elleri mutlaka gidiyor gerçi buldum burda bitane çok iyi ama bakalım bu arada tanışmaya gelecekler ya elbise giyeceğim elbisenin altına sandalet giysem çok mu tuhaf olur elbise kısa olacak

benimde çıktı değiştirdim kuzu

haha bende tam olarak kabartmayacak bi kuaför istiyorum ama elleri mutlaka gidiyor gerçi buldum burda bitane çok iyi ama bakalım bu arada tanışmaya gelecekler ya elbise giyeceğim elbisenin altına sandalet giysem çok mu tuhaf olur elbise kısa olacak
Mağazaya gidip mi değiştirdin? Benim boyasında da yer yer siliklikler var onları da değiştiricem çünkü.
Tuhaf olmaz bence ya bizim kıştı tanışmada çorapla gezdim işte :D Giymeye bile gerek yok bence ama tabi ortama da bağlı

Mağazaya gidip mi değiştirdin? Benim boyasında da yer yer siliklikler var onları da değiştiricem çünkü.
Tuhaf olmaz bence ya bizim kıştı tanışmada çorapla gezdim işte :KK70: Giymeye bile gerek yok bence ama tabi ortama da bağlı
canım kırıklarıyla beraber git kırıklarını faturayı ver hemen değiştiriyorlar ekmek kutunda gelsin ya çok güzel
çorap olmayacak oje sürsem gezsem dedim annem bişey giy de giy tutturdu

Back