2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende kuaförümü ayarladım hatunlar ama çok pahallıya mal oldu :( tesettür baş makyaj manikür felan toplam 950 tl :(

canım kırıklarıyla beraber git kırıklarını faturayı ver hemen değiştiriyorlar ekmek kutunda gelsin ya çok güzel
çorap olmayacak oje sürsem gezsem dedim annem bişey giy de giy tutturdu
Kırık olmayanları da değiştirirler umarım ya onların boyaları dökülmüş, bir de diyorlar boyada çıkma olmaz diye daha gelmeden çıkmışlar. Bence de oje sürsen olur ama annen ısrar etmiş giy madem :D

@Conchiglia canım hayırlı olsun Allah yüzünüzü hep güldürsün inş. anca gelebildim yazılarıda okuyamadım güzelce atlatmışsındır inş. fotolarını gördüm :) maşallah çok güzel gözüküyorsunuz

Kırık olmayanları da değiştirirler umarım ya onların boyaları dökülmüş, bir de diyorlar boyada çıkma olmaz diye daha gelmeden çıkmışlar. Bence de oje sürsen olur ama annen ısrar etmiş giy madem :KK70:
evet onlarıda değiştirmek zorundalar seninkide bernardoydu değil mi?
annem ısrarcı ama ben daha ısrarcı:KK53::KK53:

günaydın :) @Conchiglia hayırlı olsun kuzum çok güzel olmuşsun @Kafein aldıkların çok güzel benim bayağı görmediklerim varmış güle güle kullan babanın yaptığına koptum:KK70::KK70:hadi iizn vermiyor dükkana çağırıp kilimanın karşısına oturtmasına ne demezsin kıskanç babalar:KK53:
teşekkür ederim canımmm :)

hoşgeldin canım:KK68: nasıl geçti neler yaptın anlat bakalım :) bu arada hayırlı olsun bebeğim bir ömür mutluluklar

Uuu hoşgeldiinn. Nasıl geçti hemen fotoğraflarla isterizz. Bir de albüme bak ne aldım sözünü dinledim :KK70:
hoşbuldum kızlar :) düğünlerde sıkıntı olsada tatilimiz güzel geçti çok şükür. kafamız baya dağıldı. birsürü foto var. telefonum bozuldu tam açılmıyor falan. ama gün içinde atmaya çalışıcam fotolar size. anlatcak çok şeyim var. dertleşmeye baya ihtiyacım var.
Auralee Auralee tebrik ediyorum kuzucum :) essenin takımına benzettim ama nerden ve nekadara aldın :) güle güle kullan inş

hoşbuldum kızlar :) düğünlerde sıkıntı olsada tatilimiz güzel geçti çok şükür. kafamız baya dağıldı. birsürü foto var. telefonum bozuldu tam açılmıyor falan. ama gün içinde atmaya çalışıcam fotolar size. anlatcak çok şeyim var. dertleşmeye baya ihtiyacım var.
Auralee Auralee tebrik ediyorum kuzucum :) essenin takımına benzettim ama nerden ve nekadara aldın :) güle güle kullan inş
canım çok sevindim tatilin iyi geçmesine iyi gelmiştir size :) seni dinlemeye hazırız resimleri bende çok merak ediyorum

@Conchiglia canım hayırlı olsun Allah yüzünüzü hep güldürsün inş. anca gelebildim yazılarıda okuyamadım güzelce atlatmışsındır inş. fotolarını gördüm :) maşallah çok güzel gözüküyorsunuz
hoşgeldinn canım :) teşekkür ederimm çok şükür atlattık :) sen napıyosun nasıldı

evet onlarıda değiştirmek zorundalar seninkide bernardoydu değil mi?
annem ısrarcı ama ben daha ısrarcı:KK53::KK53:
Evet canım oradan aldım ben de. Anne sözü dinle madem kırma kadını :)
Ayy anlat tabi dinleriz kuzu. Ömür boyu mutlu olun atlattınız artık büyük telaşı :)
Esseninki değil bernardodan aldım 1500e :) Bu daha kaliteli essedekine göre ya, fine bone chinaymış.

hoşgeldinn canım :) teşekkür ederimm çok şükür atlattık :) sen napıyosun nasıldı
kına güzeldi eğlenceliydi. düğündede başlarda sorun yoktu. tüm arkadaşlarım sevdiklerim gelmişti çok eğlenceliydi ama sevgili kayınvalideciğim yine yapacağını yaparak gelin odasında benimle bir tartıştı sonra annemle tartışmış. e benim teyzelerde boş durmuyor annemi düğün boyunca doldurmuşlar. düğün sonunda annem patladı kayınvalidem ona bi saydı baya karıştı ortalık çok feci tatsızdı.kayınvaldemler saolsunlar yangından mal kaçırırı gidi düğün bitmeden biz eve gitmeden otobüs biletlerini almışlar gitmişler. annem sonunda fenalaştı hastanelik oldu. sabaha kadar hastanedeymiş. biz iki zavallı evimize gittik hesapta sabaha kadar bi ben bi eşim ağlayıp durduk :( bikaçgün kendimize gelemedik. sonra mecburiyetten gittim diğer düğüne. orada görmeniz lazımda benim düğünümde rezillik çıkartan kayınvalidem değilmiş gibi orada güler yüzlü insanlara bir oynadıki sormayın. güle oynaya düğünü bitirdiler orada tabi sonrasında hemen çıktık biz tatile gittik. bunlar olurken tabi ben eşimin burnundan fazlasıyla getirdim. tatilde bi sesimi çıkarmadım huzurlu geçirelim die. dün geldik tatildende bundan sonra nasıl olur nasıl gelişir bilmiyorum ama sevgili kayınvalidecim herşeyimi mahvetti. ve şuandada benden ona evlatlık yapmam bekleniyor. içim elvermiyor yüzünü bile görmek istemiyorum :(

Evet canım oradan aldım ben de. Anne sözü dinle madem kırma kadını :)

Ayy anlat tabi dinleriz kuzu. Ömür boyu mutlu olun atlattınız artık büyük telaşı :)
Esseninki değil bernardodan aldım 1500e :) Bu daha kaliteli essedekine göre ya, fine bone chinaymış.
çok şaşırdım şuan :D hem akım almışsın hemde o paraaya :D baya baya geliişme var sende :D böyle devam et bakalım :D güle güle kullan canım :)
Ayyy hoşgeldin kuzuuuu, döndüğüne sevindiiiiik :)
Oh gelinler de artık bizimlee, mis gibi oldu :) Heyecanla seni dinliyoruzzzz fotoğrafları nasıl merak ettiğimizi söylememe gerek yoktur zaten :)
hoşbuldum canım birazdan yüklücem az kaldı canım :)

kına güzeldi eğlenceliydi. düğündede başlarda sorun yoktu. tüm arkadaşlarım sevdiklerim gelmişti çok eğlenceliydi ama sevgili kayınvalideciğim yine yapacağını yaparak gelin odasında benimle bir tartıştı sonra annemle tartışmış. e benim teyzelerde boş durmuyor annemi düğün boyunca doldurmuşlar. düğün sonunda annem patladı kayınvalidem ona bi saydı baya karıştı ortalık çok feci tatsızdı.kayınvaldemler saolsunlar yangından mal kaçırırı gidi düğün bitmeden biz eve gitmeden otobüs biletlerini almışlar gitmişler. annem sonunda fenalaştı hastanelik oldu. sabaha kadar hastanedeymiş. biz iki zavallı evimize gittik hesapta sabaha kadar bi ben bi eşim ağlayıp durduk :KK43: bikaçgün kendimize gelemedik. sonra mecburiyetten gittim diğer düğüne. orada görmeniz lazımda benim düğünümde rezillik çıkartan kayınvalidem değilmiş gibi orada güler yüzlü insanlara bir oynadıki sormayın. güle oynaya düğünü bitirdiler orada tabi sonrasında hemen çıktık biz tatile gittik. bunlar olurken tabi ben eşimin burnundan fazlasıyla getirdim. tatilde bi sesimi çıkarmadım huzurlu geçirelim die. dün geldik tatildende bundan sonra nasıl olur nasıl gelişir bilmiyorum ama sevgili kayınvalidecim herşeyimi mahvetti. ve şuandada benden ona evlatlık yapmam bekleniyor. içim elvermiyor yüzünü bile görmek istemiyorum :KK43:
inanamıyorum yaa peki seninle derdi neymiş ki böyle insanlar böyle günlerde ılımlı olmak yerine neden tam tersi oluyorlar anlamıyorum yaa :KK11: Bu sizin en özel en mutlu gününüz madem sorun çıkaracaktı hiç gelmeseymiş, hiç takma kafana kuzu artık olan olmuş bundan sonrası için mesafeni koyarsın sende olur biter

Back