• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy beni anladığın için çok sevindimm :KK70: Yaa ama bunlar çok tatlı olmuuuuş, çok çok çok beğendim ben . Ellerine sağlık kuzucuum :)

Haha aynen öyle canım ben de sakin gelin imajı vermeye çalıştım elimden geldiğince :KK70: Haftaya teslimat var zaten o zaman çekebilirsem şey edicem. O da olmazsa en fazla 22 gün beklersiniz :KK70: :KK70:
Amaa internetten aldığım kına elbisesinin fotolarını çektim dün akşam, gelinliği çekemedim bari bunu çekeyim de yırtarım belki dedim. Onu koyucam bi fikir verirsiniz ben bilemedim

canımm elbisenle harika görünüyorsunnn

Bakabilirsiniiz, ama tek elbise var :) Straplez olan büyük oldu zaten

Harika olmuş benceee sen ne düşünüyorsun ?

Gördüüümm güzel bence kına için rengide uygun bunu mu giyiceksin ? :)

Hımm gösteririm canım benimki sarı renk yasemin çiçeğiii :))

Çok severim yasemin kokusunuu :KK8:

Günaydın kızlaaarrrrr.

canım senince şieler çok cici görünüyor
Günaydın canımm teşekkür ederimm :KK36:

canımm elbisenle harika görünüyorsunnn
Kuzucum teşekkür ederiim :)
Gördüüümm güzel bence kına için rengide uygun bunu mu giyiceksin ? :)
CAnım öyle düşünüyorum ama karar verme aşamasındayım işte o yüzden nabız yokluyorum :)
Düşünüğüm elbise kırmızı ve uçuşan etekli birşey olacaktı ama malum hayalimdeki elbise yok :D
Harika olmuş benceee sen ne düşünüyorsun ?
Beğendin miii. İşte dün akşam giyince evet evet bunu giyicem tamamdır dedim ama yine de size de bi sormak istedim emin olmak için.
Düşündüğüm şifon elbiseyi bulamadım neticede, sadece hayalimde varmış kendisi :D

CAnım öyle düşünüyorum ama karar verme aşamasındayım işte o yüzden nabız yokluyorum :)
Düşünüğüm elbise kırmızı ve uçuşan etekli birşey olacaktı ama malum hayalimdeki elbise yok :KK70:

Beğendin miii. İşte dün akşam giyince evet evet bunu giyicem tamamdır dedim ama yine de size de bi sormak istedim emin olmak için.
Düşündüğüm şifon elbiseyi bulamadım neticede, sadece hayalimde varmış kendisi :KK70:
HAhaha evet çok beğendim diğeri de bırak hayallerinde kalsın güzel bir anı olarak :D:D

Düşünüğüm elbise kırmızı ve uçuşan etekli birşey olacaktı ama malum hayalimdeki elbise yok :KK70:

Düşündüğüm şifon elbiseyi bulamadım neticede, sadece hayalimde varmış kendisi :KK70:
canım kaçırdım mı sandın asla hemen yakaladım ve elbise sana çok yakışmış

HAhaha evet çok beğendim diğeri de bırak hayallerinde kalsın güzel bir anı olarak :KK70::KK70:
HAha ay evet öyle olacak artık kuzucum teşekkür ederim. Oh beğenilmesine sevindim bi yandan emin de olamıyordum çünkü yaşasın! :D
Bi devir daha kapandı :D
canım kaçırdım mı sandın asla hemen yakaladım ve elbise sana çok yakışmış
Hihii hoşgeldin, senden kaçmamalı zaten kuzucum ! :D
Teşekkür ederim bir ekz daha sevindim o zamaaaannn :)

günaydın kızlar
Günaydın canım
HAha ay evet öyle olacak artık kuzucum teşekkür ederim. Oh beğenilmesine sevindim bi yandan emin de olamıyordum çünkü yaşasın! :KK70:
Bi devir daha kapandı :KK70:

Hihii hoşgeldin, senden kaçmamalı zaten kuzucum ! :KK70:
Teşekkür ederim bir ekz daha sevindim o zamaaaannn :)

Bir eksik daha bitti gitti böylelikle :D

Ay evet yaaa en sevdiğim olay tam da bu! :KK70:
Ama ayakkabısı yoook :p
biri bitiyor hopp diğeri başlıyor bu arada bende dün biraz alışverş yaptım yemek takımımı falan aldım ve biraz tencere:)
yarın gelecek albüme koyarım inşallah ilk kez bu kadar büyük alışveriş yaptım:)

Back